Peršokti į turinį

[IEŠKAU]: Counter-Strike 1.6 Projekto!


So Good√ι

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2842 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

[#]INFORMACIJA:
Grįžau į: Counter-Strike 1.6 Žaidimą po metų laiko, palikęs šį žaidimą buvau vien dėl to, kad reikėjo nuo jo jau man senai atsipūsti, žaisdavau iki išnaktų šį žaidimą, prižiūrėdavau serverius turėdamas pareigas, kurias man buvo suteikę Projekto Administratorius, už gerą aktyvumą, pagalba, bendravimą, tiesiog sekėsi labai gerai Administruoti projekte, pradėjau tuo metu reklamuoti Projektą, sulaukėme tikrai nemažai lankytojų ir žaidėjų projekte, buvau apdovanotas kaip ir Pagrindinio administratoriaus statuso, stengiausi dėl projekto, išlaikyti žaidėjų aktyvumą, lankomumą, prižiūrėdavau serverius kiekvieną dieną, bendraudavau kas kartą su žaidėjais, padėdavau jiems kuom galėdavau, tiesiog sekėsi labai gerai. :)

Tai va, šiek tiek papasakojau kaip buvo anksčiau, todėl dabar planuoju vėl rasti kokį tais nors projektą kur galėčiau apsistoti kaip koks Prižiūrėtojas ar Projekto pagalbininkas, galėčiau laisvai Reklamuoti projektą kiekvieną dieną, suradau labai daug būdų kaip būtų galimą gerai išreklamuoti projektą, turiu taip pat 2 atliekamus skype vartotojus, kuriuose taip pat galėčiau kas kartą paleisti Skype botus, projektas būtų reklamuojamas savomis mano rankomis ir tikrai sparčiai, projekte laisvai sulauktumėte iš manęs lankytojų, stengčiausi kiekvieną dieną nenuvilti jūsų ir dėti pastangas į projektą, laisvai galėčiau prižiūrėti aktyviai, atidžiai serverius, pabendrauti su žaidėjais, padėti jiems ir panašiai. ;)

#Esu ne vieną kartą tikrai turėjas Savininko pareigas, taip pat atstovavau projektuose kaip Pagalbininkas, buvau atsakingas už: WEB Priežiūra ir Tvarką / Serverių priežiūrą ir Tvarką, Pagalba žaidėjams, Bendravimas su žaidėjais, Projekto reklamavimą, Amxbans prižiūrėjimą, WinSCP Failų prižiūrėjimą/tvarkymą. :)


[#]TURĖJĘS PAREIGAS:
*Amxbans prieiga.
*WinSCP prieiga.
*Savininko statusą.
*Forumo Administravimą.

#Tai gi, prie serverio failu dirbdavau tik atsiklausius Projekto įkūrėjo, moku surasti normalius, gerus pluginus, kuriuose nėra Slowhack ar kažkokių kitokių pluginu kurie apkrauna serverį ar kelia žaidėjams žaidžiant kažkokių tais sutrikimų, taip pat mokų redaguoti serverio failus, tvarkingai juos pervesti ir žiūrėti ar nėra kokių tais nors menkų klaidų, žinomą nėra tai sunku, bet vis šis tas, svarbiausia yra tai, kad moku tvarkingai rašyti, suskirstyti gražiai spalvas ir galiausiai padaryti serveriui tai, kad jis mažiau keltu lago žaidėjams, na ir panašiai va tokie ir mokslai iš manęs prie serverio failiukų, na ten modelius mokų įkelti Žaidėjų ar ginklų ir panašiai, esu dirbęs ne pirmą kartą prie šių dalykų.

#Esu dirbęs prie Amxbans, prie šio Amxbans kaip ir nereikia nieko ten ir galvoti, viskas vietoje paruošta, tereikia normalei viską žinoti ir nieko ten nepridirbti, tad moku ten nuimti/uždėti Privilegijas - Nuimti/uždėti Bana, o toliau kaip ir daugiau ten nelendu taip smarkiai.

#Ir pabaigai priskirsiu tiek, kad su Putty programa, moku: Restartuoti, Įjungti, Išjungti serverius.


[#]SUSISIEKIMAS:
Visą parą sėdžiu ,,Skype'' - f.a.y.t.a.s

 

Redaguota , nario So Good√ι
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2842 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...