Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar daug rukančių bei gerenčiu jaunu žmonių?   

85 balsai

1. 1. Ar darai bent viena iš šitų žalingu įpročiu?

• Taip, rukau cigaretes. (elektronines, paprastas)
      10
    • Taip, vartoju alkoholinius gėrimus.
      5
    • Taip, rukau ir vartoju alkoholinius gėrimus.
      8
    • Ne, nes tai yra beviltiška.
      62

Recommended Posts

Pinigus praleidi, vėliau pripranti gert ir pi*dą, susi*isi gyvenimą, nebesusirasi darbo normalaus.

Jeigu gauni priklausomybe net nuo alchoholio tai sako, kad tu silpnas tiek fiziškai ir morališkai tai jei net neragautum alchoholio gautum nuo kažko kito priklausomybe tai bet kokiu atveju nesusirastum darbo nes tu silpnoji grandis.

Turbūt draugai praplovė smegenis, kad tas tavo "Garinimas" nėra rūkymas ir taip darydamas tik sveikėji. #RetardScience

Plovėjau tu plovėjau, jeigu nežinai ką jos daro, tai kam išvis keli savo nuomonę, tai nesiskaito prie rūkymo, nes tur rūkai tabaką, kur yra liepsną, kur keli pavoju tiek sau, tiek aplinkai. O elektroninė cigaretė, išskleidžia ne dūmus, o garus, todėl ir skaitosi "Garinimias" arba "Vaping"

Pinigus praleidi, vėliau pripranti gert ir pi*dą, susi*isi gyvenimą, nebesusirasi darbo normalaus.

Alchoholos nėra tau kažkoks crack, ar hero. Jeigu nebesugebi sustoti, tai tu degradavęs žmogus. Reikia gerti su saiku, ir tam tikromis progomis (penktadieni į tai neįeina, nebent šventė)

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Mano aplinkoje aš lyk koks ateivis, nes nė gurkšnio, kažkaip netraukia manęs tokie dalykai ir man net juokinga, kai mane vadina abstinentu :D Rūkyti išvis gyvenime nerūkęs nei paprastos nei elektronines cigaretės ir visiškai nulis traukos į ta puse.

kačelinkis, ir valgyk sveikąą maistąąą

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Plovėjau tu plovėjau, jeigu nežinai ką jos daro, tai kam išvis keli savo nuomonę, tai nesiskaito prie rūkymo, nes tur rūkai tabaką, kur yra liepsną, kur keli pavoju tiek sau, tiek aplinkai. O elektroninė cigaretė, išskleidžia ne dūmus, o garus, todėl ir skaitosi "Garinimias" arba "Vaping"

Apie elektronines cigaretes daug tyrimų dar nėra, bet prieš porą metų Europos pulmonologų žurnale buvo paskelbta publikacija, parengta Graikijos mokslininkų, kurie ištyrė ūminį šių cigarečių poveikį kvėpavimo takų laidumui, t. y. kaip bronchai įkvepiamą orą praleidžia į plaučius. Šis darbas parodė, kad net daliai sveikų žmonių elektroninių cigarečių rūkymas sukelia bronchų spazmą, kitaip – bronchų susiaurėjimą. O dėl kiekvieno bronchų susiaurėjimo į organizmą patenka mažiau deguonies. Rūkant įprastas cigaretes, pažeidžiami ne tik bronchai, bet ir plaučiai, o per šiuos netiesiogiai ir visas žmogaus organizmas. Kai trūksta deguonies, pažeidžiama daugelis organų, didėja tikimybė susirgti vėžiu, tuberkulioze ir kitomis infekcinėmis ligomis.

Bet turbut tokie kaip tu geriau žino, nei tai tyriantis mokslininkai :lol: Rukyk ir auk sveikas!

Eik Namo

Apie elektronines cigaretes daug tyrimų dar nėra, bet prieš porą metų Europos pulmonologų žurnale buvo paskelbta publikacija, parengta Graikijos mokslininkų, kurie ištyrė ūminį šių cigarečių poveikį kvėpavimo takų laidumui, t. y. kaip bronchai įkvepiamą orą praleidžia į plaučius. Šis darbas parodė, kad net daliai sveikų žmonių elektroninių cigarečių rūkymas sukelia bronchų spazmą, kitaip – bronchų susiaurėjimą. O dėl kiekvieno bronchų susiaurėjimo į organizmą patenka mažiau deguonies. Rūkant įprastas cigaretes, pažeidžiami ne tik bronchai, bet ir plaučiai, o per šiuos netiesiogiai ir visas žmogaus organizmas. Kai trūksta deguonies, pažeidžiama daugelis organų, didėja tikimybė susirgti vėžiu, tuberkulioze ir kitomis infekcinėmis ligomis.

Bet turbut tokie kaip tu geriau žino, nei tai tyriantis mokslininkai :lol: Rukyk ir auk sveikas!

Dėl bronchų nesiginčiju, nemačiau, bet

Sutinku su tavimi, tačiau neabejoju kad puse šio forumo narių yra geriantis/rukantis.

Puse šio forumo narių dar su tėveliais namų darbus ruošia ;)

O tu dabar pasigyrei, kad vyresnis su tokiu išsireiškimu ? Ir gerai, kad neleidžia. Ateityje sumažės asocialių šeimų.

Mano trumpa patirtimi ir iš to susidariusia nuomone, kad kuo daugiau draudžia - tuo labiau norisi. Ir iki 18 paaugliai negavę ir griežtai drausminti negerti dažniausiai užgeria taip, kad ir išaugą asocialūs.

Hm, dėl rūkymo aš draugų nemetu- jie nesisvaigina, vis dar žmonės, galvoja taip pat, tik kvapas nemalonus. Na dėl gėrimo sakau- žmonės su logika "aš ne smagus neišgėręs" ne man. Jei taip galvoja- nuvertina save, o tokie(-os) man nepatinka.  Ir viskas dėl to. Tokių draugų man nereikia, nes jie tiesiog nėra logiški ir protingi. Dar jeigu dažnai geria, kad ir alų, atsipalaiduoti... Atsipalaiduoti yra daug kitų būdų nei bokalas alaus. Tai dar viena problema su jų logika. Thats all. :)

Tai žinoma, kad galima linksmintis ir be alkoholio. Bet su juo gi lengviau, ypač jeigu linksmintis atvažiavai į vakarėlį. Čia gi kaip su bėgimu. Bėgti gali ir basas ir su lakierkom, bet su bėgimo bateliais gi lengviau. Taip ir su alkoholiu. Jeigu saikingai, nematau nieko blogo.

Asmeniškai rūkau ir išlenkiu retkarčiais taurelę prie progos ar norint atsipalaiduot bokaliuką alaus.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

(redaguota)

Esu 1996 gimimo ir niekad nerūkau o išgert kartais išgeriu bet esat progą, bet daugiausia viena stikline ir man užtenka, nematau prasmės gert iki sąmonės netekimo... ir durnam būti... ždž dėl manęs gali jų ir nebūti... 

P.S. taip pat negeriu ir energetinių, coca-colos ir kitų gerimų nes jie kenkia irgi tiek dantims tiek organizmui 

geriausia vanduo arba arbata, nu ir sultys beabėjo :D

Redaguota , nario surfneris2

ble as irgi buvau susidomejes, bet kazkaip idomu poveiki butu suzinoti, pasidalink ispudziais ir galbut kada nors pavarysi hero i vena kartu! :))))))))))))

Su heru reikia atsargiai. Per maža dozė - xuinią, per didelė dozė - xuinią. 

Su heru įspūdžiai geri, viskas atrodo miela ir gražu, atrodo lyg į kokią kelionę išėjęs. Atsimenu kartą galėjau debesų spalvą keist ir matyt ką noriu prieš save. Good ol' times, dabar jau taip neveikia.

7f1d657af87f408184ad0da6852b802459ac03cb

R.I.P lukonic will be missed

2009-12-03 - 2016-12-29

Su heru įspūdžiai geri, viskas atrodo miela ir gražu, atrodo lyg į kokią kelionę išėjęs. Atsimenu kartą galėjau debesų spalvą keist ir matyt ką noriu prieš save. Good ol' times, dabar jau taip neveikia.

Mldc taip ir toliau :) visada reikalingi lavonai kapuose.

Mldc. 12 metų esi, ir knisi protą, net nežinodamas kaip veikia heras

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...