Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar daug rukančių bei gerenčiu jaunu žmonių?   

85 balsai

1. 1. Ar darai bent viena iš šitų žalingu įpročiu?

• Taip, rukau cigaretes. (elektronines, paprastas)
      10
    • Taip, vartoju alkoholinius gėrimus.
      5
    • Taip, rukau ir vartoju alkoholinius gėrimus.
      8
    • Ne, nes tai yra beviltiška.
      62

Recommended Posts

Vat įdomu, ar čia daug tokiu prabalsuokit. Argumentuokit kodėl tai darote , o aš tai:

Nematau tikslo nei rukyti nei gerti, todėl šito dalyko nedarau ir nedarysiu. Teke yra ir parukyti viena kartą, ir atsigerti. Tuo pasekmės jokios, man tiesiog nepatiko ir aš iki dabar to nedarau, ir kitus žmones motyvuoju to nedaryti. Nors pas mane kompanijoi turiu omenį chėbra, yra rukančiu aš nebeprisijungiu, įdomu kaip jus. :) 

Na taip. Bet čia dėl to , kad mokykloje pasirodytų "kietais"

Tu klysti, jau nebe tie laikai, jog būtų kieta rūkyti, realiai žmonės šiuo metu rūko, dėl pripratimo, priklausomybės joms, o kitu atveju dėl stresinių situacijų, nieko neveikimo(tai geras laiko prastūmimo būdas kitiems), o alkoholio kartais galima. Realiai dabar kiek matau ir tarp draugių/draugų realiai panos teberūko, ir bbžn. kodėl, gal turbūt jog jos patiria daug NELAIMINGOS meilės ir kitų dramų dėl kurių kyla noras maištauti ir tipo eiti prieš visus.

Tu klysti, jau nebe tie laikai, jog būtų kieta rūkyti, realiai žmonės šiuo metu rūko, dėl pripratimo, priklausomybės joms, o kitu atveju dėl stresinių situacijų, nieko neveikimo(tai geras laiko prastūmimo būdas kitiems), o alkoholio kartais galima. Realiai dabar kiek matau ir tarp draugių/draugų realiai panos teberūko, ir bbžn. kodėl, gal turbūt jog jos patiria daug NELAIMINGOS meilės ir kitų dramų dėl kurių kyla noras maištauti ir tipo eiti prieš visus.

būtent, kad mokyklose/univeruose ar kitur nėra populiaru rukyti, visiems nebeįdomu rūkai/nerūkai.

Ne... Nėra prasmės jokios , geriau pinigus pasitaupyti , ir įsigyti ką nors reikalingesnio...

dažnai tuos pinigus praleidi visai ant kitokio šlamšto, pats nerūkau (kartais kai draugai nuo elektronkės papučiu kelis dūmus) , alkoholio tai pat ne vartotoju (nebent per tam tikras progas) mano manymu cigaretės kai kuriems tikrai padeda numalšinti nervus, stresą, bet tuo pačiu atimą ir sveikatą, alkoholis gali šiek tiek atsipalaidavimo suteikti, bet ryte visai kitaip bus, žodžiu kiekvienas žmogus renkasi kaip gyventi ir kokius įpročius turėti, viskam reikia turėti saiką :)

dažnai tuos pinigus praleidi visai ant kitokio šlamšto, pats nerūkau (kartais kai draugai nuo elektronkės papučiu kelis dūmus) , alkoholio tai pat ne vartotoju (nebent per tam tikras progas) mano manymu cigaretės kai kuriems tikrai padeda numalšinti nervus, stresą, bet tuo pačiu atimą ir sveikatą, alkoholis gali šiek tiek atsipalaidavimo suteikti, bet ryte visai kitaip bus, žodžiu kiekvienas žmogus renkasi kaip gyventi ir kokius įpročius turėti, viskam reikia turėti saiką :)

Seni, geriausias nervų malšinimas yra draugės turėjimas. Arba tiesiog nuvarai prie jūros atsiguli ir žiūri į horizontą klausydamas bangų atsimušima į krantą.

Man smalsu, kaip tu supranti veiksma gerti ? Nemanau, kad jeigu zmogus viena ar du kartus per sav. atsigeria pvz : alaus, skaitosi geriantis, tai yra savotiska rekreacija, kuri padeda labiau atsipalaiduoti, pamirsti tam tikrus rupescius ir t.t. 

Na, o gristant prie tavo temos, tai as rukau ! - Kodel ? Nezinau, rukymas turi tiek minusu, tiek pliusu. 

Juokinga, kai zmogus kalba apie pievas. Esi gal padares kazkokia statistika, kad taip drasei reiski savo subjektyvia nuomone ? 

Nevariantas , rūkant/geriant spręsti problemas ;) Geriau nebus , o labai tikėtina , kad net blogiau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...