Peršokti į turinį

Pokémon GO patarimai


Komiksas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiek tiek patarimų naujiems Pokemon GO žaidėjams, kaip efektyviausiai žaisti Pokemon GO:

1. Pasiekus aukštesnius lygius pagrindinis exp šaltinis yra EVOLIUCIJA (500exp už kiekvieną), gaudykit kuo daugiau Pidgey, Caterpie ir Weedle, nes jiems evoliucionuoti tereikia 12 candy, o už kiekviena pagauta gaunate 4.

2.Naudokit incense važiuodami transporto priemone (autobusu, automobiliu, dviračiu, traukiniu), taip išpešit daugiausiai laukinių monų.

3.Prieš naudodami Lucky egg sutaupykit kiek įmanoma daugiau candy evoliucijoms, taip gausite daugiausiai kiek įmanoma papildomo exp.

4.Pradžioj žaidimo prioritetas yra kelti savo pačio lygį, nuo jo priklauso retumas ir stiprumas aptinkamų laukinių monų, tad nešvaistykit savo stardust ant jau pagautų, nes iš kart po to pagausit tokį patį, tik daug stipresnį.

5.Geriausia ieškoti ir gaudyt yra miesto ir prekybos centruose, nes aptinkamų monų skaičius nustatomas pagal aktyvių mobiliųjų telefonų koncentraciją toje vietoje.

6.Geriausia perėti 2 Km kiaušinius, nes juose gali būti reti starteriai (Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu). Kas juose dar būna galite pažiūrėti čia - http://www.serebii.net/pokemongo/eggs.shtml

7.Norint susekti ką nors savo 'nearby' lentlėje reik naudotis trial and error būdą - arčiausiai esantis monas bus viršuj kairėje, jei einant į vieną pusę jis leidžiasi ar juda dešinėn palyginus su kitais tai reik eiti į priešingą pusę, viršutiniai trys yra arčiausia jūsų.

8.IR SVARBIAUSIA, neužmirškit, kad šis žaidimas yra sukurtas bendravimo pagrindu, geriausias būdas gerai praleisti laiką - nebijoti užkalbinti, prisijungti ar pakonkuruoti su kitais GO žaidėjais, pats patyriau kiek daug pažinčių ir draugų galima surasti vien tik paklausus "Koks tavo lygis?"

Tikiuosi smagiai leisit laiką žaisdami šį Niantic ir Nintendo pastangų šedevrą ;)

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Manau turėtų būti tik vienas patarimas. Neieškok pokemonų naktį, ką gali žinoti ką rasi tamsoje galbūt pokemoną arba kokį negerą dėdę. Is this the world's most dangerous game? Fears new Pokemon Go app craze could be used by pedophiles to lure unsuspecting young players.

 

Redaguota , nario Nemix
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Geri patarimai ! :)

 

Manau turėtų būti tik vienas patarimas. Neieškok pokemonų naktį, ką gali žinoti ką rasi tamsoje galbūt pokemoną arba kokį negerą dėdę. 

 

O kaipgi Tele2 vartotojams kuriems yra suteikiamas nemokamas internetas nuo 23h iki 6h ryto ? Pasirodo Tele2 net skatina tai naktimis daryti :D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

K** atsipiskit jūs nuo žmogaus pagaliau jei jums taip būtų ir visi *Myliu SuperGames.lt***** iš jūsų pažiūrėčiau į jūsų reakcija :)

Visų pirma žiūrėk ta asmenį kurį užstoji nes kaip matai iš jo pirmos žinutės ar vėlesnių, negali sakyt, kad jis šventasis, kad jei jam kažkas negerai jis turi veto teise sakyti jei degradavai tai susigedint. Lazda turi du galus.

Redaguota , nario Barz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2854 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...