Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3632 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Garinimas nėra rūkymas.  :nice:

Gero kelio!

Ne nu kodel tu iskart stumi, zmogus teisingaipasake jog elektronines perka vaikai kurie negali naudotis pilnameciu paslaugomis perkant cigaretes, ir tai yra daug brangiau, tai renkasi elektronines, skyscius galima patiems pasigaminti, o ir nusipirkti elektronine gali beveik kiekvienas nepilnametis is tevu pinigeliu.

Redaguota , nario Mantucha

Soriukas, neteko matyti :D

Ne nu kodel tu iskart stumi, zmogus teisingaipasake jog elektronines perka vaikai kurie negali naudotis pilnameciu paslaugomis perkant cigaretes, ir tai yra daug brangiau, tai renkasi elektronines, skyscius galima patiems pasigaminti, o ir nusipirkti elektronine gali beveik kiekvienas nepilnametis is tevu pinigeliu.

Man tai neaktualu, ar vaikam ar ne, bet man tinka, ir parukau, rukau tabako skoni, 24mg :)

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

(redaguota)

Soriukas, neteko matyti :D

Man tai neaktualu, ar vaikam ar ne, bet man tinka, ir parukau, rukau tabako skoni, 24mg :)

Nu, jeigu rukai tabako skoni tai gal ir parukai, bet kiek man teko matyti vaikai ruko su skoniais nuo kurio visiskai neparukau :D prisikabini prie vaiko, duok parukyt ir poirma mintis - nieko gero :D

Esu mates ir suaugusiu zmoniu kurie renkasi sia rukymo altyernatyva, ir vis labiau ji plinta.

Redaguota , nario Mantucha

Nu, jeigu rukai tabako skoni tai gal ir parukai, bet kiek man teko matyti vaikai ruko su skoniais nuo kurio visiskai neparukau :D prisikabini prie vaiko, duok parukyt ir poirma mintis - nieko gero :D

Esu mates ir suaugusiu zmoniu kurie renkasi sia rukymo altyernatyva, ir vis labiau ji plinta.

Nu tai jo, bandziau ten apelsinu skoni. Tai cia pasizaisti visi nori :D Aplamai nerukau, bet kartais prie kompanijos uzgarinu visus :D

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

(redaguota)

Dumu gausa ir trikai, daugiau nieko. Nei parukai nuo jos nei ka.

Klysti. Nuo cigarečių aš jau 8 mėnesiai free. Ir yra milijonai žmonių, kurie tai pat iškeitė analogus. Neturiu kažkokio labai gero „modo“, kad būtų „cloudų“, nes jie man nelabai rūpi.

Redaguota , nario kazoo

7f1d657af87f408184ad0da6852b802459ac03cb

R.I.P lukonic will be missed

2009-12-03 - 2016-12-29

Mano nuomone jeigu rūkai tai ir rūkyk. O tos e. cigaretės tai tik pasižaidimui. Jos net ir blogiau už cigaretes. Trauki kažkokia chemija ir dar pastoviai. Cigarete vieną sutraukei ir fsio antros jau gi nelabai ir norisi... Aišku išviso geriau būt nerūkančiam. Na bet jeigu jau rūkai tai aš už įprastas cigaretes ar tabaką.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Pasidomėjus viską gali sužinot.

Nenusišnekėk!! Nereglamentuota reiškia, kad nėra nustatyta įstatymais ir, praktiškai, gali būti gaminama iš betko. Iš to kyla tai, kad daugelis gamintojų slepia tikrąją sudėtį ir tuo manipuliuoja. Atsiprašau, bet jei toks įtakingas laikraštis, iš kurio paimiau informaciją, nesužinojo tai aš tikrai netikėsiu tavimi... :D Manau, kad čia greičiau bandymas parodyti, kad nesusimaišei ar nepamelavai. Nieko tokio, klysti žmogiška, tik geriau pripažinti klaidas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3632 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...