Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3218 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kodel jus nekenciate ju?

Kodėl iškart teigi, jog mes jų kenečiame  :mucha:  Man tai jie visai netrugdo... Tegul eina, skelbias kiek tik nori. Nekreipiu dėmesio į juos, o šiaip tai jie žmonės. Apie lesbietes niekas taip nekalba, o apie gėjus? O iš tikro eitynės tai už homoseksualumą, ne už gėjus dažniausiai būna. Na nežinau, man jie netrugdo. Peace  :taika:

Jei nebėra priešo viduje- priešai išorėje nepadarys nieko...

giphy.gif

Kodėl iškart teigi, jog mes jų kenečiame  :mucha:  Man tai jie visai netrugdo... Tegul eina, skelbias kiek tik nori. Nekreipiu dėmesio į juos, o šiaip tai jie žmonės. Apie lesbietes niekas taip nekalba, o apie gėjus? O iš tikro eitynės tai už homoseksualumą, ne už gėjus dažniausiai būna. Na nežinau, man jie netrugdo. Peace  :taika:

O norėtum, kad tavo vaikai ateityje eitų į darželį kuriame dafigą vaikų augusių homoseksualiose šeimose ? Aš asmeniškai ne. Deginti kaip žydus tokius.

Kas sakė jog nekenčiam? Neapykanta ir nepalaikymas jų ar pnš. yra skirtingi dalykai.. Per daug demokratijos.. Va Rusijoje kokioje pabandytų jie ''pasireklamuot''..

Jų visur yra ir nemanau, kad kas nors juos gali sulaikyti.

OVnJhvf.png

Kas sakė, kad Rusijoje nevyksta gėjų paradai?

O norėtum, kad tavo vaikai ateityje eitų į darželį kuriame dafigą vaikų augusių homoseksualiose šeimose ? Aš asmeniškai ne. Deginti kaip žydus tokius.

Jų visur yra ir nemanau, kad kas nors juos gali sulaikyti.

Parodykit kur Rusijoje vaikšto jie, bent kokį jų paradą paminėkit, kad yra visur pilnai suprantu tačiau kitose valstybėse bijo viešai reklamuotis o ir ne veltui..

(redaguota)

poh visiem kad jie savo b*bius kisa vienas kitam, ar ten kad siknas bado vienas kito.

esme tame, kad jie visi ziauriai nori kad tai matytu normalus/tradiciniai zmones.

Negi tave į šikną daro, kad tau rūpetų? O lezbietės tai jau gerai, kai vienos kitom laižo, sexualu gi?  :mucha: 

Ką jie daro namuose vienas su kitu tai čia jų reikalas, ar jie nori vemt vienas kitam į burną, ar pi*t vienas kitą į šikną, jie tai daro privačiai.

Asmeniškai, tai man grynai po*ui ar žmogus gėjus ar ne. Žmogaus laisvė rinktis kaip jis gyvena, kokia lytis jį labiau traukia, čia jų gyvenimas, ir nemanau, kad kažkas turėtų prieštarauti jiems. Žinoma, jeigu eina ir daro visokius protestus, paradus vidury miesto, dieną, tai tada nieko gudro, bet kas manęs neliečia, tas man nelabai įdomu. :)

Redaguota , nario ZOLY

❤️

(redaguota)

Parodykit kur Rusijoje vaikšto jie, bent kokį jų paradą paminėkit, kad yra visur pilnai suprantu tačiau kitose valstybėse bijo viešai reklamuotis o ir ne veltui..

Pilna video visame internete ir straipsnių. Štai net pats putinas kalba, kad ten nėra jokios priespaudos homoseksualams ir jis pats net gina juos : 

Taip, kad gali neaukštinti savo tos Rusijos, kaip ten gerai ir t.t Per daug rusiškos propagandos prisižiūrėjai.  Redaguota , nario Nemix

OVnJhvf.png

Pilna video visame internete ir straipsnių. Štai net pats putinas kalba, kad ten nėra jokios priespaudos homoseksualams ir jis pats net gina juos : https://www.youtube.com/watch?v=rCZDwaBE3RI Taip, kad gali neaukštinti savo tos Rusijos, kaip ten gerai ir t.t Per daug rusiškos propagandos prisižiūrėjai.

Šiaip tai didelė dalis to, ką šneka p. Putinas yra netiesa, t.y. propaganda...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3218 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...