Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3632 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, 

Susiduriau su tokia problema kad už'oc'inus cpu tarkim iki 3.8-3.95GHz ( anksčiau buvo 3.4 kaip ir ok buvo ) padarau cpu stress testą apie puisvalandį ir viskas būna okey, bet vėliau tarkim žaidžiu gta online, išjungiu ir pajungus chroma užsifreezina viskas, negali nei pelytės pajudint, nei caps locko lemputė į paspaudimus neraguoja ir vaizdas nedingsta, tiesiog sustoja viskas ir po kelių sec. išsijungia. Kame čia gali būt problema? Realiai būna įvairiomis vietomis kad užsifreezina, būna žaidžiant tiesiog, bet dažniausiai užsifreezina kažką paleidus. 

Ir svarbiausia kaip patikrinti kame čia bėda yra, gal koks softas yra kur logus būtų galima pažiūrėti? Arba tiesiog oc'inu neteisingai, nors aš tik pakėliu dažnį, daugiau nieko nekeičiu. 

Dar klausimas, pas mane dabar yra du diskai, vienas ssd, kitas paprastas hdd senas, tai kas bus jeigu kai kompas įjungtas aš išimsiu HDD/SDD? Nesugadinsiu nieko?

Būtų gerai jei nerašytumet tokių dalykų kaip "Neo'cink'' ir panašių nesąmonių, jeigu aš teisingai nemoku užoverclokint nereiškia kad iš viso man nieko nedaryti.

Redaguota , nario Maquex

Neokink tiek daug, tavo motinine tikriausiai neisnesa, iskepsi tu ja. 3.7 tau tikriausiai max butu bet gal kaska blogai darai so

Va ka radau youtubei

https://youtu.be/Iy8D7bbxHXg

Part two

https://youtu.be/75PUnPVlMLc

Buvau dares ir pagal pirma tutoriala bet man vps neisijinge net iki biosu tai teko cmos bayerija isimt. Turbut del tl kad mano modelis clu i5 760 o ten i5 750

Yra kelios priežastys, kurios neleidžia procesoriui būti stabiliai už'OC'intam:

• Kalta motininė ar/ir jos BIOS'as. Ji gal gamykliškai net nesugeba tiek užkelti (mažas fazių skaičius, blogas VRM, nekokybiškas soft'as, t.y. BIOS ir t.t.)
  • Per mažai užkeltas procesoriaus voltažas
  • Pralaimėjai silicio loteriją
(redaguota)

Yra kelios priežastys, kurios neleidžia procesoriui būti stabiliai už'OC'intam:

• Kalta motininė ar/ir jos BIOS'as. Ji gal gamykliškai net nesugeba tiek užkelti (mažas fazių skaičius, blogas VRM, nekokybiškas soft'as, t.y. BIOS ir t.t.)
  • Per mažai užkeltas procesoriaus voltažas
  • Pralaimėjai silicio loteriją

o gal apskritai kaltas gali būti ramų dažnis? Nes jis kartu su cpu ghz keliasi proportianaliai, bendriau nevisai :D

Redaguota , nario Maquex

o gal apskritai kaltas gali būti ramų dažnis? Nes jis kartu su cpu ghz keliasi proportianaliai, bendriau nevisai :D

Gali būti. Keliant BCLK (Base Clok) dažnius lyg ir keliasi RAM'ų dažnis, tad reikia atlikti:

Memory multiplier (also known as memory ratio memory frequency or DRAM frequency)

Drop this so that when it’s multiplied by your new base clock your final memory speed is equal to or lower than the speed your DDR memory is rated to. For example if you’re running DDR3 1333MHz memory you’d want your overall memory speed to be no higher than 1333MHz so you’d set your multiplier to 6.

P.S. Jei tai skaito patyręs OC'eris ir mato, kad aš nusišneku, tai tegul pataiso mane, mano OC patirtis yra tikrai menka.

set your multiplier to 6.

kur čia tai padaryti? Man rodos nėra tokio pasirinkimo

it_photo_164383.png

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3632 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...