Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ką atsakyti žmonėms kurie sako jog ,, Minecraft šūdas, pasistatai nama ir viskas "

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ką galiu pasakyti galėtu tau įteikti medalį už tokį minecraft hetinima. Palauk palauk dabar lyginsim visus žaidimus sudėjus prieš minecraft? Nemanai ,kad tai nesąžininga? Minecraftas nušluoja pagal savo statistiką kitus žaidimus(nežinau ar visus ,bet tikrai dauguma) ir tai tiesa ,o tai ,kad bandai čia kažka įrodynėti tai :D

Koks skirtumas ką ten reikia daryti? Žaidimas todėl ir yra populiarus ,nes jis paprastas ,o ne žaidžiant kokį lolą reikia mokintis kiekvieno žmogeliuko gebėjimus. 

Na tu pirmas pradėjai taip lygint :D ir dabar man sakai, kad nesąžininga :D

Tai gal dėl to minecrafta ir žaidžia vaikai nes jame nieko nereikia mokytis ir viskas paprasta? :D

Neheitinu aš to minecrafto tiesiog vaikiškos temos mane juokina :D

Vaikai, vaikai, vaikai.

Graudziai atrodo kai vaikai vaikais vadina. Butumet bent kiek daugiau suauge nesivelyumete i tokias kvailas diskucijas kaa geriau, kas blogiau blm. Koks skirtumas ka daugiau zaidzia o ka maziau jaigu vienam patinka begioti o kitam stanginiai prakaituoti tai koks skirtumas.

Sakiai nori juos sudominti net taip ir nepasakiai kodel nes visgi turejo buyi kokia nors priezastis

(redaguota)

Na tu pirmas pradėjai taip lygint :D ir dabar man sakai, kad nesąžininga :D

Tai gal dėl to minecrafta ir žaidžia vaikai nes jame nieko nereikia mokytis ir viskas paprasta? :D

Neheitinu aš to minecrafto tiesiog vaikiškos temos mane juokina :D

Mane realiai tavo komentarai juokingi (neįsižeisk galėtum kartais ir susilaikyti ar bent nuomone  išreikšti šiek tiek civilizuočiau)

Minecraft kasi, statai ir craftini dar kartais koki moba nudauži. Ta pati rutina tai visiškai neįdomu...

Wow jei nesugalvoji ką daryti tai jo neįdomu tau :D

Kas mano ,kad minecraft tik statyti/griauti tai klystate. Žaidime galite daug daugiau nuveikti nei kokiam csgo ,nes čia yra open world gali nors ir organą pastatyti kaip kokiam csgo tai nėra įmanoma. Veikiančius mechanizmus kaip patrankas ar kitus paprastus šudukus ko realiai kokiam csgo irgi nepadarysi. O kas manot ,kad išmokti visa žaidimą labai paprasta reikėtu pagalvoti apie redstoną kur gali vos ne bet ką padaryti. 

P.S nemanau ,kad viena valandą pažaidęs žmogus pastatytu ,kad ir tokį dalyką YOUTUBE LINKAS ką kalbėti ,kad žaidime yra sukurta daug didesnį dalykai. O ką csgo nuveiksi? Nušausi žaidėją, numesi granatą ir laimėsi žaidimą viskas? Pasikelsi ranką ir viskas žaidimas galima sakyti pereitas nors minecraft ir yra ta vadinama pabaiga ,bet žaidimas nužudžius drakoną tikrai nesibaigia. 

Redaguota , nario ekstazistas

Mane realiai tavo komentarai juokingi (neįsižeisk galėtum kartais ir susilaikyti ar bent nuomone  išreikšti šiek tiek civilizuočiau)

Wow jei nesugalvoji ką daryti tai jo neįdomu tau :D

Kas mano ,kad minecraft tik statyti/griauti tai klystate. Žaidime galite daug daugiau nuveikti nei kokiam csgo ,nes čia yra open world gali nors ir organą pastatyti kaip kokiam csgo tai nėra įmanoma. Veikiančius mechanizmus kaip patrankas ar kitus paprastus šudukus ko realiai kokiam csgo irgi nepadarysi. O kas manot ,kad išmokti visa žaidimą labai paprasta reikėtu pagalvoti apie redstoną kur gali vos ne bet ką padaryti. 

P.S nemanau ,kad viena valandą pažaidęs žmogus pastatytu ,kad ir tokį dalyką YOUTUBE LINKAS ką kalbėti ,kad žaidime yra sukurta daug didesnį dalykai. O ką csgo nuveiksi? Nušausi žaidėją, numesi granatą ir laimėsi žaidimą viskas? Pasikelsi ranką ir viskas žaidimas galima sakyti pereitas nors minecraft ir yra ta vadinama pabaiga ,bet žaidimas nužudžius drakoną tikrai nesibaigia. 

CS:GO žaisi gerai pereisi į pro. Gausi drop'a skiną už žaidimą kuri galėsi statyt už komandas ir laimėt dar begalė būdu užsidribt yra. CS GO žaisdamas gali gerus pinigus uždirbt. Ko nepasakyčiau apie mc.

Bet anyway lygini du skirtingus žaidimus.

http://www.part.lt/perziura/49e6abab25900e997bbb5f0f016ed8fe164.png

Čia tas pats ko paklausti kodėl jūs mėgstate CS:GO, kodėl išviso mėgstate sėdėti prie kompiuterio lyginant klausimą "kodėl žmonėms nepatinka minecraft" Kai išleidžia žaidimą ne visi nuo A iki Z pamėgsta jį, kai kurie su laiku pamėgsta jį kiti iš viso nepamėgsta, mes esame nevienspalviai... Kiekvienas turim savo skonį. Galbūt aš pasileidau žaidimą ir jis man nepatiko nes yra tas ir tas, o kai kuriems kaip tik tai patiko.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

CS:GO žaisi gerai pereisi į pro. Gausi drop'a skiną už žaidimą kuri galėsi statyt už komandas ir laimėt dar begalė būdu užsidribt yra. CS GO žaisdamas gali gerus pinigus uždirbt. Ko nepasakyčiau apie mc.

Bet anyway lygini du skirtingus žaidimus.

http://www.part.lt/perziura/49e6abab25900e997bbb5f0f016ed8fe164.png

Tu uždirbdamas gerus pinigus valve uždirbi dar geresnius pinigus(just saying). Tau tikriausiai svarbu tik pinigai eik susirask darbą tada pamatysi didesnius pinigus nei csgo :D O kalbant apie mc pinigų uždirbimus yra įvairiu nuo statymo iki pluginų kūrimo iš kuriu pinigus gali kaltis irgi. Kiek žinau dabar vyksta kažkoks turnyras csgo (bent steame rodo kažkokį nelabai domiuosi jais) tai automatiškai žiūrės žymiai daugiau žmonių.  O palyginau ,nes jus čia sakot ,kad csgo daugiau veiklos nei minecrafte(bent jau supratau iš daugumos komentarų). 

(redaguota)

Klausimo nevertėjo užduoti, kadangi tu pats turi žinoti, turi pasidalinti savo patirtimi ir pasakyti kuo jis toks geras. Bet žinoma, nieku gyvu negalima bandyti atkalbėti žmogaus nustoti žaisti [kažkokį žaidimą] ir pereiti prie Minecraft, nebent tas žaidimas, kurį tas žmogus žaidžia žaloja jo psichinę būklę, jo protą ir vietoj praktinės naudos tik dar labiau viską pablogina (Minecraft šiuo atveju irgi negalima pasakyti, jog daug ką duoda, nes daugiausia ką suteikia, tai labiau išvystytus kūrybinius gebėjimus ar kitaip tariant vaizduotę). Be abejo, nemažai grupei žmonių gali susidaryti įspūdis jog tai mažų vaikų žaidimas, tačiau yra ir brandaus amžiaus žmonių, kuriems patinka šis žaidimas. Manęs pavyzdžiui netraukia jokie minigames ir panašūs dalykėliai, man daug labiau patinka statyti namus, miestus, nes tai yra labai įdomu, nežinau kaip apibūdinti šios veiklos naudą, bet man labai sunku yra kurti interjero ir eksterjero dizainą, todėl tai man padeda praktikuotis. Gal tu irgi mestelk kitiems tokias gaires ir galbūt tai Juos sudomins.

Nebent kaip jie sako "pasistatai nama ir viskas", tada tegul eina jie velniop. 

Redaguota , nario Nachis
(redaguota)

Ar bus dar rašančių, kad tai kiekvieno skirtingas skonis?

Kiekvieno skirtingas skonis.

Yo labas visiems, daug dabar sutinku žmonių, kurie stūmia ant minecraft tačiau jų visada buvo. Nes kitiems įdomus jis , kitiems neįdomus. Turit pasiūlymų kaip tuos žmones sudominti, ar pasakyti kodėl minecraftas geriau nei jų kažkoks tai žaidimas? :D

Ir pamiršau paklausti, kiek minecraft žaidimas yra pardaves kopijų PC?

Minecraftas tikriausiai yra geresnis už 1% žaidimų. Niekados neįrodysi, kad minecraftas geriau už DOTA2, LoL, Witcheris, GTA, Bioshock, DS, AC...(nebevardinsiu, nes jų tūkstančiai yra). Ką turi minecraftas? Beveik nieko. Nei istorijos, nei įsiminančio soundtracko, nei grafikų gerų, nei kažkokio gero gameplayus. Jei neturi ką veikt, turi kompą, kuris 6 metų senumo, tada gal ir nieko palošt tuos kvadračiukus, bet iš esmės minecraftas yra overrated, overbought žaidimas.

Redaguota , nario kazoo

7f1d657af87f408184ad0da6852b802459ac03cb

R.I.P lukonic will be missed

2009-12-03 - 2016-12-29

Minecraft kasi, statai ir craftini dar kartais koki moba nudauži. Ta pati rutina tai visiškai neįdomu...

hey, galima ir griauti viską ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Kiekvieno skirtingas skonis.

Minecraftas tikriausiai yra geresnis už 1% žaidimų. Niekados neįrodysi, kad minecraftas geriau nei DOTA2, LoL, Witcheris, GTA, Bioshock, DS, AC...(nebevardinsiu, nes jų tūkstančiai yra). Ką turi minecraftas? Beveik nieko. Nei istorijos, nei įsiminančio soundtracko, nei grafikų gerų, nei kažkokio gero gameplayus. Jei neturi ką veikt, turi kompą, kuris 6 metų senumo, tada gal ir nieko palošt tuos kvadračiukus, bet iš esmės minecraftas yra overrated, overbought žaidimas.

Gana (man) įsimintini sountrack'ai čia:

Free cancer cure:
188055d006.gif

(redaguota)

hey, galima ir griauti viską ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Gana (man) įsimintini sountrack'ai čia:

Dabar įsijunk witcherį, pažaisk dvi valandas, paklausyk ost ir nerasi ką lygint su mc, pamirši tą mc.

Čia buvo tik mano subjektyvi nuomonė, nebūtina į ją atsakyt.

Redaguota , nario kazoo

2009-12-03 - 2016-12-29

Dabar įsijunk witcherį, pažaisk dvi valandas, paklausyk ost ir nerasi ką lygint su mc, pamirši tą mc.

Witcherio neesu žaidęs ir tikriausiai nežaisiu. Bet dėl ko man patinka soundtrack Minecraft'o yra dėl to, kad jį pradėjau žaisti nuo pačių pirmųjų versijų, dar nuo 2010 ar anksčiau ;o Nostalgija.

Free cancer cure:
188055d006.gif

Nusišnekėjai. Kodėl man po galais turėtų būti geresnis kažkoks Witcher, jei man geresnis Minecraft? Kalbėk už save.

look, retard.

2009-12-03 - 2016-12-29

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...