Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Paladins - naujas Hi-Rez šedevras arba nemokama OverWatch žaidimo alternatyva


pyro.nia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

paladins1.jpg

 

Labas skaitantiems! Visų pirma, norėčiau padėkoti, jog užsukote paskaityti šią trumpą, bet kiek kitokią "apžvalgą", o gal net ir kvietimą išbandyti visiškai nemokamą, daug potencialo turintį žaidimą Paladins!

 

Asmeniškai aš pats Closed Beta metu, ties 7 patch'u buvau nustojęs žaisti, kadangi žaidimas tada buvo absoliučiai tuščias ir jame buvo didelis veiksmo stygius, bet po daugiau negu puses metų atnaujinimų "stalkinimo" nusprendžiau vėl išbandyti ir likau tikrai nustebintas :) Na, o dabar apie patį žaidimą: norėčiau sugriauti nusistovėjusį stereotipą - paladins yra papraščiausia overwatch kopija... Ne ne ne ne ir dar kartą ne! Remiantis google.lt, wikipedia ir kitais šaltiniais, apie OverWatch pirmą kartą buvo išgirsta USA Today laikraštyje, 2014 metų 3 ketvertyje, o Hi-Rez užsiminė jau 2014 1 ketvertyje, jog kuria naują žaidimą - MMORPG 5 players team-based 1st person point capture & teamwork animated shooter. Visą tą laiką, Paladins laikytas, kaip paprasčiausia OverWatch žaidimo kopija ir tai atbaidė didelį žaidėjų skaičių, nes ar įdomesnį žaidimą gali sukurti tokia didžiulė kompanija, kaip Blizzard ar labai menkai žinoma Hi-Rez? Atsakimas manau aiškus. Na, o dabar atsakysiu jau manau į visiems iškilusį klausimą - kam aš rašau šį "straipsnį" ir kokia iš to nauda? Lietuvių sudominimas tikrai įdomiu, nors ir mažu, bet potencialo turinčiu žaidimu :) Kaip ir minėjau, nors žaidimas ir yra Closed Beta stance ( tai reiškia, jog norint žaisti - būtinas pakvietimas, kurį galima gauti labai lengvai, o ypač tiems, kurie yra žaidę Smite ar kitą Hi-Rez kūrinį ), tai nereiškia, jog jis nevertas išbandyti ar net lašelio dėmesio. Temos apačioje paliksiu keletą video įrašų su žaidimo eiga, nuorodas ir Paladins Lietuva facebook grupę, kurioje stengsimės supažindinti su naujausiais patch'ais, pakeitimais ir pokalbiais :) Tikiuosi, jog lengvas įvadas į šį žaidimą sudomins nors kelis iš jūsų ir turėsite galimybę išbandyti!

 

Taip pat prie to pačio pridursiu, jog turiu dar 1 atlikusį Paladins closed beta raktą, su visu džiaugsmu juo pasidalinčiau. Parašykit į PM! Taip pat jeigu kas jau netyčia žaidžiate, IGN: PleasedToBeHere, pažaisim!

 

 

 

Facebook grupė

Redaguota , nario Pleased To Be Here!
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...