Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

GUARDIAN.lt - Counter Strike serverių tinklas


Hardless

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

APRAŠYMAS

 

Guardian.lt tai counter strike 1.6 serverių tinklas. Visas serverių tinklas kolkas susideda iš "Guardian.lt Public | Classic" Bei iš "Guardian.lt Zombie Plague + LaserMines". Serveris kas dieną bando daryti atnaujinimus. Mes jį pilnai sutvarkėme ir tie du serveriai veikia visu pajegumu. Aišku susilaukiame tikrai ne mažo dėmesio. Taigi pakalbėsime apie Public serverį. Viskas kaip ir visuose public serveriuose. Reikia šaudyti,minituoti,atgrobti. Nieko įpatingo šiame serveryje kaip ir nėra, bet štai keletas išskirtinumu. Public serveryje yra pilnai sutvarkyti bugai. Yra įkelta anti-cheat sistema. Labai maloni administracija. Specialus funkcijos vip nariams. [VipMenu ir daug kitų priedų]. Šį serveri dar bandome išplesti. Kas diena keliame atnaujinimus ir kviečiame žmones. Na , o apie Zombie serverį galėčiau pasakyti daugiau. Serveryje visi yra lygus. Nėra skirtumo ar esi savininkas ar prižiurėtojas. Visi yra gerbiami. Idėtą daug ginklų, granatų ir kitų dalyku kuriuos gali nusipirkti už AMMO Paketus. Štai keletas ginklų ir daug kitų niekučiu kuriuos gali nusipirkti būdamas žmogus: Nitrogen Galil, Plasma Gun, Anti-Infection Bomb, Anti-Infection Armour, Golden MP5, Golden M3 ir daug kitų ginklų. Projektas realiai yra gyvuojantis, jame reikia daug ką pakeisti, bet viskas su laiku ir salygomis gerom,serveryje nenuostabiai žaidžia geri žaidėjai tiek lietuviai, tiek užsieniečiai, galima ateiti ir linksmai praleisti laiką. 

 

Šis projektas nėra paprastas,jame viskas idomiau yra,tiesiog atrodo jog pradedi žaisti ir nebegali nulipti,užsivedi ir toliau žaidi sieki pareigų,dalyvauji konkursuose,atrankose bandai savo tiksla įgyvendinti irodyti kad gali ta padaryti.

 

 

SERVERIŲ IP ADRESAI

 

 

1. Guardian.lt Zombie Plague + LM - 185.80.128.193:27016

2. Guardian.lt PUBLIC 24/7: - 185.80.128.193:27016

 

Svetainė - www.guardian.lt

Redaguota , nario Hardless
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Meh, konkursai nieko gero, atranka į prižiūrėtojus net nekalbu kokio lygio... O serveriai nieko unikalaus, eiliniai modai, nors parašei jog unikalu, tai parašyk kas unikalu. O_O 

Tikrai pritariu , nieko unikalaus nepastebėjau , eilinis serveris , projektas. 

 

Na , bet vistiek sekmės su projektu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Bet esmė ta jog iš interneto.

Daug kas iš interneto abejoju kad ir tie ewar.lt patį zp moda kurė nuo 0 aišku naudojo iš interneto tik galbūt perdarė savaip šiek tiek :)

Dar pagalvojus tai kad visos funkcijos yra internete t.y kaip naudotis ir panašiai tai galima pagalvot kad viskas iš interneto :) ir manau kas užsiminė apie unikaluma tai kad nereikia turėti savo kurto visko kad būti unikaliam yra daug kitų būdų kaip būti unikaliems :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...