Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RLS.LT | Realus Lietuvos Serveris nusimato geras vakaras


FusioN*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2693 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien aš jums noriu pristatyti RLS.LT serverį.

Pgr. Adminai: d0nt ir Dovydas_Skrudzas

Emigracijų Prižiūrėtojas: Intoxas_Samp

Admin papeikimų prižiūrėtojas: Džioraldas_Golden

DPKT: Džioraldas_Golden

Serverio svetainė: http://forumas.rls.lt/
Serverio IP adresas: samp.rls.lt:7777
Veiksmo vieta: San Fierro
GameMode versija: RLS (LTU) 3.2.6

O dabar info apie Transportą:

Taigi serveryje galite turėti Trys mašinas, kiekviena mašina galima užtininguoti kaip nori.

 

/transportas nuotrauka:

 

PBJg7zM.png

 

mašinu turgaus nuotrauka:

 

9hlwaWj.jpg

 

Taip pat,nusipirkus mašina reikia pravešti jos "technikine". Nepatikrinus tehnikines rizikuojate būti pagautos policijos ir vežamas į kaleima.

 

 

 

DARBAI

 

FTB

 

Geriausia teisesaugos sritys. Šis darbas turi greitaji transporta- bullet. Turi puikia baze į kuria sunku patekti gaujiniams/mafijozams,taip pat tik "FTB" gali konfiskuoti narkotikus iš asmenu.

 

POLICIJA

 

Policija prižiūri kaleimo tvarka,miesto bei užsmiesčio sauguma. Policininku pagrindine veikla yra kaleimo saugojimas nuo "maištautuoju",nušovus viena maištautoja Policininkas gauna tam tikra pinigu kieki,o maištautojas patenka į vienute iš kurios išeiti neimanoma

 

ARMIJA

 

Armija išskiria savo lektuvu- Hydra. Hydra yra leidžiama naudoti per žmogaus grobimus likus 15 minučiu iki grobimo pabaigos. Tai pat armija Hydra naudoja gaudant nusikalteli su /bega.

 

SWAT

 

"SWAT" turi savo vandenini tanka,su kuriuom gali malšinti raušias.

 

TRV (TOLIMUJU REISU VAIRUOTOJAI)

 

"TRV" darbuotojai vežioja ivairius krovinius,nuo benzino iki narkotiku. Kokius krovinius jie veža,priklauso nuo turimo rango kuo didesnis rangas tuo geresnias prekes vežiuoti gali. Tačiau vežant narkotikus/ginklus reiketu pasisaugoti "FTB" nariu kurie karts nuo karto patikrina "TRV" vairuotojus del nelegalaus krovinio.

 

MEDIKAI

 

Be mediku žaidėjai dažnai būtu be gyvybiu,kadangi jei yra 3 online Medikai neveikia /heal komanda,todėl medikams veiksmo čia tikrai užtektinai. Medikai dažniausiai gaivina žmones nuo mirties,siūlo šarvus žmonėms,išblaivina juos nuo atsakomybės.

 

TAXI

 

"TAXI" darbuotojai vežioja žmonės nuo taško A iki taško B,iškvietimu yra nemažai todėl kiekvienas taksistas privalo turėtu puikia reakcija norint nos truputi užsidirbti

 

RADISTAI

 

Radistai dažniausiai skelbia skelbimus bei veda ivairias rublikas iš ivairiu prizu.

 

APSAUGA

 

Apsaugos darbuotojai saugo žmoniu namus,eventus,vairavimo mokykla o kartais net pačius žmones. Apsaugos paslaugos yra nemenkos,todėl reikes pakloti nemažus pinigus.

 

MECHANIKAI

 

Mechanikai tempia mašina į KMA,pakrauna mašinas,pripyla benzino. Miestiečiai dažnai mėgsta palikinėti mašinas nevietoje,todėl mechanikuose užsidirbti tikrai galima.

 

Rusu mafija

 

Rusu mafija kaip ir Cosa Nostra mafija atlieka banko grobimus,terorizuoja žmonės,jos suriša ir pasodina į narva ir už tai prašo išpirkos.

 

Cosa Nostra mafija

 

Cosa nostra mafija kaip ir Rusu mafija atlieka banko grobimus,terorizuoja žmonės,jos suriša ir pasodina į narva ir už tai prašo išpirkos.

 

Grobimu sistemos

 

Yra 2 rušys grobimu sistemu: Banko ir Žmogaus. Banko grobimas yra vykdomas banko saugykloje,norint pradėti banko grobima reikia padėti c4 ir laukti 10 minučiu po to paimti pinigu seifa ir nugabenti į baze. Teisesaugai nušovus asmeni su maišu,teiseasuga turi vežti į baze. Sėkmingai nuvežus maiša į baze darbas gauna 8000 euru į /dfona o pats mafijozas/teisesaugininkas gauna 1000 euru į pinigine.

 

Gaujos

 

Serveryje yra 2 gaujos: The Ballas ir Groove Street . Gauju pagrindine veikla yra- zonu grobimai. Zonos yra Losantos mieste,norint užimti zona reikia parašyti /užimti(Gaujos vadui). Užgrobusiai gaujai reikia surinkti 100% ir zona bus jų.

 

Trumpa mūsų istorija

 

2011 metais rls.lt isikure su platintu gamemode ir jame žaisdavo po 10 žmoniu,kol galiausiai niekas nebežaide. 2012 metais 05 menesi 12 diena rls.lt startavo su nuosavu gm(nuo 0). Dabartinis rekordas yra 248 žmones,tačiau kasdien į diena prisijungia virš 100 žmoniu.

 

 

LAUKSIME JŪSŲ

 

 

 

Joninių progą:

 

16_logo.png.128350894a8da618cce384f6c738

 

„Paparčio žiedo beieškant 2016“

RLS.lt joninės

 

Sveiki. Galbūt keista mane matyti kaip temos autorių, bet pasikeitus situacijai į gerąją pusę ir nekvaršindamas jūsų pranešu apie RLS joninių dienos planus !

 

Rytoj (06-24) nuo 17.00h iki 18.00h vyks keletą eventų/renginių, apie kuriuos dabar neskelbsime. Nori sužinoti kas bus? Atvyk į serverį ir pamatyk pats !!

 

Visą joninių dieną dešimt žaidėjų gaus po 100 KRD atsitiktine tvarka

Joninių dieną tarp 17h ir 18h dar dešimt žaidėjų gaus 100 KRD, taip pat bus išdalintos keturios unikalios mašinos !!

 

 

Unikalios mašinos, kurias gaus joninių renginių prizininkai:

 

Vehicle_571.jpg  x1

Vehicle_572.jpg  x1

Vehicle_588.jpg  x2

 

 

Renginius ves Ridas_Rls ir Intoxas_Samp

Prizų sponsorius - d0Nt

 

19h vyks Džioraldo Golden organizuojamas MARATONAS !!! (Informacija ir registracija čia)

 

Visą dieną išsipirkimai iš juodųjų sąrašų net 30% pigesni, o frakcijų valdžioms auditas NEGALIOJA !!!

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2013 metais pats žaidžiau turėjau porą direktorių, pavaduotojų, buvo smagu žaist, tačiau dabar atsiliepimai ne kokie apie projektą, savininkai neaktyvūs, pats tai pastebėjau kai norėjau susigrąžinti paskyrą po vagystės. Nežinau, tie kurie seniai ten žaidžia turi pareigas ir t. t. tai tegu, bet naujokams geriau rekomenduočiau greenside.lt projektą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2013 metais pats žaidžiau turėjau porą direktorių, pavaduotojų, buvo smagu žaist, tačiau dabar atsiliepimai ne kokie apie projektą, savininkai neaktyvūs, pats tai pastebėjau kai norėjau susigrąžinti paskyrą po vagystės. Nežinau, tie kurie seniai ten žaidžia turi pareigas ir t. t. tai tegu, bet naujokams geriau rekomenduočiau greenside.lt projektą.

Koks accountas tavo buvo?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pries metus laiko, buvo afigieeeeeeenas serveris, kai laiku isrinkdavo adminus, vykdavo rekordu siekimai, skrudžas laiku viska patikrindavo, o dabar ten nieko gero nebelikę, skrudžas į mėnesį kartą tik pasirodo, niekas nepatikrinta, acc norėjau susigražint, tai laukiu dar iki šiol kol sugražins (4mėn).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kažkada buvo geriausias projektas (asmeniškai man), žiauriai smagu būdavo, chebra buvo labai draugiška, dar kol buvo Tazas, Germa, Vegasas, Gabka ir visi kiti senoliai, dabar neperseniausiai buvau užėjęs, visi seni žaidėjai išėję, prisirinkę kažkokių pienburnių, serveryje visiškas bardakas, administratoriai ar nebesusitvarko, ar tiesiog apleido nežinau, bet žodžiu... RLS kadaise buvo geriausias, o dabar.. Užsuku nebebent pasižiūrėt kaip savininkai laikosi..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2693 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...