Peršokti į turinį

Ieškomas pagalbininkas serveriams [MC.VENOM.LT]


donce16

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,


 


vienu žodžiu pats sugebu su pluginais ir pan. sugebu pats viską pasidaryti ir pan. niekada nemaniau ,kad dėl to prašysiu kažkieno padėti.


 


Tačiau...


 


Serverius noriu plėsti, nusipirkau dar vieną vpsą galingą su dideliu galiojimu ir norėčiau praplėsi dar bent 2 serveriais. Kolkas ant vieno laikau Bungee ir Survival serverius. Ant kito planuoju daryti KitPvP ir Prison arba OP-Prison


 


 


Taigi kadangi vienas nežine kaip suspėsiu nes vos sugebu prie kitpvp ir survival daryt tai velniai žino kaip su prison bus.


 


Taigi ieškau žmogaus nusimanančio:


 


Pluginuose (omg ne taip kaip šūdserviai su .ax.lt, nereikia man pluginų kurti. Mokate tiek kiek aš ir nerealiai good. Mano galit pažiūrėt ip: mc.venom.lt)


Administravime (komandos ir pan.)


Dėl subrendimo N-14,bet jei mažiau ir nesi vaikas einantis į projektą nieko tokio. Taipogi neieškau eilinio vaiko kuris eina į projektą vien dėl privilegijų, tai tokie gali  net nerašyti.


 


Kai bus pelno duosiu ir jums dalinsimės. (Yra dar builderis kuris irgi gaus iš pelno, taigi dalinsimės tarpusavy, savo šaibas skirsiu pratęsimams ir pan., bet iki tų šaibų manau dar geras laiko tarpas ~mėnesį ar du mėnesius.)


 


Neieškau ir tokio kuris pasitaikius pirmai progai lekia į kitą projektą sugadindamas viską iš eilės. Nelaikau jūsų, nepatiks - išeisite ramiai ir niekas dėl to nepyks, o jeigu pradėsite griauti ar pan. tai ddosų neatsikratysite :) Tokie irgi galit nerašyt. (Tik nepagalvokit ,kad gasdinu  :D)


 


 


Na vienu žodžiu susidomėję parašot į skype: domcee10


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Gal reikia builderiui pagalbininko? Patirties turiu :]

Builderiui pagalbininko nežinau ar reikia :) Su juo tarkis ar jam reikia pagalbos. Sutariam su juo neblogai tai neprieštarauju jeigu jis kažką į pagalbą pasiimtų :) Susitark su juo skypėje pas jį. Jo skype: kornelijus664

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nelaikau jūsų, nepatiks - išeisite ramiai ir niekas dėl to nepyks, o jeigu pradėsite griauti ar pan. tai ddosų neatsikratysite :)

 

 

Ddos'ų neatsikratysite, šitas nužudė  :funny: Dėl pinigų nežinau ar tu ką duosi, nes iš manęs vis žadėjai pirkt įskiepį, bet kažkaip nepaėjo. Šiaip patikimas, sėkmės susirandant.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nieko gero iš projekto nebus, šis projektas buvo nesenai parduotas ar kas ir prieš pardavimą aš buvau builderio pagalbininku. Viena diena serveris atsidarė, vieną dieną pabuvo serveris, o jau žiūriu, kad savininkas nuėjo į TimeNET.LT serverį ( Vytunės ) ir paliko Venom.LT projektą parduot, kitaip sakant žlugt. Nemanau, kad ir šį kartą ką nors pavyks tau iš jo padaryti, bet linkiu sėkmės. Jei viskas bus gerai, žmonių bus, ateisiu ir aš pažiūrėt kas gavosi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

Dėl subrendimo N-14,bet jei mažiau ir nesi vaikas einantis į projektą nieko tokio.

 

Tai kad pats nesuvoki ką rašai, N-14 bet vis tiek leidi tiems kam mažiau 14 metų, būna ir protingų žinoma, būna ir kvailelių septyniolykmečių, tad jeigu jau rašai kad N-14 tai tegul taip ir būna, o jeigu leidi tai iš viso nieko nerašyk.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...