Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3650 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nuo kada nuo procas priklauso nuo ramo? Arba aš durnas arba tu čia nusišneki, pas mane jau dabar stovi ddr3 ramai ir jei veikia kuo puikiausiai, mano pc palaiko tiek ddr2 tiek ddr3 iki 1600 mhz. Dėl socket tu taisus, pirma kart toki dalyka išgirdau, pas mane AM3 socketas  tad pasieškosiu kito cpu.

Del to tau jie ir veikia chujovai nes tavo procas ju nepalaiko...

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

:D mano ramai neveikia chujovai, tik 4gb ramu neišnaudoja visko ko gali, o taip yra ne dėl proco, o dėl mano senų 2gb ramų :)

Tavo tie 2GB ram'ai vps nepriciom...

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

:DD arba tu čia freepostini tokiu būdų arba nežinau, 2gb ramai teturi 670 mhz berods, o mano 4gb ramų turi 1600 mhz, todėl 4gb ramų 1600mhz pajėgumu negali dirbti, tad sistema automatiškai nustato viduriuka tarp 2gb mhz bei 4gb mhz, tad mano cpu ne prie ko.

o tu supranti, kad tas ramu greitis praktiskai neturi itakos? issiimk ta 2gb ram plokstele ir pats pamatysi

o tu supranti, kad tas ramu greitis praktiskai neturi itakos? issiimk ta 2gb ram plokstele ir pats pamatysi

turi jis įtakos ir labai dideles, įšėmus ta 2gb ramu plokšte nieko nepamatysiu nebent vos vos greitesni programų atidaryma, tai labiau aktualu žmonėm dirbantiem su photoshopais ir t.t va jie jaučia skirtuma ;)

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

turi jis įtakos ir labai dideles, įšėmus ta 2gb ramu plokšte nieko nepamatysiu nebent vos vos greitesni programų atidaryma, tai labiau aktualu žmonėm dirbantiem su photoshopais ir t.t va jie jaučia skirtuma ;)

Tai kam tu isvis rasai kazka jeigu tu toks ''protinguolis''??

HP Omen 15

(redaguota)

Tai kam tu isvis rasai kazka jeigu tu toks ''protinguolis''??

:DD nes tu kliedi su savo cpu ir ramais, šioje situacijoje jie nieko bendro neturi, nes kaip tu sakai cpu nepalaiko ramų, oh wow, tell me kaip jie jų nepalaiko :DD kas bando protinga primest tai tik tu :) mažiau freepostink, medaliai naudos realiam gyvenime neduoda.

Redaguota , nario xAleksas

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

:DD nes tu kliedi su savo cpu ir ramais, šioje situacijoje jie nieko bendro neturi, nes kaip tu sakai cpu nepalaiko ramų, oh wow, tell me kaip jie jų nepalaiko :DD kas bando protinga primest tai tik tu :) mažiau freepostink, medaliai naudos realiam gyvenime neduoda.

RAM'us tau vis vien reik pirkt visiskai naujus. Gal jie ir ne prie ko, bet tavo moitinine bent jau negali veikti kartu su DDR2 ir DDR3 RAM'ais... O ir siaip labai labai abejoju kad pas tave dabar isvis stovi DDR3 RAM'ai.

HP Omen 15

(redaguota)

RAM'us tau vis vien reik pirkt visiskai naujus. Gal jie ir ne prie ko, bet tavo moitinine bent jau negali veikti kartu su DDR2 ir DDR3 RAM'ais... O ir siaip labai labai abejoju kad pas tave dabar isvis stovi DDR3 RAM'ai.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD iš kur tu ištraukei kad pas mae ddr2 ir ddr3 ramai? pas mane stovi tik ddr3 ramai, *Myliu SuperGames.lt* aš ne glušas ir tokius dalykus moku pažiurėt, dabar jau visiškai praradau prasme bediskutuot su tavim, nes su šituo komentaru ir paaiškėjo kad tesirenki postus :DD

Redaguota , nario xAleksas

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD iš kur tu ištraukei kad pas mae ddr2 ir ddr3 ramai? pas mane stovi tik ddr3 ramai, *Myliu SuperGames.lt* aš ne glušas ir tokius dalykus moku pažiurėt, dabar jau visiškai praradau prasme bediskutuot su tavim, nes su šituo komentaru ir paaiškėjo kad tesirenki postus :DD

Wow, o tu profas kad su ausim matai. Prikolas tas kad DDR3 677mhz RAM'u net nera... Maziausiai 1333mhz.

HP Omen 15

prie ko čia ausis? *Myliu SuperGames.lt* įdomus fruktas.

Mhm.... Matyt nezinai sio zodzio reiskmes, reiskia nera daugiau tikslo tau kazka patarinet.

HP Omen 15

:D debile pilna glušas žodžio reikšmių, kelios iš jų : žioplys, kvaiša, kvailys.

O nori prikola? Glusas nera lietuviskas zodis o rusiskas ir rusu kalboj jis reiskia kurcias...

HP Omen 15

(redaguota)

O nori prikola? Glusas nera lietuviskas zodis o rusiskas ir rusu kalboj jis reiskia kurcias...

gal tu jau įšeik iš šitos temos nebefreepostines, toki debilą su savo neloginiais samprotavimais ir faktais retai besutiksi. 

Beto, mister kompiuteriu spece, atsakyk į mano ankstesnį komentara dėl savo ,, ddr3 667 mhz ramų nėra '' 

Redaguota , nario Reklameris1
Paskutinis perspėjimas dėl įžeidimų

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

gal tu jau įšeik iš šitos temos nebefreepostines, toki debilą su savo neloginiais samprotavimais ir faktais retai besutiksi. 

Beto, mister kompiuteriu spece, atsakyk į mano ankstesnį komentara dėl savo ,, ddr3 667 mhz ramų nėra '' 

Noresiu cia ir sedesiu.

Jei jau taip idomu, pas tave DDR3-1333mhz tik moitinine ju speed'a nudropina i 667mhz.. Atsisiusk AIDA64 ir pats pamatysi.

HP Omen 15

Noresiu cia ir sedesiu.

Jei jau taip idomu, pas tave DDR3-1333mhz tik moitinine ju speed'a nudropina i 667mhz.. Atsisiusk AIDA64 ir pats pamatysi.

o tai *Myliu SuperGames.lt* aš tau prieš 100 tavo durnų komentarų nesakiau kad man motininė dropina jų speeda? gj gj, apsilankyk pas daktarą, man asmeniškai ph ar tu čia sedėsi, seniai su nemąstanču žmogumi šnekėjau palaikysi kompaniją.

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3650 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...