Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3252 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kokiais dar laggais? Juk gerai optimizuoti tie WIN10 eit turi be lagų viskas... Procesorius nėra geras, todėl nežinau kaip dėl jo, bet viso kito tai tikrai užtenka.

Mano praeitas kompiuteris kurį turėjau, buvo kiek geresnis už šį ir buvau įsirašęs windows 10, man juos lagindavo, ant naujo kompiuterio viskas žymiai geriau, be jokių lagų ar panašiai.

Redaguota , nario DETRO
  • Teigiamai 1
(redaguota)

Neįsivaizduoju, ką jūs su kompiuteriu veikiat, bet man asmeniškai, Pentium 4 su 2 GB RAM'ų būtų žiauriai per mažai, kad galėčiau sakyti, jog kompiuteris veikia sklandžiai.

P.S. Nenurodei tikslaus Pentium 4 modelio, tad sunku pasakyti ar veiks. Senesnės architektūros Pentium'ai neturi No-eXecute (negaliu parašyti trumpinio, nes cenzūruoja, kaip keiksmažodį :D) technologijos palaikymo, tad sukels sunkumų diegiant.

P.S.S. Patariu su tokiu kompiuteriu įsirašyti kokią nors "lengvą" Linux distribuciją. Ir greičiau veiks, ir žinių pasisemsi.

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3252 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...