Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3657 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, esu žalias šioje srityje. Norėčiau jūsų nuomonės apie tai ir ar uždirbat kažkiek iš šio reikalo?

Ar yra kažkiek tiesos šiame tinklapyje? http://sportouzdarbis.com/

Kalbant apie tai jog geriausiai apsimoka statyti už kažką su kofu ne didesniu kaip 1,65

0 ten tiesos ten reklamina tik kad pralostum viska sportas nenuspejamas pralosia net ir 1.10 kofai todel geriausia jei pats nenusimanai ir turi pinigu statymam pirkt prognozes is tuo beuzsiimanciu zmoniu pvz lazybucentras.lt

Yra grupė facebook'e "Mūsų statymai" ten eik ir pirkis spėjimus. Iš 50 pvz būna kokie tik 3 lost.

tie musu statymai bent jau daug skundu is zmoniu maciau arsauskas banina is grupes visus kurie po pralaimejimo padeda -- ar dar ka  o pralaimetus statymus istrina rodo tik laimetus taigi jis kazkoks sukcius pagarsejas jau siulyciau lazybupatarimai.lt geriau ten yra ir facebook grupe lazybu centras to puslapio cia ten karts duoda nemokamu kur 80% paeina

tie musu statymai bent jau daug skundu is zmoniu maciau arsauskas banina is grupes visus kurie po pralaimejimo padeda -- ar dar ka  o pralaimetus statymus istrina rodo tik laimetus taigi jis kazkoks sukcius pagarsejas jau siulyciau lazybupatarimai.lt geriau ten yra ir facebook grupe lazybu centras to puslapio cia ten karts duoda nemokamu kur 80% paeina

Seni, nieko geresnio už Mūsų Statymai nėra. Kaip pvz., jais naudojasi tokie žmonės kaip Mantas Katleris ir t.t. O dėl statymų trinimo, tai čia nesąmonė verksnių, patį užbanino kažką ištrynė ? Ne. Tai ir nesakyk tada. Plius jei statymas nesėkmingas, o tu sumokėjai - kitą dieną duos nemokamai statymą.

Seni, nieko geresnio už Mūsų Statymai nėra. Kaip pvz., jais naudojasi tokie žmonės kaip Mantas Katleris ir t.t. O dėl statymų trinimo, tai čia nesąmonė verksnių, patį užbanino kažką ištrynė ? Ne. Tai ir nesakyk tada. Plius jei statymas nesėkmingas, o tu sumokėjai - kitą dieną duos nemokamai statymą.

pasipasakok kiek kartu pirkai tus statymus kad sakai nera nieko geriau gal tik juos tezinai ir sakai kad nera nieko geriau...

Juos žinau geriausiai, nes jie vieninteliai taip gerai išsireklamavę internete. Taip pat mano visi pažįstami jų prognozes naudoja, nes dažnai būna ir nemokamų prognozių. O bandyti kitus nėra tikslo, jei esu visu 100% patenkintas.

pasipasakok kiek kartu pirkai tus statymus kad sakai nera nieko geriau gal tik juos tezinai ir sakai kad nera nieko geriau...

Juos žinau geriausiai, nes jie vieninteliai taip gerai išsireklamavę internete. Taip pat mano visi pažįstami jų prognozes naudoja, nes dažnai būna ir nemokamų prognozių. O bandyti kitus nėra tikslo, jei esu visu 100% patenkintas.

Apie Aršauską ir puslapis yra sukurtas: http://www.arsauskas.lt/kaip-paulius-arscaronauskas-monetas-rado.html

dar viena tema plačiau apie jį: /t360725/musu-statymai/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3657 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...