Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3672 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ne nu, ČIA ŽAIDIMŲ FORUMAS O NE DELFI pls m8

Ne nu, ČIA APIE VISKĄ SKILTIS...

Na aš ten nebuvau, bet kas buvo tai sakė tiesiog daug visokių padišofkių, kaip vietoj oreo - neo ir pnš. Bet vistiek pigiau viskas, tai kaip ir gerai. Vienaip ar kitaip neapsimoka tarkim eiti į Lidlą, kad nusipirktum kokį vieną batoną, vistiek žmonės eis į kitas parduotuves, ir nemanau, kad jų pelnas labai sumažės.

(redaguota)

Ne nu, ČIA APIE VISKĄ SKILTIS...

1.16. Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kad sub-forume Apie viską galima kurti bet kokio turinio temas, bet tai nėra visiška tiesa: Čia nelaukiamos temos visiškai prieštaraujančios šio forumo tematikai. Į šią taisyklę taip pat patenka kuriamos temos siekiant kažką patrollinti*. Redaguota , nario DMJ
(redaguota)

Hm... nu kedainiuose lidl ramesnis nei kaune.. :D vakar iš kauno lidl kai gryžau tai batai visi purvini liko nes apmindžiojo kojas.. :| o taip tai gerai kad atsidarė. :)

P.S Apie eiles patyliu. :D Šeštadieni - kedainiuose ~15min teko eilėj stovėt o vakar kaune ~ 1h jei ne ilgiau.. :D

Redaguota , nario LeveL.

Kitų miestų Lidl'uose nebuvau, laukiu kol pasirodys Panevėžyje. :D

55696252%5B1%5D.jpg

Visą savaitgali marozai, mačiau ta alu po 29ct tampė, dėl smalsumo nusipirkau ir aš skardine, tai toks š, net prastesnis nei koks optimą, gurkšnį padariau ir išmečiau o marozai sėdi laimingi, su tokiais veidais lyg gertų kokį tuborg, carlsberg :D

Išmetė jis :D tik taip sakai 100%, išgėrei už gerą ir sėdėjai patenkintas.

55696252%5B1%5D.jpg

Išmetė jis :D tik taip sakai 100%, išgėrei už gerą ir sėdėjai patenkintas.

Jam alaus niekas nepardavė, tik apsimetinėja :D. O šiaip, tai Vokietyjoj taip ir atsistatė visa finansinė sistema, kiek girdėjau.

Padiskutuokim apie lidl, nes tai jau tapo daryti populiaru:D

Žinau, kad didžiaja narių dali sudaro vaikai kuriems viskas pff, bet yra ne mažai ir kitokios auditorijos xD

Ir visi užmetę tau -r3p nepasirašę kada gimę ir kiek jiems metų, arba nesąmoningai pasirašę, seams legit :)

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

Visą savaitgali marozai, mačiau ta alu po 29ct tampė, dėl smalsumo nusipirkau ir aš skardine, tai toks š, net prastesnis nei koks optimą, gurkšnį padariau ir išmečiau o marozai sėdi laimingi, su tokiais veidais lyg gertų kokį tuborg, carlsberg :D

Overated tas tuborg, asmeniškai man nieko gero. Nesuprantu kas tokio skanaus kitiems. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Nu bet tikrai ne toks myžalas kaip tas po 29ct :D

Nežinau, neteko mėginti dar. Įdomu ar vis dar tebeišlikusi tokia pati bananų kaina "66 ct", ar čia tik atidarymo dieną taip buvo. Jeigu taip, mielai užsukčiau. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3672 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...