Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Taigi manau, kad turiu sukaupęs įvairių naudingų žinių apie tradinimą (Steam'e) ir pnš, todėl norėčiau pasidalinti šitomis žiniomis su kitais, žinoma ne už ačiū.

Pirmasis bud'as: (Nereikalaujantis investicijų)

Didelių pastangų ar gebėjimų nereikalaujantis bud'as. Šis bud'as jums nesunkiai atsipirks, jeigu apsiimsite rimčiau, pasidarysite ir šiokį tokį pliusą.  Patartinta turėti įjungta: Steam Guard Mobile Authenticator, bei atrakintą Steam Market. Žinoma galima išsiversti ir beto. 

Kaina: 3€/vnt (tikrai pakankamai maža)

* Kalbos apie perpardavinėjimus net negali būti

* Nupirkusieji žmonės gaus pagalbą, bei papildytą bud'ą, kuris palengvins darbą kitiems. Bus sukurta bendra Skype grupė

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Sveiki,

Taigi manau, kad turiu sukaupęs įvairių naudingų žinių apie tradinimą (Steam'e) ir pnš, todėl norėčiau pasidalinti šitomis žiniomis su kitais, žinoma ne už ačiū.

Pirmasis bud'as: (Nereikalaujantis investicijų)

Didelių pastangų ar gebėjimų nereikalaujantis bud'as. Šis bud'as jums nesunkiai atsipirks, jeigu apsiimsite rimčiau, pasidarysite ir šiokį tokį pliusą.  Patartinta turėti įjungta: Steam Guard Mobile Authenticator, bei atrakintą Steam Market. Žinoma galima išsiversti ir beto. 

Kaina: 3€/vnt (tikrai pakankamai maža)

* Kalbos apie perpardavinėjimus net negali būti. 

* Nupirkusieji žmonės gaus pagalbą, bei papildytą bud'ą, kuris palengvins darbą kitiems. Bus sukurta bendra Skype grupė

Parduodu money making budus. Turiu ju 3. Pardaves esu jau ~15, 5x Budai 3, 9x Budai 2, 1x Budas 1.

Budas 1 - Reikalingas Inv ~50$. Mokestis 25$. Profit i diena (5h) ~50$
Budas 2 - Reikalingas Inv ~450$. Mokestis 100$. Profit i diena (5h, galima but afk, tik daryt checkin kas ~40min ) ~100$
Budas 3 - Reikalingas Inv ~10$. Mokestis 5$. Profit i diena (5h, 30min o toliau galima but afk, tik daryt checkin kad ~40min) ~5$.

Pats budu 1 pasikeliau is 50 iki 1150 per savaite.

Pats turiu 200+ rep uz perpardavinejima su lietuviais, yra nuo patikimu zmoniu, tokiu kaip Ernestas!, Vopas, Gvazdas, Robesas ir nemazai kitu. 
Taip pat, duosiu budus patikimiems zmonems kad patvirtintu kad budai tikri. Jau daviau: Audrius Blockis (adminas grupes CSGO Lietuviai).

Susisiekti:
Mano steam. www.steamcommunity.com/id/slowerino 
Mano facebook. www.facebook.com/ernest.slowOw

Be žodžių :D

(redaguota)

Nelabai suprantu šito tavo "prasmingo" pranešimo esmės. :D

Toje temoje, tas žmogelis pardavė tuos būdus mano pažįstamam. O tas man davė free. Galiu pasakyti: Daugiau svaigimas- nei uždarbis. Aš dirbu apie 8hrs darbe. 40 hrs maždaug per parą- tai su tais būdais lyginti yra tik centai.

Geriau vasarą realų darbą susirasti, nei kriuksoti prie pc ir už tai dar mokėti :D Visiem tie būdai yra puikiai žinomi. Reddit.com išrašyti visi 8 (nežinau kiek tu žinai, bet yra 8 būdai)

Galiu duoti adresą nemokamai. Papildysi kolekciją

Pvž: Mano Steam inventoriuje yra virš 100 kortelių. Pasidariau jas vos už 1€. Kortų būdas.

Ir dar kartą pasikartosiu: Kam pardavinėti tai- kas aprašyta internete nemokamai

Redaguota , nario deivisᅚ
(redaguota)

Toje temoje, tas žmogelis pardavė tuos būdus mano pažįstamam. O tas man davė free. Galiu pasakyti: Daugiau svaigimas- nei uždarbis. Aš dirbu apie 8hrs darbe. 40 hrs maždaug per parą- tai su tais būdais lyginti yra tik centai.

Geriau vasarą realų darbą susirasti, nei kriuksoti prie pc ir už tai dar mokėti :D Visiem tie būdai yra puikiai žinomi. Reddit.com išrašyti visi 8 (nežinau kiek tu žinai, bet yra 8 būdai)

Pvž: Mano Steam inventoriuje yra virš 100 kortelių. Pasidariau jas vos už 1€. Kortų būdas.

Ir dar kartą pasikartosiu: Kam pardavinėti tai- kas aprašyta internete nemokamai

Tai ir tu pasidalink :))

Edit: Steam žaidimai, galima šiek tiek plačiau? 

Redaguota , nario BaubasPoLova

Tai ir tu pasidalink :))

Edit: Steam žaidimai, galima šiek tiek plačiau?

Tie, kurie turi aukštesnį Steam lygį- absoliučiai visi žino šitą būdą. Kuo didesnis inventorius, tuo daugiau kortų gauni. Ir čia random kortos, o full set'ai.

Aš per dvi dienas su 1€, per telefoną gavau apie 22-23 full setus ~120 kortelių: http://steamcommunity.com/id/deivis88/inventory/#753_6 šitas būdas būna labai ribotą laiką, jis yra internete aprašytas nemokamai

Aš nepardavinėju jo budų, tai nesuprantu kam rašai į šitą temą. Jo budai apie CS:GO, maniškiai su CS:GO neturi nieko bendro. :D

8gHUMz7.png

(redaguota)

Aš nepardavinėju jo budų, tai nesuprantu kam rašai į šitą temą. Jo budai apie CS:GO, maniškiai su CS:GO neturi nieko bendro. :D

Tik dabar pamačiau. Ok atsiprašau :D Sėkmės pardavimuose.

Aš galvojau, tu parduodi survey. Ten nusiperki prenumeratą ir kiekvieną diena už survey gauni nuo 0.30€ iki 2€ priklauso nuo prenumeratos arba pasiimi items: Kortas, skinus įvairių žaidimų. Tą turėjau omenyje. Man pvž prenumerata kainavo 0.99€ o iš survey ištraukiau apie 300 kortų. Per parą galima pasiimti iki 70 kortų. Galvojau kad tu apie šį būdą :D

Redaguota , nario deivisᅚ
  • Parašė po 1 mėnesio...

Nesuprantu už ką mokėti 3 EUR, nes būdas akivaizdus - perkate item'us pigiau, parduodate brangiau.

Keletas faktų:

Prieš Steam išpardavimus item'ai kainuoja daugiau nei per pačius išpardavimus.

Per Major turnyrus, galite pirkti skirtingus drop'us ir mėginti patys gauti drop'us žiūrėdami transliacijas, kadangi po Major turnyrų kainos kyla.

Operation Case iš pradžių kaina būna didelė, vėliau labai sumažėja ir galiausiai po metų~ kaina labai išauga.

Jeigu truputi panaršysite daugiau Steam Market'e, surasite ir daugiau panašių faktų. :)

P.S. 3 EUR nereikia, geriau nusipirkite ką nors skanaus. ;)

Nesuprantu už ką mokėti 3 EUR, nes būdas akivaizdus - perkate item'us pigiau, parduodate brangiau.

Keletas faktų:

Prieš Steam išpardavimus item'ai kainuoja daugiau nei per pačius išpardavimus.

Per Major turnyrus, galite pirkti skirtingus drop'us ir mėginti patys gauti drop'us žiūrėdami transliacijas, kadangi po Major turnyrų kainos kyla.

Operation Case iš pradžių kaina būna didelė, vėliau labai sumažėja ir galiausiai po metų~ kaina labai išauga.

Jeigu truputi panaršysite daugiau Steam Market'e, surasite ir daugiau panašių faktų. :)

P.S. 3 EUR nereikia, geriau nusipirkite ką nors skanaus. ;)

Viską ką paminėjai yra būdai, kurie reikalauja investicijų. Tai jeigu nežinai, kam bereikalo čia spėlioti, o tokie dalykai jau seniai visiems aiškūs. :D

8gHUMz7.png

• Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...
(redaguota)

Slowo būdas šudinas nusipirkau ir pasigailėjau ten tiesiog paimi savo skina žiūri kur įdėti ir kur duoda daugiausiai tau coinsu įdėdi ir norint kad kita pasiimti reikia biški pagamblinti ir taip judi

Davė man patikrinti nemokamai, bet kadangi reikia turėti beveik tik high tier skinus, tai to bud'o net nebandžiau. Šiaip ten net ne bud'as, visi tą ir taip žino, o dar bud'o išsamumas, jeigu pirmą kartą tradini tai nieko ten neina suprasti kas parašyta, gal dabar pataisė, bet už tokią informaciją, tiek lupti, tai ką žinau. :D

3 nariams, atiduosiu po 0,99€

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...