Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3609 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taip patyriau :). Tėvas 20 metų atitarnavo sovietų/lietuvių armijai/kariuomenėj. Tad buvo ir namie taisyklės tokios, ryte keltis, dirbti sunkiai.

Aš matau esmę tą, jog noriu sutvirtėti geriau ir kad man išmuštų blogus įpročius, ir tikrai kariuomenė pats tas. 

Pvž, sutvirtėti gali nori ar ne, jeigu įstojai tai ir arsi už 4-uris. Ir aplamai, aš jaučiu kad noriu ten, nes man tai patinka, negu kimarinti kažkokiam ofisę ir dirbti. Ne tai ne man, kad ir mažiau man mokės pinigus, bent galėsiu kuom didžiuotis. 

Na matai, čia kiekvienam kitaip :D Aš šeip kalbėjau apie apmokymus, o ne bėgti į karą. Visgi, jeigu būsi pašauktas eisi, kur dingsi :) Ir žinoma noriu išbandyti save

Ir patiko šis straipsnis:

http://www.delfi.lt/pilietis/voxpopuli/kariuomeneje-tarnaves-vyras-pasake-ka-galvoja-apie-bijancius-tapti-sauktiniais.d?id=67605646

O žiūrėk, kaip ten vyksta tas procesas, kada paskiria tave į tarnybos vietą, ar čia pats pasirenki ar daro tokį kaip ir vaikinų būrį, ir ten tam tikra datą siunčia?

Bent mano regione(Tauragėje) visi eis rūgpjūčio 1, o kaip kitur, tai nežinau. Būsi savanoris, galėsi pasirinkti kur nori tarnauti, ar Rukloi, ar Klaipėdoi ir t.t

Redaguota , nario Vitalisz

(redaguota)

Bent mano regione(Tauragėje) visi eis rūgpjūčio 1, o kaip kitur, tai nežinau. Būsi savanoris, galėsi pasirinkti kur nori tarnauti, ar Rukloi, ar Klaipėdoi ir t.t

Kiek girdėjau Tauragėj išvien miške būn visi ir mažai kada paleidinėja namo

Redaguota , nario Dark Side

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Man irgi buvo kilusi tokie mintis įdomu dar ar jie įstato dantis nes be dantų sėdžiu :D kažkaip gėda ten eiti be dantų :D

Amm nežinau, bet draugui kažkas su nosim buvo, tai už dyką padarė, bet atrodo neturi būti tai grožio huijne 

Gi čia supergames :D , ČIA tik vaiku diskusijos, paskaičius ima juokas iš tu vaikučiu, žiaurus man tie žmonės tokia. 

Pz. Prikola skėliai :D

Čia 40% Yra pilnamečių. Kurie yra ir gan padorūs. Vaikas yra iki 12 mėtū :)

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

(redaguota)

Amm nežinau, bet draugui kažkas su nosim buvo, tai už dyką padarė, bet atrodo neturi būti tai grožio huijne 

Pz. Prikola skėliai :D

Čia 40% Yra pilnamečių. Kurie yra ir gan padorūs. Vaikas yra iki 12 mėtū :)

Nes dantų kainos tokios kosmines kad baisu visą gyvenimą turėčiau dirbti už minimalų atlyginimą kad įsistatyčiau o kiek savanoris gauna atlygio? ir šiaip būtų visai įdomu išbandyti jėgas

Redaguota , nario surfneris2

Aš galvojau bet nemanau kad mane priims (kojos lūžis. metalas) šiaip būtų smagu save išbandyt, kiekvienas 30KG gali 10km panešt keltis 5h ryto ir t.t

Jeigu tau neskauda, netrukdo jis - PRIIMS. Ir ne kiekvienas gali tai daryti, pvž: Mamyčių sūneliai

Jeigu tau neskauda, netrukdo jis - PRIIMS. Ir ne kiekvienas gali tai daryti, pvž: Mamyčių sūneliai

aš netyčia su klaida parašiau turėjau omeny nekiekvienas :D Aš ir pats vargu ar atlaikyčiau tuos 10KM su 30KG ant nugaros + ginklas 5KG ir dar terain per kuria eini. Su savo dabartiniu sudėjimu. Ir trugdo todėl greit operacija darys šalins lauk, bo db nei bėgt nei iš aukščiau šokt, koki kreiva judesi padedi po to nemalonus jausmas savaite kol vėl susitovi

8750e2121fc6b4ab3f47c1253a46640d780.png

aš netyčia su klaida parašiau turėjau omeny nekiekvienas :D Aš ir pats vargu ar atlaikyčiau tuos 10KM su 30KG ant nugaros + ginklas 5KG ir dar terain per kuria eini. Su savo dabartiniu sudėjimu. Ir trugdo todėl greit operacija darys šalins lauk, bo db nei bėgt nei iš aukščiau šokt, koki kreiva judesi padedi po to nemalonus jausmas savaite kol vėl susitovi

Jeigu taip, tada jo, neverta eiti, bet gali vistiek šaukimo sulaukti, siūs į KMEK ten ir pasakys gali ar ne :D

O šeip, žygiai baisiai tik atrodo kai skaitai jog 30km eiti su visa ekipuote, taip pirmą kartą sunku, bet ten kai paprasi, pasidarys lengviau. Ten pavalgai geriau nei namie, nes viskas yra apskaičiuota kiek kariui reikia medžiagų, ir valgai tam tikru laiku, po kelių sav pradedi stiprėti.

Kariuomenėje yra sunkiausia adaptacija :)

(redaguota)

Dabar tarnauju liko menesis su trupuciu tarnybos mane rotavo jei idomu kas laukia taves ten skype  : DeathLand.eu

Aš galvojau bet nemanau kad mane priims (kojos lūžis. metalas) šiaip būtų smagu save išbandyt, nekiekvienas 30KG gali 10km panešt keltis 5h ryto ir t.t

(su klaida buvo)

Priimt priims kameka pereitum bet laikui begant komisuotu tiesiog atleistu nuo tarnybos.

Redaguota , nario Edvinas_Maginsonas

Būtinai, eisiu kaip savanoris. Man tie 9 ar 6 mėn. yra puiki galimybė gerai praleisti laiką, išbandyti savo jėgas, susipažinti su naujais žmonėmis , įgyti naudingos patirties ir, be abejo, papildyti savo CV. Daug kas mano, kad tai yra nesąmonė ir trukdo mokslams, bet tai yra netiesa. Pats mokausi visai neblogai(PUPP'as: matke - 10, liet. k.- 8), taip pat studijuosiu univere ir patirtis kariuomenėje man tikrai nepadarys jokios neigiamos įtakos.

Jeigu taip, tada jo, neverta eiti, bet gali vistiek šaukimo sulaukti, siūs į KMEK ten ir pasakys gali ar ne :D

O šeip, žygiai baisiai tik atrodo kai skaitai jog 30km eiti su visa ekipuote, taip pirmą kartą sunku, bet ten kai paprasi, pasidarys lengviau. Ten pavalgai geriau nei namie, nes viskas yra apskaičiuota kiek kariui reikia medžiagų, ir valgai tam tikru laiku, po kelių sav pradedi stiprėti.Kariuomenėje yra sunkiausia adaptacija :)

Pasitaisyk parašą, nes kažkaip neskamba: "Nes aš turiu Garbę". Man atrodo, pagal visas taisykles ir kalbos kultūrą, turėtų būti: "Nes aš turiu Garbės".

ismokos%202016-05_640.jpg

150-190eur men savanoris na ziurint kur pateksi ir kokie ivertinimai bus.

Ar vazinesi po bkm namo ar ne nes papildomi pinigai jei vazineji...

Būtinai, eisiu kaip savanoris. Man tie 9 ar 6 mėn. yra puiki galimybė gerai praleisti laiką, išbandyti savo jėgas, susipažinti su naujais žmonėmis , įgyti naudingos patirties ir, be abejo, papildyti savo CV. Daug kas mano, kad tai yra nesąmonė ir trukdo mokslams, bet tai yra netiesa. Pats mokausi visai neblogai(PUPP'as: matke - 10, liet. k.- 8), taip pat studijuosiu univere ir patirtis kariuomenėje man tikrai nepadarys jokios neigiamos įtakos.

Pasitaisyk parašą, nes kažkaip neskamba: "Nes aš turiu Garbę". Man atrodo, pagal visas taisykles ir kalbos kultūrą, turėtų būti: "Nes aš turiu Garbės".

Naujoms laidoms kaip zinau pratese iki 12 men bet tik girdejau  nesu 100 proc isitikines.

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3609 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...