Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3243 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Peržiūrėjau nuotraukas, tai pavadinimu "eye contact" (kur merginos "portretas" naktį), tai galima jau dėt beveik prie profesionalių, matos kad žinai apie fotografija nemažai, linkiu tobulėt (yra kur). Ateityje, jei toliau stengsies, manau, tai tikrai galės būt tau kaip antras darbas, jei neplanuoji kažko su fotografija, kaip pagrindiniu dalyku siekt. 

Redaguota , nario MadLife

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

• Parašė po 1 mėnesio...

Labai gražios nuotraukos, kažkaip to fotografijos meno nelabai aš suprantu, man praktiškai visos nuotraukos yra gražios, aišku jeigu ne koks šš ant pagaliuko nufotografuotas.. Bet visgi, spaudžiu žalią, vienas draugas turi savo foto studija, kartu su žmona dirba, ir įdomiuose renginiuose pabūna ir tikrai neblogus pinigus užsidirba, tad manau tikrai gražų ir faina hobį susiradai.

P.S viena panelė iš nuotraukų tavo pažįstu  :lol:

Labai gražios nuotraukos, kažkaip to fotografijos meno nelabai aš suprantu, man praktiškai visos nuotraukos yra gražios, aišku jeigu ne koks šš ant pagaliuko nufotografuotas.. Bet visgi, spaudžiu žalią, vienas draugas turi savo foto studija, kartu su žmona dirba, ir įdomiuose renginiuose pabūna ir tikrai neblogus pinigus užsidirba, tad manau tikrai gražų ir faina hobį susiradai.

P.S viena panelė iš nuotraukų tavo pažįstu  :lol:

Kurią čia pažįsti? :D

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3243 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...