Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3681 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Baninti Broady2?  

18 balsai

1. 1. Baninti Broady2?

• Taip
      16
    • Ne
      2

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki , taigi vėl durnioja buvęs BroadWay.lt savininkas ir esamas Grand-Story.lt savininkas. Pasiūliau vienam žmogui STEAM paskyrą supergames.lt temoje ir kaip visada Broady2 svetainės narys pakomentavo , kad esu labai nepatikimas ir apgavau jį , nors niekados su juo jokių reikalų neturėjau. Turbūt bando sustumt ant manęs , nes mokykloje būna išjuokiamas ir bus paliekamas pataisų antriems metams , tipo labai erelį laužią , per mėnesį ateina 2 kartus į mokykla ir dar taip sunkiai... Parašiau jam į PM , kad įrodytų nepatikimumą ir atrašė , kad kažkokį ACC susigražinsiu po mėnesio , net nežinau apie ką kalba čia vyksta , nes su juo jokių reikalų nesu turėjęs ir neturėsiu. Taigi mielasis Broady2 , prašyčiau pateikti įrodymus , o ne šmeižti žmogų. Tu esi nerimtas žmogus , ir tau projektus kurt nepatarčiau , žlunga pilnai neišsivystę , kas nors nepasiseka jau uždarai... Neturi valios žmogau , nešmeižk kitų žmonių. Aš kaip teisybės ieškotojas tikrai bandau surasti teisybę šitame konflikte , taigi ši tema sukurta tam , kad raščiau teisybę ir , kad parodyčiau tikrajį Broady veidą.

Čia AŽ įrodymai :

http://www.part.lt/img/3f9406866d8daad0d123572f8310532130.PNG
http://www.part.lt/img/52a71ba9456a386c749740aef7ded07c541.PNG

Stūmėjo profilio nuoroda :

https://www.supergames.lt/user/47154-broady2/

Temoje , kad parašė juk nepatikimas :

http://www.part.lt/img/90fc64c9e5c98643e0b00df7e14a2c8430.PNG

Tikiuosi apsieisim be stūmimų , kad bereikalo kuriu temą. Tiesiog noriu parodyti šio žmogaus tikrajį veidą.

Redaguota , nario Zaidejam.lt
  • Teigiamai 5

(redaguota)

Kiek norit tiek kalbėkit, man ant jūsų p*x yra. Nes ne pilno proto žmogystos esat, ir šiaip ką norit ta darykit čia. O tu Aidai Rimkunai {Burindukai ir kempinė} pagal žeme esi.

Redaguota , nario Broady2
+ www.Grand-Story.lt Tai naujos galimybės visiems! +

+ Atnaujinimai, geras kolektyvas, unikalios sistemos ! +

+ Veiksmas vyks kaimeliuose! Tai nepraleisk progos ir ateik! +

Kiek norit tiek kalbėkit, man ant jūsų p*x yra. Nes ne pilno proto žmogystos esat, ir šiaip ką norit ta darykit čia. O tu Aidai Rimkunai {Burindukai ir kempinė} pagal žeme esi.

Man patinka toks koks esu , žmogus matuojamas ne pagal ūgį ar fizines jėgas , o pagal charakterį bei protą , gali viešint mano tą vardą pavardę man tai mažiausiai rūpi. 

Man patinka toks koks esu , žmogus matuojamas ne pagal ūgį ar fizines jėgas , o pagal charakterį bei protą , gali viešint mano tą vardą pavardę man tai mažiausiai rūpi. 

Tai kad tu broadway.lt norėjai uždaryti, bet tau nepavyko, surinkai net komanda ir pradėjai sakyti viska apie mane, kad išeitu iš projeko, tai tu čia proto vadinasi turi?

Ei tu dronas draugų susirask , aš bent užnugarį turiu ir draugų normalių , o tu vieną turi ir tas iš tavęs šaiposi ir juokiasi ir dar išnaudoja  :D

Tai kad tu broadway.lt norėjai uždaryti, bet tau nepavyko, surinkai net komanda ir pradėjai sakyti viska apie mane, kad išeitu iš projeko, tai tu čia proto vadinasi turi?

Tai mažiau raukis čia prieš kitus ir šmeižk.

Ei tu dronas draugų susirask , aš bent užnugarį turiu ir draugų normalių , o tu vieną turi ir tas iš tavęs šaiposi ir juokiasi ir dar išnaudoja :D

tuojamas ne pagal ūgį ar fizines jėgas , o pagal charakterį bei protą , gali viešint mano tą vardą pavardę man tai mažiausiai rūpi. 

Neturiu draugu? Tu paskui mane eini visur? Vaj proto turintis, nu aišku vis dėl to esi iš miško :(

Tu žėk kiek daug priešų turi, banint visi nori :o Lukai Zaksai.

Ir ką ? Gi man ne įdomus esat, nesivelsiu į vaiku diskusijas, ką nori tegul daro, gi man man ne įdomu, man neskauda kad ban gausiu.

Niekas čia kiekvieno nario nebanins jeigu jis nėra apgavęs kito žmogaus .... kas čia jau paraše ką nors tai jau fsio sukūrė tema ką sunku pačiam per skype arba per AŽ susitvarkyti ... dabar jau baninti ir t.t. gal žmogui tu nepatikai ar pnš ir paraše .... aš irgi per fb rašau vienur kad nepatikimas bet ant juoko rašau ne iš rimto , patys susitvarkykite ir viskas bei mažai informacijos kad čia parodyti tikra žmogaus veidą ....

• Teigiamai 2

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Niekas čia kiekvieno nario nebanins jeigu jis nėra apgavęs kito žmogaus .... kas čia jau paraše ką nors tai jau fsio sukūrė tema ką sunku pačiam per skype arba per AŽ susitvarkyti ... dabar jau baninti ir t.t. gal žmogui tu nepatikai ar pnš ir paraše .... aš irgi per fb rašau vienur kad nepatikimas bet ant juoko rašau ne iš rimto , patys susitvarkykite ir viskas bei mažai informacijos kad čia parodyti tikra žmogaus veidą ....

Daug kas gali paliūdyti koks jis ištikrūjų yra , banint gali ir nebanint , bet svarbiause parodau koks yra tikrasis žmogaus veidas . O nepatikimas parašė tai tikrai ne ant prikolų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3681 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...