Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

apCity.us.lt // Angel-Pine Miestas!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2906 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

cn8ragR.png


 


[#]Istorija


 


Šis projektas pradėjo plėstis nuo efierro.us.lt projekto, kuris užsidarė. Nes savininkas viską nulaužė ir kitą, po efierro.us.lt atsidarė dar naujas projektas - SweetLife.us.lt kuriam taip pat, neptiko map'as ir kitą. Apgalvojęs kiekvieną sprendimą ir apsisprendęs ką darysiu, pradedu kurti apCity.us.lt projektą. Šis projektas vyks - Angel-Pine miestelyje. Aš tiesiog sweetLife.us.lt uždariau ir užsisakiau apCity.us.lt subDomen'ą. Užsisakęs įrašiau forumo failus po kelių valandų sutvarkiau visą forumą, ir ieškojau komandos narių. Fhu... ačiū dievui radau, weberį, remėją. Viskas buvo puiku, ir dar po laiko atsirado, net ir Pagalbininkas, bet po 2 gerų valandų jis leavino, ir mumis 3 užblokavau, išsiaiškinome kas tai padarė, ir sužinojome tai - Mantas! Mes taip nepasidavėme ir radome dar vieną komandos narį - mapperį(Martynuxas). Per pirmąją naktį pradėjome tobulinti pačią forumo išvaizdą ir modifikaciją koduoti. Mum sekėsi puikiai ir pagaliau savo darbą atilkome! Taigi visi esame susibūrę į komandos ratą, ir žadame jum padovanoti puikų žaidimą - Angel-Pine miestelyje !


 


[#]Projekto komanda


 


James_Efrass - kitaip vadinamas Efras. Šiam žmogui yra 14 metų, jis yra lietuvis. Šis žmogus moką keletą kalbų kaip rusų, anglų, šiek tiek vokėčių. Žmogus dirba serverio koduotoju vietoje. Kelia naujas sistemas ir kitą! Jo vardas yra - Rokas.


 


Liif_Carder - Kitaip vadinamas LiiF'. Šiam žmogui yra 14 metų, žmogus atlieka forumo koduotojo vietą. Koduoją kiekvieną svarią smulkmenėlę. Jo vardas yra - Aurimas


 


Marty_Nuxas - Kitaip vadinamas Martynuxas. Šiam žmogui 16 metų, žmogus atlieka mapperio vietą. Mappina koduotojo ir weberio pasirinktoje vietoje. Sumappini greitai ir nuostabiai!


 


Nerijus_Nezinau - Kitaip vadinimas Nerijus. Šiam žmogui 16 metų, jis atlieka remėjo vietą. Taip pat dirba ties forumu.


 


[#]Kodėl būtent mes?


 


Hmm... Klausimas yra šaunus, todėl, nes mes pasirinkome gerą miestelį, ne taip kaip kiti eiliniai serveriai kuria ta patį š.. - SanFierro mieste. Mes esame neeilinis serveris, mes kitaip sakant esame geri žmonės kurie nori sukurti kažką įpatingo ko nematę dar kiti!


 


[#]Kelios sistemos!


 


NAMŲ SISTEMA - Heh... Kaip gi mes be namų, namai namučiai. Namus galima įsigyti kiekviename rastame name. Bus pickup'as ir galėsite nusipirkti namą, nusipirkę jūs priklausysite būtent jam. Galėsite valdyti viską ką galite, taip pat ateityje sprendžiama, kad bus sumažintos namų kainos. Ištikrūjų, name galėsite pagulėti, paiilsėti nuo darbo dienos ir kitą. Taip pat galėsite pasidėti sau reikalingus reikmenis, ginklus ir kitą!


 


DARBŲ SISTEMA - Serveryje taip pat bus labai daug darbų, juos turėsite dirbti. Taip pat bus pickup'as ant kurio užlipsite ir mes visą informaciją apie šį darbą, bus 3 pasirinkimai. Darbo informacija, Išvaizda, Įsidarbinti(į darbą). Užėję ant šio pickup'o pamatysite daug informacijos, ir jei sudomins šis darbas galėsite jį dirbti. Taip pat darbai skirstomi į darbai su direktorių,pavaduotojų pakvietimu, arba be direktorių, pavadutojo pakvietimu.


 


VERSLŲ SISTEMA - Serveryje bus verslų sistema. Verslai bus išmėtyti po visą Angel-Pine miestelį turėsite ieškoti, jei rasite ir nusipirksite jūs būsite verslo savininkas! Galėsite jį pilnai valdyti, gauti pinigų ir kitą! Verslų sistema serveryje tikrai pravers, norint gauti pinigų ir truputį praturtėti.


 


[#]Informacija!


 


Mūsų svetainės adresas - www.apcity.us.lt


Mūsų serverio IP adresas - samp.apcity.us.lt


Mūsų serverio teamspeak adresas - ts.apcity.us.lt


 


Laukiami visi !


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Paskelbė, kad galima žaisti 2016 gegužės 23 - 19:12 ,o gegužės 31 dieną jau forumas neveikia ir perleistas projektas kitam šeimininkui. Maladec savininkas, moki ilgai projektus laikyti..

 

Plius žiauriai išsamiai aprašei projektą, atrodo, kad sukūrėt per vieną naktį. 

Redaguota , nario Nattive
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2906 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...