Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3278 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Idomiai čia jus visi turtingi žaidimams :D nebent jus veliau juos stumdysit bet ar garantija kad prastumsit ? :D ir navaro padarysit menka.. o šiaip iš žaidimu kokius dažniausiai perka kokius galima apsipirkti ir parduoti bent pora euru brangiau? 

Jei pirkt steam kainomis per akcijas ir po akcijų jas pardavinet, varke gal ir paeis.

• Teigiamai 1

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

Idomiai čia jus visi turtingi žaidimams :D nebent jus veliau juos stumdysit bet ar garantija kad prastumsit ? :D ir navaro padarysit menka.. o šiaip iš žaidimu kokius dažniausiai perka kokius galima apsipirkti ir parduoti bent pora euru brangiau? 

Krc taip buvo. Kažkada pasipildžiau steam wallet už 5eur ir taip pasisekė jog per csgo gavau shadow case, ji atidariau ir gavau M4A1-S Golden Coil tai pardaviau, tai dėl to tiek yra. O per csgo gaudamas dropus tiesiog viska į market dedu, tai po biški taip ir susikaupė.

Aš GTA V pirksiu nes noriu pagaliau online lošt ir pnš. O kažką geresnio nėra šiuo metu. O žaidimą vien dėl SP imt neapsimoka.

Redaguota , nario Aleksas
  • Teigiamai 2

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Krc taip buvo. Kažkada pasipildžiau steam wallet už 5eur ir taip pasisekė jog per csgo gavau shadow case, ji atidariau ir gavau M4A1-S Golden Coil tai pardaviau, tai dėl to tiek yra. O per csgo gaudamas dropus tiesiog viska į market dedu, tai po biški taip ir susikaupė.

Aš GTA V pirksiu nes noriu pagaliau online lošt ir pnš. O kažką geresnio nėra šiuo metu. O žaidimą vien dėl SP imt neapsimoka.

Dėl Gta tai gal ir sutikčiau, bet tai paemus kokius 4-5 csgo žaidimus jeigu nenumušines stipriai kaina kaip dabar po 6e vaikšto tai gali ir pasidaryt papildomu euru, bet centiniu skinu tai iš market niekas neperka perka brangius ..  

Dar girdėjau su ETS galima nusipirkti jeigu bus pigiai ir po menesiuko parduot 4-5e brangiau

• Teigiamai 2

Pats turiu GTA V ir daugeli kitu žaidimų (gali jeigu nori patikrint mano steam (apačioj linkas)) pažaidus pasakyčiau kad greit nuobodu bus , bet jeigu turi draugu kurie su tavim žais tai turėtu butu smagu. Biški update ant mano wallet db. 

e46187b5e671d6f997be7274fff60192440.png :D daug nesiruošiu pirkti , net neturiu norių. Turit gal kas pasiulymu?

• Teigiamai 1

Pats turiu GTA V ir daugeli kitu žaidimų (gali jeigu nori patikrint mano steam (apačioj linkas)) pažaidus pasakyčiau kad greit nuobodu bus , bet jeigu turi draugu kurie su tavim žais tai turėtu butu smagu. Biški update ant mano wallet db. 

e46187b5e671d6f997be7274fff60192440.png :D daug nesiruošiu pirkti , net neturiu norių. Turit gal kas pasiulymu?

Norėtusi tokio žaidimo kuris turėtu dar ir MP, arba tokio kurio neina atsisiust t.y kalbu apie tuos žaidimus su denuvo apsauga. :D

• Teigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Aš laukiu gražių Summer Sale 2016 Steam Badges ir akcijų: Arma 3 bei Doom 4 :D Dar kažką iš lenktynių prigriebčiau, kokį Trackmania Turbo ar The Crew ar kažką tokio ^^

Turiu tuos žadimus, bet tik Doom 4 Steam refund dariau :D kaškaip pažiurėjus video man nelabai patinka ir šeip ne tokio stiliaus žaidimus mėgstu. Daugiausiai laukiu tai Summer Sale Badges daugiau nieko. Vakar pasikeliau level pagaliau į 100 :D yay

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3278 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...