Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3283 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

15 balsai

1. 1. Ar norite tokio tipo kanalo?

• Netgi labai!
      7
    • Retkarčiais pažiūrėčiau
      1
    • Būtų įdomu
      4
    • Nežiūrėčiau
      3
    • Užsukčiau, tik jei reiketų kažko išmokti
      0

Recommended Posts

(redaguota)

Įžanga

Taigi, nusprendžiau sukurti turbūt Lietuvoje dar nematytą (turiu omeny Lietuvių kūrėjo, na Lietuviškai kalbant ir t.t.) kanalą. Žinoma, populiariausio vaizdo įrašų saito Youtube. Na idėja būtų tokia: parodyti visų sluoksnių žmonėms triukų su kortomis, visų lygių, nuo vaikų iki profesionalų lygio. Su komedijos elementais.

Kadangi dažniausiai, šeimos, draugų vakarėlius, vestuves ir t.t. pasisiūlau pavesti, nors man tik 15 metų, bet man tai įdomu, parodau kelioliką triukų, sugebu kitus prajuokinti. Tai manau pats metas išmokyti kažko ir kitus Lietuviškai.

Skeptika

Taip, tokių kanalų pilna, tik anglų kalba, todėl manau Lietuviškas lietuviams būtų priimtinesnis, atrodytų smagesnis, bei šiltesnis. Beto Lietuvių kalba būtų lengviau išmokti visokių papildomų elementų. :)

Idėja

Kaip ir minėjau aukščiau, rodyčiau įvairiausius kortų triukus, aišku daugelis būtų iš kitų kanalų, jau sukurti, nes atrasti ką nors naujo čia labai mažai šansų, greičiausiai tai jau bus kur nors naudota. Taigi sulietuvinčiau, palengvinčiau ar pagražinčiau triukus iš kitų kanalų, knygų ir t.t.

Lygiai būtų nuo vaikų iki profesionalų. Tame viduriuky būtų: triukai draugams, darbo šventėse, vestuvėse, draugų vakarėliuose, gimtadieniuose ir šeimos nariams. 

Užimtumas

Kadangi dabar esu pakankamai užimtas kanalas atsirastų vasaros pradžioje, vaizdo įrašus kelčiau pirmadienį ir ketvirtadienį (Tai mažiausiai užimtos dienos). Būčiau atviras visiems klausimams, kiekvieną darbo dieną, iki vakaro, el paštu arba komentaruose.

Pasiūlymas kitiems

Kadangi forumai yra kaip "šeima" (meluoju, ša!) taigi norėčiau paklausti ar yra kažko mokančių, kurie padetų tvarkyti kanalą ir keltų vaizdo įrašus irgi. Tai būtų įdomiau ir žiūrovai galėtų pasirinkti jiems priimtinesnį žmogų kuris rodo triukus. 

Atlygis (sau ir kitiems)

Jeigu kaip nors, kokiu "magic" būdu išpopuliarėtumę sutarčiau dėl reklamos, dėl to gautume akcijų, dovanų ir t.t., tai padėtų rengti kortų, knygų dalybas bei konkursus. Bet čia žvelgiu toli į priekį, tad kas pilnai į šį planą nežiūri galite apsimesti, jog šito skyriaus neskaitėte. :) 

Keletas nuotraukų:

Ribbon spread.

6da7e5b21d5ff82cd003c43549f25c7f993.JPG

Angel

7f066abe2cd02ac9112723d344184e07616.jpg

One handed fan (Mano versija :D )

663113e20eb26a55bb15feabd8a9be1b910.JPG

Redaguota , nario Soul Fusion

Jei nebėra priešo viduje- priešai išorėje nepadarys nieko...

giphy.gif

(redaguota)

Grečiau sukurk :D Reikės kokių GFX darbų rašyk skype: dream.pagalba (Padėsiu bei žiurėsiu) Geros likusios dienos !

Labai dėkui už pagalbą! Jau keliu nuotraukas, kanalą atidarysiu gegužės vidury, kai viską susiplanuosiu, bei turėsiu laiko.  :lol:

Redaguota , nario Soul Fusion

giphy.gif

Veliava geriausia daryt :D kaip darau dažniausiai tik ir sudomina, parodai koki rimtesni fokusa :D nepagauna kampo :D , Su kokiom kortom žaidi rodai fokusus?

Rodau viską su Ellusionist Artifice Emerald 2nd decku. O praktikuojuosi viską su Bicycle seconds arba Piatnik. Dažniausiai nežaidžiu, o kai labai jau reikia, prie draugų tai su jų kortomis, nenaudoju savo žaidimams. :)

Kaip suprasti "Veliava geriausia daryt?" Arba kažką netaip įsiskaitau arba nesupratau ką norėjai sakyti :D 

giphy.gif

Rodau viską su Ellusionist Artifice Emerald 2nd decku. O praktikuojuosi viską su Bicycle seconds arba Piatnik. Dažniausiai nežaidžiu, o kai labai jau reikia, prie draugų tai su jų kortomis, nenaudoju savo žaidimams. :)

Kaip suprasti "Veliava geriausia daryt?" Arba kažką netaip įsiskaitau arba nesupratau ką norėjai sakyti :D

aš čia kaip dauguma sako :D pamiršau tikraji pavadinimą :D va suradau one handed fan , šiaip bicycle geriausias manau irgi pasirinkimas jeigu daug naudosi tai kaip tik, gal kokiu triuku fokusu mokinies? kurie tau neišeina?

aš čia kaip dauguma sako :D pamiršau tikraji pavadinimą :D va suradau one handed fan , šiaip bicycle geriausias manau irgi pasirinkimas jeigu daug naudosi tai kaip tik, gal kokiu triuku fokusu mokinies? kurie tau neišeina?

Bicycle tikrai ne geriausias pasirinkimas. Turiu omeny paprastos, jos tinka praktikuotis, rodyti nelabai, nes jos nėra gražios, yra pokerio dydžio ir nugarėlės negražios (man bent :D ) beto jos yra šiek tiek storesnės negu Ellusionist. Taigi Ellusionist ir tinka geriausiai, nes jos yra pakankamai plonos, ne pokerio dydžio, pritaikytos kaip tik triukam. Pakolkas visi išėjo. :D

giphy.gif

Bicycle tikrai ne geriausias pasirinkimas. Turiu omeny paprastos, jos tinka praktikuotis, rodyti nelabai, nes jos nėra gražios, yra pokerio dydžio ir nugarėlės negražios (man bent :D ) beto jos yra šiek tiek storesnės negu Ellusionist. Taigi Ellusionist ir tinka geriausiai, nes jos yra pakankamai plonos, ne pokerio dydžio, pritaikytos kaip tik triukam. Pakolkas visi išėjo. :D

Becicyle kortos nera brangios ir visai patogios rankomis jeigu su šitom išmoksi nebus sunkumu ir su kitomis. 

kurias turi raudonas/melynas? 

na dėl storio čia irgi nuo ranku priklauso pradžiai buvo nepatogu man jas laikyt bet veliau pripratau )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3283 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...