Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ne taip supratai, jis parašė maždaug taip, Jis negali kritikuot tokių video, kol pats nesukurs kažko panašaus ar net geresnio. Bet šiaip jo, free forums. :D

Kur jo pranešime buvo rašoma kritika? Jis išreiškė nuomonę savo, jog viskas sumalta tiesiog, ir jam asmeniškai nepatiko. Vien dėl to, kad pranešimas yra priešiškas nereiškia, kad tai automatiškai yra kritika.

Nes mane juokina tokie, kurie per visą savo gyvenimą tokio montažo nepadarytų ir dar reiškia kritiką :) Kiti supranta jog čia padirbėta profesionaliai ir geriau nesugebėtų tad vertina tai ką padarė kitas. kappa. 

Ir tarp kitko parašyk lukonicui gal įdės daugiau vaikiškų smailų, kad nepritrūktum kitą kart ;)

O mane juokina tokie kaip tu, kurie galvoja, kad vien dėl to, kad darbas kokybiškas ir darytas profesionaliai apie jį negalima nuomonės reikšti jeigu ta nuomonė ne "omaigad koks puikus video, puikūs efektai, puikus montažas". Kiekvienas turi teisę išsakyti savo nuomonę, ir tu to niekada nepakeisi, kad ir kaip tu to norėtum.

O dėl smailų tai nebijok, nepritrūksiu, tau patarčiau žiūrėt, kad smegenėlių nepritrūktum kitą kartą galvodamas kokią nesąmone parašyt. ;)

Redaguota , nario Zoly
  • Neigiamai 1

❤️

Aš nemanau, kad tu turi kažkokia teisę reikšti nuomonę apie tokius video, o juolab kritikuot. Čia kone profesionalaus lygio video tad apskritai aš nemanau, kad kiekvienas atskirai turim teisę reikšt kritiką tokiems video. Kai padarysi kažką panašaus galėsi ir pyst protą apie tuos sumalimus ir pnš, bet gi tu dar to lygio kai tau tai sunku suprast tai ko norėt :)

tiesiog neturiu žodžių, kokios mintys, such wow.

jaučiu septynmetis logiškiau mąsto. pagal tave, jei esi ne toj srity, tai negali komentuot? =DD tai tu irgi čia neturi teisės rašyt. atsirado diktatorius, aiškina jis čia ką kitiem daryt. :D:D:D

• d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...