Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip jums Microsoft Lumia 650? Gal kas jau turit? Kaip jis? Ir nesiulykite android, iphone, as ieskau is lumia asortimento. Tai va noreciau kaip ir pirkti, bet zinoma lumia 640 pigesnis, taciau noreciau priezasciu kodel butent pirkti 650 arba 640. Tel ziuriu nuo 100 iki 220€ Aisku maciau del 640 atminties, bet manau atminties kortele isprestu tai. Kazkada susimasciau apie android Sony Xperia M4 Aqua, bet pagalvojau, kad androidas vistiek nu.., po metu prades mazdaug laginti tel. Kai vienas kazkuris yra pasakes " jeigu nori telefono ilgam, bet neturi daug pinigu, geriau rinkis kazka is Microsoft" Turiu as dabar taip pat wp telefona jau 2 metus, taciau noreciau atsinaujinti, na ir per juos man nebuvo jokiu lagu. Padekit apsispresti, pagriskit nuomone, laukiu atsakymu.

Turiu sony xperia z 1 compacta.. Pagyvenes tikrai, bet veikia be priekaištų kamera 21.25 megapixeliu su atmintimi niekada neturejas problemu, o ir jei nedūžta taip lengvai + atsparus vandeniui ir dulkėmis.. Siūlyčiau pasižvalgyti pro Sony Xperia Z telefonus :)

Bent jau mano Z3 lengvai skylo..

I.T : Nokia Lumia 650 nes galingesnis.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Kaip jums Microsoft Lumia 650? Gal kas jau turit? Kaip jis? Ir nesiulykite android, iphone, as ieskau is lumia asortimento. Tai va noreciau kaip ir pirkti, bet zinoma lumia 640 pigesnis, taciau noreciau priezasciu kodel butent pirkti 650 arba 640. Tel ziuriu nuo 100 iki 220€ Aisku maciau del 640 atminties, bet manau atminties kortele isprestu tai. Kazkada susimasciau apie android Sony Xperia M4 Aqua, bet pagalvojau, kad androidas vistiek nu.., po metu prades mazdaug laginti tel. Kai vienas kazkuris yra pasakes " jeigu nori telefono ilgam, bet neturi daug pinigu, geriau rinkis kazka is Microsoft" Turiu as dabar taip pat wp telefona jau 2 metus, taciau noreciau atsinaujinti, na ir per juos man nebuvo jokiu lagu. Padekit apsispresti, pagriskit nuomone, laukiu atsakymu.

Bloga nuomonė apie androidus tavo, kaip tik lumių neapsimoką pirkt nes jos š yra. Nebent kokia 950 ar 960 užmiršau, kokia yra ten ji, va da tai dar iš bėdos. Sony Xperia M3 arba M4, LG G2, G3, Samsung S3, S4, va šitie yra normaliausi, aš pats labiau linkęs būčiau prie Sony'ių.

O jeigu jau labai nori tų lumių tai 650.

Redaguota , nario ♛ Hᴇʟɪs

g8cFqIc.gif

Bloga nuomonė apie androidus tavo, kaip tik lumių neapsimoką pirkt nes jos š yra. Nebent kokia 950 ar 960 užmiršau, kokia yra ten ji, va da tai dar iš bėdos. Sony Xperia M3 arba M4, LG G2, G3, Samsung S3, S4, va šitie yra normaliausi, aš pats labiau linkęs būčiau prie Sony'ių.

O jeigu jau labai nori tų lumių tai 650.

Turėjau 635 ir tikrai nepasakyčiau kad čia š.. Jeigu tau š vien dėl to kad nėra clash of clans tai aš nežinau. Vienintelė problema mano buvo tai tik mažas RAM skaičius - 512MB programos kartais dėl to crashindavo.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Pats turiu lumia tik seniena pas mane jau 630 :D Šiaip zjbs tel, jeigu reikia pgr funkcijom ten skambint,rašyt,naršyt. Kalbant apie minusus tai yra vienas pagrindinis.
Tai programėlių kiekis, išties labai užknisa kad programėlių skaičius nėra toks kaip android ar iOS. pvz ant WP os nėra tokiu programėlių kaip snapchat ir pnš. Bet pgr programėlės kaip messenger,fb,skype ir pnš yra.

Bet šiaip visumoje patariu imt Lumia 650. Aš pats turiu 630 jame tik 512mb ram, tik 5mp kamera. Aplamai tel jau senokas jam 2m, bet veikia išties sklandžiai iki šiol :)

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

• Parašė po 2 mėnesių...
(redaguota)

O 600-oji serija bent palaiko Windows Phone 10 OS?

Nesuprantu, kokia prasmė mokėti normalią pinigų sumą už telefoną, su kuriuo gali naudoti tik pagrindines funkcijas? Juk praktiškai niekas nepasikeis, lyginant su dabartine tavo lumia, tik resursų daugiau gausi, kurių nebus kaip išnaudot. Ar aš klystu?

Pasikeistu zinok tikrai. Pries lygiai 2.5 metu man atveze is uk nokia lumia 800. Na ka, sitas telefonas palaiko wp 7.8 tai reiskia, kad sitam telefone negali atsisiusti daug nemokamu dalyku ir free appsu. Pvz absoliuciai visi 100 procentu xbox zaidimai mokami, arba nesuderinama versija, puse kitu zaidimu nera velgi del versijos. 2. Cia nera tokiu dalyku kaip Skype, Messanger, Instagram, PhotoShop,... ir DAUG kitu programeliu, kurios yra 8,8.1,10 wp versijose. Aj ir dar ziauriai nervuoja, kad negali pats pasirinkti, kurioje vietoje focusuot kamera, ir dar, kad priartinus kamera prie kazkokio teksto ar taip prie ko, isvis nefokusiuoja nei kiek, tik is toli. Kas gerai, tik tai, kad yra nemokama navigacija, greitas internetas, kai pritrauki jau nufotkinta nuotrauka, ji islieka labai ryski, galiu perziuret savo isikeltus dokumentus ar skaidres. Tai tik tiek pliusu. Na o jei tureciau 650 viskas pasikeistu, appsai (nors ju nedaug, bet ir mazos dalies negalejau turet) kameros savybes, cortana galimybes, nauja wp10, laisva priega prie microsoft office paketo (redagavimas ir t.t)

Nors zinau, kad dauguma peikia lumia produkta tik del appsu, bet as vistiek uz ji. Puikus pasirinkimas tiem kurie nori gero ir pigaus telefono ilgam, kuris nelagintu atliekant iprasta naudojima. Nesuprantu tu, kurie perka telefona del ten kokio snapchat, ar clash of clans...

O dabar klausymas. Ziurekit draugas nori pirkt telefona man regis Xperia m4 aqua. Ir klausia: "8gb ram, prieinama tik 4 bus, tarkim atsisiunciu tokiu appsu, kuriu negaliu perkelti i sd tad naudojasi telefono atmintis. O nebus taip kad ten pvz likus kokia 1gb ram lagins tel? Nes nu nevisus leidzia perkelt dalykus i sd korta"

Redaguota , nario Hatice

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...