Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3696 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ar atsirastų norinčių investuot pinigus į vieną gana gerai klęstintį dalyką? :) Rizikos kad bus pralošta 10 procentų iš 100. Bet ir tai kažkokia suma gražinoma pralošus investuojant, t.y. nukrentat kursui. Pirma reikėtų tik 60€ investicijos (mažiau rizikos), seksime, analizuosime, jei pasiseks ir tie 60€ atsipirks pelną dalinsimės per pusę (su rimtais investuotojais pelno santykis bus derinamas). Vėliau pradėtume investuoti 200-300€ sumas į šį reikalą. Hateriai ir vaikučiai kurie dar neturi 18 prašom nekomentuot :) Kreipiuosi į rimtus žmones.

Kas per investicija - paslaptis, kuri bus aptarta tik su rimtu investuotoju.

(redaguota)

i ka investuot?????????? cia dabar visi gaist laika turi tai tu apsviesk visus I KA?? verslininkai didieji 

Ka jums reikia žinot - investuot į mane, aš jums nešiu pelną. Jei kiekvienas žinotumėt apie šį pelną tai jau seniausiai patys būtumėt padėję ten ne mažus pinigus, neatskleisiu to tikrai, kaip ir sakiau čia kaip verslo planas. 

jauciu i cs:go itemus :D :D :D, jeigu jau cia tokia paslaptis.

Nusišneki visiškai. Nežaidžiu žaidimų be to, ir ar tau cs:go itemai ar kas ten atneštų per 60 dienų 1000€ padėjus 500€ pelno apytiksliai?

Redaguota , nario ♛ exTazy

Ka jums reikia žinot - investuot į mane, aš jums nešiu pelną. Jei kiekvienas žinotumėt apie šį pelną tai jau seniausiai patys būtumėt padėję ten ne mažus pinigus, neatskleisiu to tikrai, kaip ir sakiau čia kaip verslo planas. 

Kam žinot? Atėjai ir prašai ,kad įnvestuoti , ką žinau kur mano pvž pinigai eitu , tu išaišink kur, gal tada kas daugiau ir įnvestuos.

Akla investicija :P Pasakytų bent jau mintį į ką investuoji ,bet jis nori ,kad jam 60e atsiųstum ir jis laimingas :D žodžiu sėkmės vaikinuke :P

:D tas 60€ bus padėtas kaip tyrimas viso to... Jei nepasisektų tu lieki neprapises daug, be to gražintų minimum 30€ tikrai, jei pasiseks ir gerokai atsipirks inešim daugiau ir t.t. Kolkas pasidomėjau kursas laikysis ilgai stabilus arba augs.

Kam žinot? Atėjai ir prašai ,kad įnvestuoti , ką žinau kur mano pvž pinigai eitu , tu išaišink kur, gal tada kas daugiau ir įnvestuos.

Jei pasakyčiau kur jūs ir be manęs išsiverstumėt :D Tad sorry, bet ne. 

:D tas 60€ bus padėtas kaip tyrimas viso to... Jei nepasisektų tu lieki neprapises daug, be to gražintų minimum 30€ tikrai, jei pasiseks ir gerokai atsipirks inešim daugiau ir t.t. Kolkas pasidomėjau kursas laikysis ilgai stabilus arba augs.

Žodžiu ten rašiai ,kad 10 proc. ,kad galima pralaimėt čia jau kaip ir daugiau procentų... Įdomiai :D + iš esmės kame čia profitas investuoji 60e ir gauni 30e :D Į balą 30 eurų tiesiog :) Ir man vat įdomu kiek tu investuotum į šitą reikalą ? Kodėl pats pradžios kaip tu sakai tyrimo nepadarai pats ? Kodėl prašai kitų ? Ir išviso anokia čia paslaptis gali būti kur investuoti , tiesiai šviesiai parašei kur insvesticija ir tada tau žmonės rašo ką sudominai ;) Anyways sėkmės ateityje :)

b362b2bdb8495fa3c31627c49e033cb6639.png

(redaguota)

Ai, nesvarbu, matau kokia auditorija, reikės į uždarbį eit. Rakinam temą.

Bet nesupraskit klaidingai, jei prapisim, atiduosiu tiek kiek gražins, bet kaip ir sakiau prapisimo tikimybė 1/10.

Nu jeigu ponas nieko neaiškina niekas ir įnvestuos , tau apsoliučiai niekas neduos pinigu aklai mesti pinigus į bala.. Garantuoju 100% tavo 'planas' yra žinomas visur , ir garantuoju žmonės juo daudojasi visur. 

Redaguota , nario FireHawK

Žodžiu ten rašiai ,kad 10 proc. ,kad galima pralaimėt čia jau kaip ir daugiau procentų... Įdomiai :D + iš esmės kame čia profitas investuoji 60e ir gauni 30e :D Į balą 30 eurų tiesiog :) Ir man vat įdomu kiek tu investuotum į šitą reikalą ? Kodėl pats pradžios kaip tu sakai tyrimo nepadarai pats ? Kodėl prašai kitų ? Ir išviso anokia čia paslaptis gali būti kur investuoti , tiesiai šviesiai parašei kur insvesticija ir tada tau žmonės rašo ką sudominai ;) Anyways sėkmės ateityje :)

Apie tuos tavo procentus ką norėjai pasakyt nesupratau, beto iš kur apskaičiavai kad jei 60 investuoji 30 pelnas? Atsipirks tikrai 2x Nedarau pats, nes neturiu tiek pinigų laisvų (500€). Kai susikaupsiu dalindamas pelną pusiau, atsiskirsiu nuo jūsų. Bet idėją tada atskleisiu, kad jūs galėtumėt tęsti vieni.

Nu jeigu ponas nieko neaiškina niekas ir įnvestuos , tau apsoliučiai niekas neduos pinigu aklais mesti pinigus į bala.. Garantuoju 100% tavo 'planas' yra žinomas visur , ir garantuoju žmonės juo daudojasi visur. 

:) Prašiau kad vaikučiai nekalbėtų, kas norės tas investuos. Kas nenori tas apeina šią temą - tau ypač patarčiau.

18 metų vistiek neturi.

Apie tuos tavo procentus ką norėjai pasakyt nesupratau, beto iš kur apskaičiavai kad jei 60 investuoji 30 pelnas? Atsipirks tikrai 2x Nedarau pats, nes neturiu tiek pinigų laisvų (500€). Kai susikaupsiu dalindamas pelną pusiau, atsiskirsiu nuo jūsų. Bet idėją tada atskleisiu, kad jūs galėtumėt tęsti vieni.

:) Prašiau kad vaikučiai nekalbėtų, kas norės tas investuos. Kas nenori tas apeina šią temą - tau ypač patarčiau.

Tai dabar katik kaip supratau atskleidi ,kad čia dar rinksi 500e ? :D Tipo investuos tau 60e ir sakysi ok laukiam dar kol iki 500e susirinks o vėliau dingsi ? Logic 100 proc :D

b362b2bdb8495fa3c31627c49e033cb6639.png

18 metų vistiek neturi.

Neesi moderatorius ar kas nors kitas kad neleistu man temoje rašyti. Ir ne tau žinoti ar turiu pinigų ar ne gal aš dirbu ir uždirbu , ne tavo nosėj.

• Teigiamai 1

Tai dabar katik kaip supratau atskleidi ,kad čia dar rinksi 500e ? :D Tipo investuos tau 60e ir sakysi ok laukiam dar kol iki 500e susirinks o vėliau dingsi ? Logic 100 proc :D

Daužtas tu? Jo su savo visais verified duomenim pabėgsiu *Myliu SuperGames.lt*... Po 60€ investuosim daugiau jei pasiseks, ir po 3-5 mėn. investavus "daugiau" turėsim tikrai ne mažiau 800-1000€.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3696 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...