Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ar neisite į prekybos centrus Gegužės 10-12 dienomis? (DISKUSIJA/APKLAUSA)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar neisite į prekybos centus gegužės 10-12 dienomis?  

40 balsai

1. 1. Ar neisite į prekybos centus gegužės 10-12 dienomis?

• Eisiu
      13
    • Neisiu
      27

Recommended Posts

Neisit dabar, tai po tų trijų dienų nuėję apsipirksit už visas nebūtas dienas , ir išleisit tiek pat pinigų , galbūt dar daugiau :D Tokias akcijas šiknon..

Tai supranti, kad ir per tas 3 dienas gali pirkti turguose, pas bobutes, mažuose parduotuvese kur mažos kainos.

Eik Namo

Eisiu ir tikrai nepradėsiu meluoti sau. Reikia kažko ir eini į parduotuvę. Šis boikotas ir visas streikas prieš prekybos centrus bergždžias ir kiek kvailas, mano nuomone. Lietuviai viską ne nuo to galo pradeda. Ar prekybos centrai kalti, kad jie parduodami prekes patys turi atsiskaityti valstybei milžiniškus mokesčius už visus ten akcizus, licencijas ir kita š? Ar gal čia visgi valstybė kalta, kad tokius mokesčius sumeta prekybos centrams, kurie tiesiog priversti didinti ir pačių prekių kainas, nes kitaip ir pelno neneš? Tai prieš ką čia streikuot reikia? Prekybos centrus ar valstybę? :)

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

(redaguota)

Eisiu ir tikrai nepradėsiu meluoti sau. Reikia kažko ir eini į parduotuvę. Šis boikotas ir visas streikas prieš prekybos centrus bergždžias ir kiek kvailas, mano nuomone. Lietuviai viską ne nuo to galo pradeda. Ar prekybos centrai kalti, kad jie parduodami prekes patys turi atsiskaityti valstybei milžiniškus mokesčius už visus ten akcizus, licencijas ir kita š? Ar gal čia visgi valstybė kalta, kad tokius mokesčius sumeta prekybos centrams, kurie tiesiog priversti didinti ir pačių prekių kainas, nes kitaip ir pelno neneš? Tai prieš ką čia streikuot reikia? Prekybos centrus ar valstybę? :)

Kokie dar mokesčiai valstybej, tau butkevičius turbut smegenis perpute, kad produktai pigo o ne brango? :D

Apskritai siūlai nieko nedaryti ir nebandyti? Jei šis boikotas nepadės, imsimes kažko kito. Dabar siūlai sedėt ir speliot "kas bus jei nieko nebus"?

Koks prekybininkų pelnas LT ir vokietijoi, ar tai ne gobšumas?

Agurkai.jpg

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Aš neeisiu, yra pas mane mažų parduotuvių, kur tikrai dalykai pigesni. Sakot, nieko nepadės, su tokiu mąstymu, taip iš išnaudos jus. Jeigu visi gražiai kokį mėnesiuką taip neeitume, patikėkit, pasimatytų tos kainos. Kažkaip sakot, valstybė kalta. Taip, kažkiek ir ji kalta, bet ar valstybė mokesčius ir akcizus užkėlė, kai įėjo euras? Kažkaip kainos, 2x šoko kaikur, palyginus su litu, tai ar čia valstybė jau tik taip padarė? Aš tik Baldui galiu pritart.

• Teigiamai 3
(redaguota)

Jūs esat debilai. Bent isivaizduojat kokioj žopoj lietuva sedi? kapitalas - 300mln litų, skolos - 350mln. Sakytumėt kokioj tai graikijoj blogiau? NICHUJA, čia būtų daūg blogiau, tačiau vyksta supistas protų nutekėjimas, protingi žmones emigruoja *Myliu SuperGames.lt* iš čia, o liko debilai pagrinde. Ir čia nėra kam maištauti, taigi arba nesiskųskit, arba pizdinkit *Myliu SuperGames.lt* į uk.

Redaguota , nario ^anoecide

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...