Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3301 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

gal windows pabaiginei ir uzlusta arba hardas jau irgi mirstantis ir uzkimba arba stipriai kaista ir issijungia kokia vaizduske ar dar kas ivyksta pas mane ant seno pc kai vaizduske kaisdavo losiant kanors sunkiau uzkaisdavo per daug issijungdavo ir lyg ir cypt pc pradedavo

Redaguota , nario augustas9991

gal windows pabaiginei ir uzlusta arba hardas jau irgi mirstantis ir uzkimba arba stipriai kaista ir issijungia kokia vaizduske ar dar kas ivyksta pas mane ant seno pc kai vaizduske kaisdavo losiant kanors sunkiau uzkaisdavo per daug issijungdavo ir lyg ir cypt pc pradedavo

Windows nemanau nes jie kas kelis menesius keiciami man :D nu ne kas kelis bet kai reik tai keiciu, hardas turi aumeni ramus? Tai nesenai 8 ramai ideti yra kovo menesyje, o del ikaitimo gal nezinau nes kai palieciu virsutini dangti labai karstas siltas

Galimai kaista arba hardas jau paskutinės dienas skaičiuoja.

O hardas tai cia ramai?

Windows nemanau nes jie kas kelis menesius keiciami man :D nu ne kas kelis bet kai reik tai keiciu, hardas turi aumeni ramus? Tai nesenai 8 ramai ideti yra kovo menesyje, o del ikaitimo gal nezinau nes kai palieciu virsutini dangti labai karstas siltas

O hardas tai cia ramai?

Ai HDD ane?

(redaguota)

O hardas tai cia ramai?

Ai HDD ane?

Manau, kad jei būtų hardas ramai tai būtų ramai hardas... vis dėl to hardas yra hardas (HDD) (Hard-drive) ir nesunku į google nueit ir pažiūrėt paveiksliuką

Redaguota , nario eWarz

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

(redaguota)

Jis minėjo jog daugiausia kartų, bet nesakė kad neužstringa ir kažką darant CPU nekaltas.

Niekas jam tiksliai gedimo nepasakys čia tik spėlioti galima nėra čia detalaus paaiškinimo kas jam nutinka

1)jai kompas užstringa Freeze ir užstrigus jis nesirestartuoja nieko nemeta matosi egranas kuris rodo stovinti vaizda 80% kaltas CPU būna kartais kitų aplinkybių

2) Jai kompas stringa meta RESTART ar kokia kita klaida (garsa) greičiaiusiai kaltas HDD 

Redaguota , nario DeiW31
(redaguota)

Niekas jam tiksliai gedimo nepasakys čia tik spėlioti galima nėra čia detalaus paaiškinimo kas jam nutinka

1)jai kompas užstringa Freeze ir užstrigus jis nesirestartuoja nieko nemeta matosi egranas kuris rodo stovinti vaizda 80% kaltas CPU būna kartais kitų aplinkybių

2) Jai kompas stringa meta RESTART ar kokia kita klaida (garsa) greičiaiusiai kaltas HDD 

Klysti, jei HDD tai tiesiog kompas užstringa t.y vaizdas ir tu nieko negali padaryti, tai tenka priverstinai išjungt arba restartuot su mygtuku.

O dėl tavo kažkokių restart ar klaida, kad mestu tai beveik neįmanomą jog pats kompas numatytu sau bėdą, mestu tik todėl jog netvarkingas kompo vidus.

Redaguota , nario eWarz

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Pas mane 1 variantas, uzstringa ir turiu laikyt mygtuka isjungimo kai uzstringa kol issijungs...

(redaguota)

Klysti, jei HDD tai tiesiog kompas užstringa t.y vaizdas ir tu nieko negali padaryti, tai tenka priverstinai išjungt arba restartuot su mygtuku.

O dėl tavo kažkokių restart ar klaida, kad mestu tai beveik neįmanomą jog pats kompas numatytu sau bėdą, mestu tik todėl jog netvarkingas kompo vidus.

Nežinau koki kompa ten turi bet nuo 2005 kažkur yra patobulėjęs toks dalykas kaip BIOS kuris rodo daugiau nei tu manai tik reikia žinoti kur žiūrėti Pvz turėjau HDD kuris mirinėjo taipogi kaito ir kai užkaisdavo iki tam tikro lygio jungiasi lauk ir BIOS parodo klaida (melynam ekrane) "screen of dead" Taigi negaišk laiko bandydamas kanors įrodyti Nemates to kompo tu kaip ir aš NEGALIM JAM NUSTATYTI PROBLEMOS aš pasakiau savo nuomone tu pasakei savo ir viskas ko čia dar bandyt kažka užginčyt 

Redaguota , nario DeiW31

Nežinau koki kompa ten turi bet nuo 2005 kažkur yra patobulėjęs toks dalykas kaip BIOS kuris rodo daugiau nei tu manai tik reikia žinoti kur žiūrėti Pvz turėjau HDD kuris mirinėjo taipogi kaito ir kai užkaisdavo iki tam tikro lygio jungiasi lauk ir BIOS parodo klaida (melynam ekrane) "screen of dead" Taigi negaišk laiko bandydamas kanors įrodyti Nemates to kompo tu kaip ir aš NEGALIM JAM NUSTATYTI PROBLEMOS aš pasakiau savo nuomone tu pasakei savo ir viskas ko čia dar bandyt kažka užginčyt 

Nori išgirst prikolą? Ne nuo BIOS priklauso BSOD...

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Bšk ne taip parašiau  tik norėjau kaip pvz idėt kad melyna lenta būna. nebūna ten mirties ekranas kai HDD feilina bet čia tik kaip pvz idėjau 

Būna, hardware_error ar kažkas panašaus. Aš turėjau panašia problema, tik man tai būdavo dėl RAM'ų. Kol aš to nežinojau, ejau ieškotis informacijos internete ir ten buvo parašyta kad gali būti kalti RAM'ai arba Hardas.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3301 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...