Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pats atsakei : BRENDIMO LAIKOTARPIS. Turi išlaukti, tepaliukų nesiūlau , nes dažnai tas tik pakenkia, susidaro neigiama reakcija ir veidą dar daugiau išmėto spuogais. Ne boba esi, tad siūlau per daug nesukti galvos dėl spuogų. O jei jau taip, tai valgyk mieles :)  TIKRAI PADEDA. Jei neskanu labai jau bus, tai su cukrum gali. Į dieną 2-3 kartus po biskelį. Per savaitę turi sunaudoti pokelį

giphy.gif

• Susirask merginą
  • Nesėdėk namie
  • Daugiau sportuok, judėk ir nebus spuogų

Prie ko ta cia pana? as pats turiu gal nuo kokiu 12 metu o dabar 16 , pats isleidau simtus svaru ant visokiu nesamoniu, niekas nepadejo .. cia tesiog kaip sake brendimas, ir pan.. o del maisto bent man, nesvarbu buvo kad kokias 2 sav nevalgiau nei sokolado nk praktiskai, nebuvo jokiu pasikeitimu...

Buvau aš dėl jų pas odos daktarą ir sakė, jog visa tai paveldima, ir visi tie tepalai ar spuogų spaudinėjimai yra tas pats kas dažyti žilus plaukus - juos dažo tam, kad paslėptų, bet nesunaikintų, o tai reiškia, kad po kiek laiko spuogai vėl atsiras, tačiau išrašė vienus vaistus, ten toks tepalas su antibiotikais, tik jiems reikia recepto. Vaistai Treclinac. Tai kiek dabar juos naudoju, tai neypatingai, bet po biški gerėja. Tik jei pirksi tai labai atidžiai skaityk kaip juos naudoti, nes pasitepus ir ant saulės negalima būti ir juos teptis man atrodo tik mėnesį galima, tai labai atidžiai reik viską žiūrėt, nes kiek skaičiau tai vieniem pagerėja, o kitiem pablogėja, kam pablogėja, tai turbūt netinkamai naudoja arba gal kartu kažką naudoja, kas netinka Treclinacui, nes tipo jei sausėja oda reikia kažkokį tepalą kartu naudoti, bet aš nieko papildomai nenaudoju.

Buvau aš dėl jų pas odos daktarą ir sakė, jog visa tai paveldima, ir visi tie tepalai ar spuogų spaudinėjimai yra tas pats kas dažyti žilus plaukus - juos dažo tam, kad paslėptų, bet nesunaikintų, o tai reiškia, kad po kiek laiko spuogai vėl atsiras, tačiau išrašė vienus vaistus, ten toks tepalas su antibiotikais, tik jiems reikia recepto. Vaistai Treclinac. Tai kiek dabar juos naudoju, tai neypatingai, bet po biški gerėja. Tik jei pirksi tai labai atidžiai skaityk kaip juos naudoti, nes pasitepus ir ant saulės negalima būti ir juos teptis man atrodo tik mėnesį galima, tai labai atidžiai reik viską žiūrėt, nes kiek skaičiau tai vieniem pagerėja, o kitiem pablogėja, kam pablogėja, tai turbūt netinkamai naudoja arba gal kartu kažką naudoja, kas netinka Treclinacui, nes tipo jei sausėja oda reikia kažkokį tepalą kartu naudoti, bet aš nieko papildomai nenaudoju.

Čia kartais ne tie hormoniniai?

plauk veida, o po brendimo praeis, aisku pats supranti, jei nieko nedarysi, nieko gero ir nebus. jei jau nieko neiseina, tai kaip ir sakiau reikia veida tolyn nuo riebalu, cia visos tos priemones kad tik greiciau praeitu, bet kas atsirado ir isnyks, tik nepamirsk priziuret. skaiciau, kad lazeriai gerai, bet man neteko daryti. nueik dar pas kosmetologa, kazkas sake gerai ten pasako viska, tik kad pinigus lupa!

An error occurred while loading signature.

Čia kartais ne tie hormoniniai?

Jo gali būti nes sakė čia priklauso nuo hormonų svyravimo tipo kartais jų padaugėja kartais pamažėja nors ir nieko nedarai jiems.

plauk veida, o po brendimo praeis, aisku pats supranti, jei nieko nedarysi, nieko gero ir nebus. jei jau nieko neiseina, tai kaip ir sakiau reikia veida tolyn nuo riebalu, cia visos tos priemones kad tik greiciau praeitu, bet kas atsirado ir isnyks, tik nepamirsk priziuret. skaiciau, kad lazeriai gerai, bet man neteko daryti. nueik dar pas kosmetologa, kazkas sake gerai ten pasako viska, tik kad pinigus lupa!

O kosmetologas nieko gero nepasakys, aš ten buvau ir, kad lupa pinigus tai tiesa ir ten eiti tikrai neverta, nuėjau pas odos daktarą nemokamai ir pakalbėjau, va ten tai buvo geras daktaras toks prikolnas ir tikrai žino ką sako, dar va degintis gali, sakė amerikiečiai ištyrė, kad saulės spinduliai irgi mažina spuogus. O dėl viso to nesveiko maisto sakė nieko neklausyt nes visi pisa protą, jokie visa tai nepriklauso nei nuo tavo mitybos, nei nuo miego, nei nuo higienos. Tiesiog brendimas ir tu nelabai ką padarysi. Jei esi iš Kauno tai gali irgi bandyt nuvažiuoti ten nežinau ar dar 2 ligoninė ar prie antros ligoninės, bet gydytojas Nauris Grušauskas. Sakiau ir prikolnas ir tikrai papasakos daug, o pinigų mokėti nereikia, tik gali tekti palaukti užsiregistravus, aš laukiau apie mėnesį.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...