Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3701 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškau žmonių, kurie norėtų užsidirbti. moku 30 eurų - minimumą už žmogų. Jei pakviestas žmogus ims didesnį paketą, dadėsiu 15 eurų. Svarbiausia kviesti tokius, kurie norėtų užsidirbti, kurie turėtų nors 17 metų. Kvieskit, kurkit skype grupes, padarau jiems konferenciją ir kurie įsitraukia į verslą, sumoku 30-45 eurus. Dėl didesnės info, susisiekit skype: paulius1440

(redaguota)

Nekreipkit dėmesio, vaikis nusprende kontaktų pasirinktį, ten kažkas panašaus į prancuziškas uždarbis :D

Jau mėnesis o praėjo o proof taip ir nesugebėjo parodytį https://www.supergames.lt/topic/262865-500-eur%C5%B3-per-4-dienas-%C5%A1iandien-900-konferencija/#entry1885062

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Nekreipkit dėmesio, vaikis nusprende kontaktų pasirinktį, ten kažkas panašaus į prancuziškas uždarbis :D

Jau mėnesis o praėjo o proof taip ir nesugebėjo parodytį https://www.supergames.lt/topic/262865-500-eur%C5%B3-per-4-dienas-%C5%A1iandien-900-konferencija/#entry1885062

Esi labai negatyvus žmogus. Linkiu tau įgaut šiek tiek proto. Sėkmės tau ;)

Tai kaip čia suprasti tas tavo šypsenėles?

Nesikabinėk.

Tokiems kaip tų tai jo visadą negatyvus esu, kadangi malį iš tuščio į kiaurą bandydamas verslininkų čia apsimesti kažkokių :D Kai paprašai proof, dingsti kaip į vandenį.  Štai su šitą nesamone duriną jis čia visiems prota, čia panašiai kaip prancuziškas uždarbis, tik čia dar pirkti reikia :D

https://www.youtube.com/watch?v=vxBbMJ7wC8E&feature=youtu.be

Eik Namo

Tarkim gaunu 2 žmones kurie pasirašo ant kažkokių paketų ėmimo tai gaunu 2x45€? Kažkokia pieva...

Tikrai taip :)

Tokiems kaip tų tai jo visadą negatyvus esu, kadangi malį iš tuščio į kiaurą bandydamas verslininkų čia apsimesti kažkokių :D Kai paprašai proof, dingsti kaip į vandenį.  Štai su šitą nesamone duriną jis čia visiems prota, čia panašiai kaip prancuziškas uždarbis, tik čia dar pirkti reikia :D

https://www.youtube.com/watch?v=vxBbMJ7wC8E&feature=youtu.be

Kuris tu tas bailys buvai kur nekalbėjai? Bijo žodelį išlementi, o čia jau rimtuolį vaidina :) Labai negražiai pasielgei jog padalinai šį video, kadangi Jis buvo privatus. Kol tu čia prakaitavai dabar prie kompiuterio, aš sugebėjau užsidirbti 200 Eurų. Gali kalbėt ir toliau, man širdelės juk neskauda ;)

(redaguota)

vaiku ieško kurie ves savo tėvu korteliu duomenis į ta weba , poto jie panaudos korteles ;DD Lol tokius banint iš forumo , jei tai būtu imanoma visi mestu darbus ir sedėtu prie pc , žiurėtu kaip jiem pinigai kyla

kvailas tu rimtai. Jau net ir rašiau jog ieškau suaugusių, o ne vaikų, proto bokšte tu. 

P.S eilinį kartą kartoju, jog jums nieko nesiūlau, net neregistruočiau jūsų, nes vaikai esat, nesuprantat ant kiek tai rimta. Duodu galimybe jums užsidirbti eurų kviesdami žmones. Ir jums pliusas - ir man pliusas, kame problema?

Redaguota , nario Spe3d123
(redaguota)

kvailas tu rimtai. Jau net ir rašiau jog ieškau suaugusių, o ne vaikų, proto bokšte tu. 

P.S eilinį kartą kartoju, jog jums nieko nesiūlau, net neregistruočiau jūsų, nes vaikai esat, nesuprantat ant kiek tai rimta. Duodu galimybe jums užsidirbti eurų kviesdami žmones. Ir jums pliusas - ir man pliusas, kame problema?

Duok galimybe savo mamai :] norėčiau pamatyt kaip tave vytu iš namu.

p.s bei tas ''vaikas'' dirba normaliai ir uždirba , o ne sėdi ir ieško durnu :)

Redaguota , nario Blumer

Tai jei tie 2 žmonės nesutiks vpš nieko imt tai aš irgi už pakvietimus negaunu? Nes čia net Grybauskaitė nepasirašytų ant tokių "pievų", nors pinigų turi.

Tai jei tie 2 žmonės nesutiks vpš nieko imt tai aš irgi už pakvietimus negaunu? Nes čia net Grybauskaitė nepasirašytų ant tokių "pievų", nors pinigų turi.

Tu net nežinai ant ko pasirašys.... Aghr... dinkit vaikai iš temos, nes ir norėdami jus nesuprasit.

Duok galimybe savo mamai :] norėčiau pamatyt kaip tave vytu iš namu.

p.s bei tas ''vaikas'' dirba normaliai ir uždirba , o ne sėdi ir ieško durnu :)

Prie ko čia mano mama? žemas lygis kišti tėvus. Jau geriau patylėtum ;) Tas žmogus, kuris "ieško durnų" 5x daugiau uždirba nei tavo minimumas.. So... Kam patylėt o kam kalbėt... :)

P.S pasikartosiu: ko nedomina, tai eikit iš čia, man pakanka kiek suranda žmonių. Tad, negaišinkit nei mano, nei savo brangaus laiko :)

(redaguota)

Tu net nežinai ant ko pasirašys.... Aghr... dinkit vaikai iš temos, nes ir norėdami jus nesuprasit.

Prie ko čia mano mama? žemas lygis kišti tėvus. Jau geriau patylėtum ;) Tas žmogus, kuris "ieško durnų" 5x daugiau uždirba nei tavo minimumas.. So... Kam patylėt o kam kalbėt... :)

P.S pasikartosiu: ko nedomina, tai eikit iš čia, man pakanka kiek suranda žmonių. Tad, negaišinkit nei mano, nei savo brangaus laiko :)

Pačiam dabar tik 15-16 metų spėju, ne daugiau. Redaguota , nario Black//White

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3701 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...