Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3701 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vadini kitus vaikais, nors nežinai su kuom šneki, Pauliau  :)

Pačiam dabar tik 15 metų.

Ar esi tuom isitikinęs? Neskleisk klaidingos info :)

;D kaip ir sakiau vaikas kitus vaikais vadina ;DD , nu joo , sako daugiau uždirba 5x nei  tavo minium ;DD tai kad tau 15metų , sėdi prie pc kažkoks čiuvas davė tau 5eurus ir tu jam reklamuoji dabar apgaules visokias. Blyn moderatoriai trinkit tema ;D

Tikrai taip, apgaudinėju visus iš eilės. Tu teisus, man tikrai davė 5 eurus ir dabar mėginu visus įtraukti į sektą. Parišai, tu tikras šaunuolis! :)) Eik į savo darbą, gauk tuos savo 300 eurų, didvyri ;)

Vadini kitus vaikais, nors nežinai su kuom šneki, Pauliau  :)

Pačiam dabar tik 15 metų.

(redaguota)

Kyani verslas - gyliau pasikapste, galite rastį visą info. per mėnesi galitę užsidirbti iki 10 000 € ir labai dydele tikmybe eiti į -. Rėikia pastoviai investuotį ir siustis kyani  produkciją iš USA.

Čia matyt spe3d123 sugalvojo, rasti kvailelių kaip čia matyti daug yra, kur ant aferistų užkimbą, nes pats spe3d123 negalį investuoti (neturį 18) ir nerizikuoją tai ješko investuotojų. Patis galite suprasti ar rimtas verslininkas eis į vaikų forumą ieškotis investuotojų. O ką jau kalbėtį apie mokesčius... :D

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Kyani verslas - gyliau pasikapste, galite rastį visą info. per mėnesi galitę užsidirbti iki 10 000 € ir labai dydele tikmybe eiti į -. Rėikia pastoviai investuotį ir siustis kyani  produkciją iš USA.

Čia matyt spe3d123 sugalvojo, rasti kvailelių kaip čia matyti daug yra, kur ant aferistų užkimbą, nes pats spe3d123 negalį investuoti (neturį 18) ir nerizikuoją tai ješko investuotojų. Patis galite suprasti ar rimtas verslininkas eis į vaikų forumą ieškotis investuotojų. O ką jau kalbėtį apie mokesčius... :D

Protinguoli, aš investavau 1,2k euro :) Pievas kalbi apie kyani. Visiškai neatitinka realybės.

Gerai chebra sako.. Tai tu įrodyk.. Ar tu čia pavaidinti nori jei tai tiesa, kad investavai? Tu gal kvailas, kad čia ieškai žmonių kuriie norėtų dirbti kartu? Tu atsimink, kad čia žaidimų forumas, čia per visus nesurinksi tarkim kad ir tų 2k eur :D Nes koki 80% forumo narių yra išlaikomi ir priklausomi nuo tėvelių :) Ieškok žmonių "" ( ne reklama) arba kažkur, kur renkasi rimti. Nors nemanau, kad pats toks esi.

giphy.gif

(redaguota)

Gerai chebra sako.. Tai tu įrodyk.. Ar tu čia pavaidinti nori jei tai tiesa, kad investavai? Tu gal kvailas, kad čia ieškai žmonių kuriie norėtų dirbti kartu? Tu atsimink, kad čia žaidimų forumas, čia per visus nesurinksi tarkim kad ir tų 2k eur :D Nes koki 80% forumo narių yra išlaikomi ir priklausomi nuo tėvelių :) Ieškok žmonių "" ( ne reklama) arba kažkur, kur renkasi rimti. Nors nemanau, kad pats toks esi.

uždarbije tokiems reikalams rėikia pasitvirtint paskyra, bet matai jis savo limonų nesiruošia švaistyti. :D

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Tai tu įrodyk visiems, kad tu tiek investavai, pažiūrėsim ar tiesa sakai, čia tas pats kaip ir su Amway, smegenų plovimas ir viskas. :)

Visus susidomėjusius supažindinu su visa sistema, prie to pačio ir parodau jog tikrai tie pinigai atėjo... :)

Leidžiu vaikams užsidirbti pakviečiant žmones :) nieko nematau aš čia blogo :) O dėl to įrodinėjimo, kas pasikeis jog tau įrodysiu? :) Man labai gerai, komentuokit, prikelinėkit temą, man tik pliusai :)

(redaguota)

Pakviesk mane į skype Rokyz17

Pažiūrėsim ką tu ten siūlai :)

google gyliau paieškok rasį info. Jau rašiau prieš tai, mačiau tą jo "rimta" konferenciją :D

Ten panašiai kaip prancuziški uždarbiai tie.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

google gyliau paieškok rasį info. Jau rašiau prieš tai, mačiau tą jo "rimta" konferenciją :D

Ten panašiai kaip prancuziški uždarbiai tie.

Kas tau sakė jog reikia pastoviai investuoti? Neskleisk klaidingos info :)

paieškok  geriau uždarbyje, daugiau prikvies žmonių, geresnį paketą pasiims, turėsi daugiau pinigų. ;)

Ačiū už patarimą, taip turbūt ir padarysiu (y) :)

heh elementariausias klausymas, ir nesugebi net paneigt, jokioj tavo toj vaikiškoi konferencijoi nesedėjau ir nesedėsių :D Eilinį kartą isitikinau, kad neturį ką veikt ir ieškaisi dėmesio :)

Prie ko čia dėmesys? galvoji man čia labai įdomu diskutuoti su tavimi apie nieką? Dabar tu pagalvok minutėlę, kam man tau aiškint 20min apie tai, jei vistiek nieko nesuprasi? Nematau tam tikslo. Nei sau, nei tau naudos aš nerandu. Ir be to, nešmeižk manęs ir mano veiklos :) Sėdi ant tėvų sprando ir bandai čia kažką visiems įrodyti, jog aš užsiiminėju kažkokia sekta :) Kai nulipsi nuo tėvų sprando, tada ir pasikalbėsim. Gero tau vakaro ;)

Prie ko čia dėmesys? galvoji man čia labai įdomu diskutuoti su tavimi apie nieką? Dabar tu pagalvok minutėlę, kam man tau aiškint 20min apie tai, jei vistiek nieko nesuprasi? Nematau tam tikslo. Nei sau, nei tau naudos aš nerandu. Ir be to, nešmeižk manęs ir mano veiklos :) Sėdi ant tėvų sprando ir bandai čia kažką visiems įrodyti, jog aš užsiiminėju kažkokia sekta :) Kai nulipsi nuo tėvų sprando, tada ir pasikalbėsim. Gero tau vakaro ;)

Na jau bandai asmeniškumus kišti ir ekstrasenso žinias demonstruoti, čia tik eilinį kartą susivartej :D Tiek to užsijeminėk savo ta prancuzišką kyani veiklą, nemaišysių, Gero ir tau vakaro.

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3701 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...