Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Fierro-Life.LT - Tavo malonumui


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2921 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png


 


 


TinklalapisČIA.


FacebookČIA.


Skype: fierro-life.pagalba


 


! PROJEKTO KOMANDA :


- Karolis (Keleng_Bloods) projekto pagrindinis administratorius. 17 m.


- Tautvydas (Tautvis_Bloods) projekto pagrindinis administratorius. 17 m.


 


 


Po ganėtinai ilgo ir sunkaus darbo, Lietuvos internetiniame SA-MP žaidimo pasaulyje išauga dar vienas projektas. Visą laiką buvo siekiama, jog apie šį projektą žinotu tik mažumos, o dabar, kai jau tam yra gana tinkamas laikas, mes, serverio savininkai pristatome “Fierro-Life ” SA-MP serveri.


 


TAI SERVERIS, KURIS GARANTUOS GERĄ NUOTAIKĄ.


TAI SERVERIS, KURIS PRIVERS ŽAISTI TUOS, KURIE TO NORĖS;


TAI SERVERIS, KURIS NENORI LAUŽYTI SA-MP STANDARTŲ, NES TENKINSIS TAIS, KURIE JAU YRA SUKURTI;


TAI SERVERIS, KURIS SIEKIA PAPRASTUMU SUŽAVĖTI KIEKVIENĄ SA-MP ŽAIDĖJĄ.


TAI SERVERIS, KURIO ADMINISTRACIJA SIEKIA SUTEIKTI MALONU ŽAIDIMĄ.


 


Susidomėjai? Nori sužinoti daugiau apie mūsų serveri? Tada siūlome skaityti toliau, mūsų sistemų aprašyma, kuris tau padės susidaryti skaitytojo nuomonę apie šį projektą. Daug informacijos nereikalingos informacijos neprirašyta. Mūsų serverio kai kurie mapp darbai yra platinti.


 


__________________________________________________________________________________________________________________


 


 DEGALAI & TEPALAI:


 


Visgi manau daugelyje serverių yra degalų ir akumuliatorių sistema, ar tokia sistema jums nepabodusi? Aš manyčiau jog čia reikia naujovės. Aišku visiems kils klausimas kokios naujovės? Pas mus degalų sistema yra paruošta vieno tipo degalams, tačiau ruošiama ir dar dviem tipam, dabar yra tik BENZINAS, tačiau jau greitu metu kartu su tepalų sistema į mūsų serverį atkeliaus ir DYZELINAS su DUJOMIS. Ka darys tepalų sistema? Na nusipirkus mašiną, jums bus rodoma 100 % kad yra užpildyta tepalų, važinėjant jums kris tepalų slėgis, tad pasiekus mažiausią rodiklį, jūs turėsite apsilankyti pas mechanikus.


 


 MECHANIKŲ SISTEMA:


 


Mechanikai turės naujovę, norėdami pakeisti tepalus jie kliento turės paklausti į kokius tepalus keičiame, PILNAI SINTETINIUS ar MINERALINIUS TEPALUS. Nuo tepalų rūšies priklausys kaina. Taip pat mechanikai gales daryti tuning (Mašinos patobulinimą).


 


 ŽVEJYBOS SISTEMA:


 


Žvejodami serveryje galėsite užsidirbti papildomų pinigų kurie manau visada praverčia visais atvėjais. Visų pirmiausią jums reikės nusipirkti meškerę ir masalo, juos rasite specialioje ROMADOS parduotuvėje. Atvykę prie žviejybos vietos, užlipę ant tiltelio galėsite pradėti žvejoti parašę komandą /zvejoti , užmetus meškerę turėsite laukti atitinkamą laiką per kurį užkibs žuvis. Užkibus žuvei turėsite kiek galėdami greičiau spaudinėti "SPACE" klavišą, kitaip apačioje esantis stulpelis sumažės iki 0% ir jūsų žuvis pabėgs. Žvejybos parduotuvių prie žviejybos vietų nebus, viena ir pagrindinė parduotuvė yra "Fort Carson" kaimelyje.


 


 VERSLŲ SISTEMA:


 


Serveryje verslai priklauso įvairioms parduotuvėms ar keistoms vietoms. Verslų pamatysite tikrai nemažą kiekį, kurių turėtų pražiai užtekti pagrindiniams serverio “Verslomanams”. Kainos verslų svyraus įvairiai, taip pat nebus taip kad kiekvienas serverio verslas uždirbs tiek pat. Labai gaila, tačiau gerai apmasčius buvo nuspręstą padaryti jog būtų galima turėti tik vieną verslą. Kokias funkcijas turės verslininkai? Dėja jas pamatysite tik tape serveryje verslininkais.


 


 


 


 REGITROS SISTEMA:


 


Vairavimo mokykloje jūs galėsite išsilaikyti 3 kategorijų teises:


1.    Lengvojo automobilio


2.    Sunkiojo automobilio


3.    Motociklų


Tačiau prieš pradedant laikyti,jums teks nuvykti į Regitrą, kurioje teks užsiregistruoti teorijos egzaminui ir jį išspręsti. Egzamino klausimai nėra sudėtingi, todėl manome jog kiekvienas paprastas žmogus visada sugebės išlaikyti. Išlaikius teorijos egzaminą jums teks padaryti praktinį pravažiavimą, per kurį jus negalėsite pažeisti automobilio ar kelių eismo taisyklių, vis gi tai realus pasaulis.


 


 


__________________________________________________________________________________________________________________


 


 APIE DIREKTORIUS:


 


Direktoriumi tapti galima per anketas, kurias pildysite forume (“http://fierro-life.lt”), tapus direktoriumi jūs galėsite pradėti valdyti visa savo darbą. Direktorius turės įvairių funkcijų, taip pat galės atlikti veiksmus net ir su atsijungusiais žaidėjais, todėl nemanome kad kils kažkokių bėdų.


 


! APIE STARTĄ !


 


Kaip jau buvome minėję jog buvome startavę nedideliam projektui apie kurį nelabai norėjome skelbtis, atėjo laikas paskelbti data ir laiką kada jau mūsų serveris pasirodys visiems. Tai bus Gegužės 3 diena, 16:00.


Dėl mūsų TS serverio, kolkas nėra viskas suplanuota ir padaryta, tačiau tikimės jog viską greitu metu galėsite pilnai naudoti.


 


 


 


TinklalapisČIA.


FacebookČIA.


Skype: fierro-life.pagalba


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nu su forumu aktyvumu ne kažką bet tikiu kad nežlugsit per 1 mėnesį

Na kol buvome be domeno gyvenome jau daugiau nei 2 menesiukus. 

 

Nepatiko forumo dizainas :\ O dėl serverio , man jis kažkodėl neveikia.

Pamėgink skaitiniu IP jungtis,nes daug kas sakė mum kad ne visada raidiniu ip leidzia jungtis :)

 

Aprašymas, gražus. Apsilankysiu. Tik įdomu, kiek į diena daugiausiai būna prisijungusių narių ?

Kaip kartais žinok būna dienų kad prisijungia daugiau nei 40, nemeluosiu tai nėra didelis skaičius,tačiau paskutiniu metu apmažėjo visas tas forumo aktyvumas, kai buvo nupirktas domenas

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Greenside aprašymo struktūra :D matos koks tas "projektas"

Žiūriu mėgsti peikt, visus. Koks skirtumas kieno projekto struktūra ir kaip aprašymas parašytas. Daugeli mes naujų SA:MP pasaulį besikuriančių serverių vagiame idėjas ar tiesiog aprašymo stilių. Tai nieko nesudaro, svarbiausiai pačiam serverį ne sistemas vagiam ar dar ką, nuo ko priklausytu tai.. Tai manau, tavo tas komentaras lygus apvaliam nuliui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Šis aprašymas staiga priminė - kitą, SA-MP projekto aprašymą, kuriuo buvo dalintasi šiame Forume. Turbūt čia tik man taip :D

Aprašyme galėjai įkelt nuotraukų iš Serverio, o tai dabar panašu, kad tik žodžiai, o faktų, realių dalykų nenuveikta :/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2921 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...