Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3331 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

PvP/Facion

Ką tau siūlau vietoj šito tavo siūlomo šūdino serverio kuris garantuoju ŽLUGS! , ką iš savo pusės siūlau sukurti tokį serverį kaip buvusį LTCRAFT.LT Creative serverį, jame būdavo taip būdavo sukurta daug rangų pvž (Statybininkas) ir t.t, poto būdavo išringdami kokie 3 Staffai, kurie tikrintų plotą ir duotų kažkiek taškų, ir pvž reikia kitam rankui 100 taškų ir už gražų plotą gauni 100 taškų ir iškart pasikelia tau automatiškai rankas ir vis gali gauti gėresnias worldedit komandas ir kitokias. Tai manau paįvairintų patį žaidima, gėriau kur ateitų geri statytojai statytų plotus tobūlintų savo statymo įgudžius, negu kažkas ateitų į Survival/Pvp ir jau visi su dmd šarvais lakstytų ir visokiais huzuni. Štai tokia mano svajonių įdėja bet kadangi aš progogramuoti(java) nemoku tai net nesirįžtu bet kadanors su tokia įdėja pažadu serveris atgims žinoma jaigu tu nesukursi jo. Oke PEACE!

lil peep x lil tracy

Ką tau siūlau vietoj šito tavo siūlomo šūdino serverio kuris garantuoju ŽLUGS! , ką iš savo pusės siūlau sukurti tokį serverį kaip buvusį LTCRAFT.LT Creative serverį, jame būdavo taip būdavo sukurta daug rangų pvž (Statybininkas) ir t.t, poto būdavo išringdami kokie 3 Staffai, kurie tikrintų plotą ir duotų kažkiek taškų, ir pvž reikia kitam rankui 100 taškų ir už gražų plotą gauni 100 taškų ir iškart pasikelia tau automatiškai rankas ir vis gali gauti gėresnias worldedit komandas ir kitokias. Tai manau paįvairintų patį žaidima, gėriau kur ateitų geri statytojai statytų plotus tobūlintų savo statymo įgudžius, negu kažkas ateitų į Survival/Pvp ir jau visi su dmd šarvais lakstytų ir visokiais huzuni. Štai tokia mano svajonių įdėja bet kadangi aš progogramuoti(java) nemoku tai net nesirįžtu bet kadanors su tokia įdėja pažadu serveris atgims žinoma jaigu tu nesukursi jo. Oke PEACE!

Dėjau -rep vien dėl to, nes net nežinai kas per serveris bus ir iškart šudserveriu vadini. O idėja patiko. Gali bandyt kurt, gal kažkas ir pavyks.

(redaguota)

mc.netnebekurk.ax.lt

aš nesuprantu, jums gal akinius nupirkt, jog pamatytumėt situaciją? tų jūsų pvp/faction serverių lietuvoj PRIŠIKTA, kas žais dar vienam??? ko žmonės bijot kurti kažką unikalesnio? sukursit tą pvp serverį, rytoj visi lakstys su šarvais deimantiniais, poryt nebebus kas žais, nu ir rip bus jūsų serveriui.

Redaguota , nario Adomaz

Dėjau -rep vien dėl to, nes net nežinai kas per serveris bus ir iškart šudserveriu vadini. O idėja patiko. Gali bandyt kurt, gal kažkas ir pavyks.

Kodėl aš tai pavadinau šudserviu? Nes Lietuvoje tokio tipo serveriai neajtualūs išvis, kiek faction serverių buvo, dbr tiek mc kubai serve mazai kas zaidzia ir tikrai manyciau jam kurti visiskai kitoki serveri nei sis paminetas (pvp,faction)

lil peep x lil tracy

(redaguota)

nežinau ar čia prikolas ar ne bet užskaitau  :nice: Pats turiu pora idėjų serverio pavadinimui

Mc.Obama.LT

Mc.Putin.LT

Mc.Grybauskaitė.LT

Mc.Merkel.LT

Mc.Pabėgėliai.LT

Mc.LietuvojKylaDaržoviųKainos.LT

Mc.NeinamĮParduotuves.LT

Mc.FreeLietuva.LT

Mc.HitlerisNepadarėNiekoBloko.LT

Redaguota , nario Quantame

add4f35516d1dd247a3cb7217e118d66829.gif

Kodėl aš tai pavadinau šudserviu? Nes Lietuvoje tokio tipo serveriai neajtualūs išvis, kiek faction serverių buvo, dbr tiek mc kubai serve mazai kas zaidzia ir tikrai manyciau jam kurti visiskai kitoki serveri nei sis paminetas (pvp,faction)

Tai iš tavo žodžių darau prielaidą, jog kiekvienas serveris, kurio tipas yra factions/pvp, yra šūdserveris..?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3331 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...