Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Simple-Life.us.lt - new real drift and real - life !


SobasTeam

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2948 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

SIMPLE-LIFE.US.LT - NEW REAL DRIFT AND REAL-LIFE !


 


ATEITIS


Serverio ateitis yra didelė - sukursimę gerą projektą, pasistengsime pralenkti flamin.lt projektą, o surinkę bent 30 žaidėjų pereisime prie .com arba .lt galūnės ! Ateityje įrengsime serveryje naujoviška bei labai paprastą drift taškų sistemą.


 


KOMANDA


Forumo moderatoriai - renkami.


Globalus forumo moderatorius - renkamas.


Nemokami administoriai ir vip nariai - renkami.


Projekto pagalbininkas - renkamas.


Projekto savininkas - Dovydas.


 


SISTEMOS


Sistemos yra paprastos bet ūnikalios.


 


DRIFT TAŠKŲ RINKIMAS - šiame serveryje nebebus tokių kaip ten driftinant drift taškų rinkimo sistemų. Sukursime tokią sistema kūri bus šitokia ; tūrėsite važiuoti ir susirasti mašiną, pasieškoti vietą kūrioje naudosite driftą, parašyti komandą - /brezti ir tūrėsite išlipti iš mašinos ir eiti kol nusibrėšite liniją, po to apsibrėžę toje linijoje tūrėsite driftinti - serveris automatiškai neleis driftinti ant žemių / žolių / smėlio ar ant kelio.


 


ANTI CHEAT - serveryje nebus paprasta anti cheat sistema, taip bus ne kaip grp o bus naujoviška. Serveryje bus leistinas greitis - 260 kilometrų, pasiekę 261 kilometrą jūs serveris mes iš serverio, jeigų serveris užfiksuos jog jūs tris kartus nuvažiavę šitaip - trečiasis bus blokas serveryje 28 valandoms. Taip pat ir su ginklų sistema ir panašiai.


 


MAŠINOS PIRKIMAS - serveryje taip pat bus mašinų pirkimas. Serveryje taip pat nebus komandų - /car , /mašina , /ginklai ir ginkus tūrėsite pirkti ginklų parduotuvėje. Gryžtant vėl prie mašinų tai mašinų parduotuvė bus BlueBerry, polomino creack , Dillimore, angel-pine, fort carson ir sanfierro miestuose. Visi šie miestai bus aptverti. Tūrėsite nuvykti į bent vieną iš šių miestelių ir nusipirkti mašina, mašinų bus tik trys pasirinkimai - elegy, sultan , infernus. Jeigų žaidėjai pasisiūlys įdėjų tuomet pridėsime daugiau.


 


GINKLAI - serveryje kaip aiškinau nebus komandos - /ginklai. Tūrėsite dirbti darbus, kaip pvž - mini picerininkas, valytojas ir pnš. Dirbus darbus gausite į algą tai 100 eur. Ginklų stiliai bus trys irgi - shotgun, uzi, m4. SHOT GUN kainuos - 3500 eur, uzi - 4000 eur ir m4 kainuos 3000 eur. Nusipirkę ginklus gausite juos isidėti į kuprinę parašę /kuprine, jeigų jus žudys, jūsu kuprinė pasimes ir tūrėsite vykti ten ir atsiimti kuprinės.


 


KUPRINĖS SISTEMA - serveryje dar viena įdomi sistema tai kuprinės. Tūrėsite nusipirkti kuprinę viename iš mistelių, nes kioskelis tebus sanfierro mieste prie daugiausiai vadinavo - wang cars. Tuomet nusipirkus kuprinę parašysite komandą - /kuprine ir išmes jums sukoduota texdraw*ą ir gui langa pvž - ginklai kuprinėje ir kulku kiekis. Dar ten bulkučiu kiekis - vientai.


 


MIRTIES SISTEMA - mirti galėsite ne tik nuo to kaip jus nušaus o jeigų išbūsite žaidime nevalgę nuo ryto iki 08:00 iki vakaro 18:00 nesvarbu ar jūs atsijungę ar ne, bet jeigų busite atsijungę tuomet kaip prisijungsite mirsite. Jeigų iš kuprinės neišsitrauksite gėrimo ir bandelės ar kito maisto jūs mirsite, maista ir gėrimus pirksite kioske.


 


NAMŲ SISTEMA - serveryje bus naujoviška sistema tai nusipirkus namą, tūrėsite važiuoti į parduotuvę ir nusipirkti baldus, isirengę namą prie jo bus jums komandos kaip pvž prie keptuvės - /kepti. Tūrėsite išsikepti maistą ir pnš, ar prie stalo - /valgyti ir bus animacija valgymo ir jūs valgysite.


 


PARDUOTUVĖS SISTEMA - serveryje bus viena parduotuvė kūrioje galėsite pirkti - maistą , baldus , aprangą. Viską tūrėsite dėti į krepšelį kūri pasiimsite įėję į parduotuvę. Ten susidėję tūrėsite važiuoti prie kasos, ten parašyti komandą - /moketi, ir pardavėjui kuris stovės ten prie kasos tam išmes gui langą su textdrawa - maisto ar baldu ar drabužiu pavadinimus ir jų kainas, pvž 28 eur ir 30 eur ir išmes sudėti ir serveris automatiškai sudės ir išviso pvž gausis 58 eurai, tuomet žmogui išims iš kišenės 58 eurus. Jeigų nebusite susimokėje už daiktus tuomet ir daikto negalėsite pasiimti.


 


MAXIMOS DARBAS - serveryje bus realus maximos darbas, serveryje galės dirbti kasoje ir vežti prekes į maxima su nuosavomis mašinomis. Įsidarbinę į kasa tuomet tūrėsite stovėti prie kasos. Ten laukti kol žaidėjai ateis ir pirks prekę.  Taip pat ir bus MAXIMOS darbo pagalbininkai kūriems įsidarbinus bus duodamos autokarų mašinėlės ir tūrės krauti su autokarų , maximos prekes išvvežęs žmogus gaus 100 eur, taip pat automatiškai autokaro vairuotojas gaus 100 eur. Abudu žmonės taip pat gaus į alga 10 eur.


 


LIGŲ SISTEMA - serveryje susirgti galėsite, bus sukoduota texdraw*a šone rašys jūsų ligos būklę, jeigų jūsų būklė bus 50 procentų ir tuomet jūs pargriūsite ir tūrėsite kviesti medikus, jums vaikščioti neleis. Iškviesite medikus ir jie panaudos komandą - /prikelti ir jiems iš jūsų kišenės paims 115 eur.


 


Serverio darbai ir gaujos


Policininkai,


Valytojai,


Medikai,


Picerininkai,


Genovese gauja.


 


PAKVIETIMAI


Serveryje tūrėsite gauti pakvietimą į visus darbus, serveryje bus direktorių sistemos.


 


Žaidimas bus pusiau drifto , pusiau real-life. Game mode bus kuriamas nuo 0, sistemų bus ir daugiau čia tik beta aprašymas.


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2948 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...