Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

apocalypseRP.lt


karoLis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2939 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ja7MmMZ.png

 
Apocalypse Roleplay - tai kol kas vienintelis roleplay stiliaus SA:MP serveris Lietuvoje! Iš visų Lietuvoje esančių serverių Apocalypse Roleplay išsiskiria ne tik savo esmine stilistika, bet ir pačia idėja. Pirmą kartą mūsų šalies istorijoje bus bandoma įgyvendinti apokalipstinio pasaulio gyvenimo idėja. Bandymai išlikti, apsiginti nuo kitaminčių ar visiškai kito plauko individų, surasti tam tikrų žmogaus gyvybei svarbių resursų, bendradarbiauti su draugais ir atrasti naujų - visa tai, jau netrukus! 
Serveris startuoja 2016-04-17 21:00!
 
3pmZtbX.jpg
 
Kas yra roleplay (RP)? Kuo jis kitoks?
Tai žaidimo stilistika, kuri kardinaliai skiriasi nuo kitų jums įprastų. Tai stilius, reikalaujantis lakios vaizduotės, tam tikros atsakomybės bei, žinoma, pačių RP sąvokų supratimo. Pagrindinė žaidimo esmė - nuoseklus savojo veikėjo gyvenimo vystymas, pasitelkiant tam tikras serverio komandas, kaip /me ir /do. SA:MP serverių gerbėjus, kurie mėgaujasi tvarka, tikslingos istorijos vystymu, gyvenimiškų situacijų sprendimais bei įvairiais nuotykiais, kuriuos įmanoma patirti tik tikrame gyvenime arba RP serveryje, mielai kviečiame prisijungti ir išbandyti šį vis labiau dėmesio sulaukiantį žaidimo stilių!
Plačiau apie įvairias Roleplay sąvokas, aprašymus, veikėjų vystymą ir patį žaidimą, rasite:
Įvairūs vizualiniai gidai: http://www.apocalypserp.lt 
 
185.80.128.207:7777!
 
serveris startavęs, 0.0.4 update pasirodė šiandien!

 

didelį dėkui tariu: K1NG@5, Dan'ui( mappai ) ir kitiems, kurie prisidėjo!

Redaguota , nario el muerto.
  • Teigiamai 9
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kartais laggeris, nuko ir dar kažkas (www.lt-mm.lt) nebuvo kažko panašaus sukūrę ? Metro lyg buvo kažkas panašaus. sėkmės su šiuo serveriu. 

 

Tu kalbi apie L.A. Metro. Čia buvo Fuxo projektas, startavęs 2014 metais. Panašumų tarp šių projektų nelabai yra, kadangi šis orientuojasi į Role Play žaidėjus.

Redaguota , nario Nuko`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2939 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...