Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.TMG.lt - TIKRAS MIESTO GYVENIMAS!


.eK0.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2954 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

0QPB2hW.png

 

Sveiki,
trumpai noriu pristatyti projektą, kuris žengia į Lietuvos SA:MP serverių rinka bei į jūsų, gerbiami žaidėjai, ekranus. Mūsų tikslas suteikti žaidėjams kokybišką žaidimą, bei pritraukti kuo daugiau lankytojų. Serveris kurtas tiems žaidėjams, kurie nori, kad jų nuomonė būtų įvertinta ir jie liktų pastebėti, mes stengiamės įgyvendinti kiekvieno žaidėjo mintis, idėjas bei pasiūlymus, atsižvelgiame į kiekvieno žaidėjo nuomonę, tad pas mus visi svarbūs klausimai bus sprendžiami apklausos būdu. Administracinis kolektyvas visada jums išties pagalbos ranką. Jei esi žmogus kuris eina už teisybę, bei esi nemėgstantis korupcijos - sveikiname, jūs atradote tai, ko ilgai ieškojote - TMG.lt!

 

SERVERIO SISTEMOS

 

Transporto priemonės degimas

Negailestingai sudaužius savo transporto priemonę, ji iš kart ims degti, degs apie 4 minutes, per jas galėsite išsikviesti gelbėtojų (apie juos - apačioje) darbo darbuotojus (kurie užgesins Jūsų transporto priemonę), arba laukti kol ji sudegs ir taip gauti +1 daužtumą (nuo kurio priemonės kaina kris). Ir brangiai savo tr. priemonės parduoti nebegalėsite, rinkoje jos kaina bus žymiai mažesnė nei naujos tr. priemonės.

 

Banko apiplėšimo sistema

Banką galės apiplėšti tik „Dixie“ ir „Crips“ mafijų nariai, kurie tai padarę gaus nemažą kiekį pinigų. Padėję bombą prie banko pagrindinio seifo turės palaukti kelias sekundes, kol bomba sprogs ir susprogdins pačias duris, tai padarę jie galės pasiimti pinigų ir dingti kol teisėsaugos tarnybos jų „nesupakavo“.


DARBAI

 

Policijos departamentas

Serveryje šis darbas yra vienas reikšmingiausių, policijos departamento darbuotojai daugiausiai susikoncentravę į miesto priežiūrą bei nusikaltėlių paiešką, jie stengiasi užtikrinti mieste ramybę, atgrobinėja pastatus, slopina gaujų veikla, bei visapusiškai stengiasi užtikrinti miesto saugumą, jų pagrindinis veiksmas patruliavimas mieste, priešingai nei Armijos bei S.P.T darbų. Šis darbas turi ganėtinai įdomią bei gražią bazę nei įprastai.

 

Mechanikai

Mechanikų darbas bus tikras jūsų pagalbininkas kelyje, jeigu jūsų tr. priemonė beveik būna užsidegusi, jums ją galės sutvarkyti mechanikas, be abejonės, jeigu užsidegsite vienintelė išeitis kviesti - gelbėtojus. Mechanikai taip pat valo miestelį nuo užterštų tr. priemonių kurios mėtosi ant gatvės ir tempia į KMA, taip pat jie jums išties pagalbos ranką, jei kelyje bus degalų trūkumas.

 

Gelbėtojai

Turbūt nustebote pamatę, kad nėra medikų darbo, mūsų serveryje šis darbas yra ganėtinai įdomesnis nei kitur, nes gelbėtojų darbas yra sujungtas su gaisrininkais. Ką jis atliks? Unikaliai sumapp'intoje gelbėtojų bazėje bus tiek medikai, tiek gaisrininkai, jie gavę kvietimus turės vykti į įvykio vietą ir išgelbėti žaidėjus/jų transporto priemones/namus nuo gaisro ar stipraus sužalojimo.

 

Taksistai

Šio darbo eiga tikriausiai žinote visi, tačiau pas mus ji ganėtinai patobulinta, klientui įsėdus į tr. priemone išmeta taksometrą kuris atvaizduoja nuvažiuota keleto atstumą, bei kaina už kurią turi atsiskaityti klientas, taksometras būna kairėje lango pusėje, mūsų serverio žemėlapis yra ganėtinai pakeistas nei kitur, todėl norint būti taksistu, pradžioje be GPS sunkiai išsiversite!

 

Tolimųjų reisų vairuotojai (T.R.V.)

Pasikrovę krovinį tam tikroje vietoje jie galės vežti ir nelegalius krovinius (tokius kaip: narkotinių medžiagų sėklos ir pan.), tačiau už tai juos betkada galės patikrinti ir suimti teisėsaugos atstovai. Tačiau tai nėra ir „labai“ nusikalstama veikla, todėl kad jie veža ne tik nelegalias prekes, tačiau ir aprūpina serverį maistu, drabužiais, buitinėmis prekėmis ir suteikia kitas reikalingas prekes, žinoma pačio darbo veiklai parūpina ir šios firmos vadovas!

 

Prekeiviai

T.R.V. (tolimųjų reisų vairuotojai) į dylerių bazę turės atvežti tam tikrų sėklų, su kuriomis prekeiviai galės gaminti narkotines medžiagas (tokias kaip žolė ir pan.). Jas pasodinę jie turės „nuskinti derlių“. Tai padarę, eis prie gaminimo mašinų ir gamins. Pagaminę, narkotines medžiagas lėks pardavinėti į serverio gatves ar net užmiesčius, dažniausiai į šiuos „dylerius“ kreipiasi serverio mafijos, nes šios psichotropinės medžiagos joms yra labai reikšmingas dalykas.


Specialiosios paskirties tarnyba (S.P.T.)
Kiekvieną dieną po vieną kartą specialiosios paskirties tarnybos nariai galės padaryti TIK VIENĄ ŠTURMĄ į dylerių bazę per kurį, galės sunaikinti narkotines medžiagas ir, taip neleisti joms išplisti mieste. Padėję bombą prie durų, palaukę kelias sekundes, durys sprogs, taip bus galima ir „įsilaužti“ į dylerių bazę ir sunaikinti tam tikras narkotines medžiagas. Žinoma nepaisant to, šios firmos atstovai taip pat slopina gaujas, atgrobinėja pastatus ir daro kita įdomia veikla.


Armija
Tai tikriausiai paskutinioji teisėsaugos grandis, į kuria pakliūti nėra lengva, armijos bazė randasi visiškoje nuošalėje nuo miesto, šis darbas turi daug įvairių tr. priemonių, pradedant nuo žemės transporto, baigiant ties skraidymo transportais. Ši frakcija veikia organizuotai, armijos sutiksite rečiau nei betkurį kitą teisėsaugos darbuotoją, kadangi šie darbuotojai skuba į pagalba, tik tada, kada be jos nebeįmanoma išsiversti!

 

INFORMACIJA

 

TeamSpeak ip: ts.tmg.lt

Serverio startas: balandžio mėnesį (tiksli data bus pranešta vėliau)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2954 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...