Peršokti į turinį

Ieškau vieno rimto žmogaus


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2978 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškau vieno rimto žmogaus į projektą, kuris žinotu ką daro, ir jam būtų bent jau 16-ioliką metų, kuris turėtų laiko ir noro dirbti su komandą, ir nemaltų šūdo, kad viena diena tvarko o kitą dieną dingsta ir po poros dienų atsiranda parašo sorry išvaręs buvau ir pnš.. Man reikia žmogaus kuris turėtų įdėju, ir žinotų ką daro. Man reikia kuris galėtu dirbti prie pluginų juos tvarkyti noriu kad konsolėje kai užleidi serverį nebūtų jokios klaidos jeigu tu būtent toks ir nori dirbti su manimi mano skype --> mantux2211

 

Ką aš turiu?

 

1. Turiu svetaine su subdomenu, kuri aktyviai tvarkoma, ir bandoma padaryti kuo įdomesne, kam tas domenas jeigu tai tik keičia galūne? Aš manau svarbiausia turinys o ne kažkokia galūnė. Aišku su laiku projektas vystisis ir jeigu jis bus sėkmingas tikrai turės domena.

 

2. Turiu VPSnet hostinga kuris dabar nėra įpač galingas bet 40-50 žmonių atlaikys jeigu surinkčiau tokia žmonių suma per starta nieko nelaukdamas atnaujinčiau vps'a į galingesnį.

 

3. Turiu įdėju su kuriomis manau įmanomą būtų padaryti serverį ne vienos ar dviejų dienų bet rimta projekta kuris gyvuotu ilgai, ir žaisti būtų įdomu, aš noriu padaryti serverį ne administratorių ar panašiai aš noriu kad patys žaidėjai susikurtu aplinka serveryje, ir pasidarytu serverį labiau žaidėjam įdomesnį.

 

Kas jums iš to?

 

Siūlau kokį serveris pelna gaus galite pasimti kad ir 50% jo. Man svarbiausia kad jūs išmanytumėt tai ką darot. Jeigu bent kiek sudominau parašykit man į skype.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Serveryje buvo galvojamas tipas towny/survival bet iš to nieko nesigaus nes šiais laikais niekas nebežaidžia tai tipas kaip ir nenusprestas kai rasiu žmogu tarsimės su tuo kuris tvarkys pluginus, ir žiūrėsim kokį tipą daryti. Pats padėsiu su pluginais, prisidedu ir prie puslapio, taipat skaitaus kaip ir remėjas šioks toks.. Tiesiog redaguoti tvarkyti neprašau jų kurti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2978 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...