Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3737 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ba42d12125c71f184df535c4a6317542630.jpg

PRADŽIA
Mes atsiradome labai paprastai. Kartą aš Aurimas, ir gerbiamasis Danielius sakome sau, kodėl mum nesukūrus tokio unikalaus serverio? Mes taip pat turime rankas ir kojas. Susikaupę pradėjom kurti išpradžių sekėsi blogai, toliau tobulėjom ir tobulėjom. Aš Aurimas pradėjau tobulinti forumą ir modifikaciją, šiuo metu dirbame ties mapp darbais kurie bus unikalūs ir patiks visiem serverio žaidėjam. Mes esame ne eilinis projektas kaip kiti sako. Mes esame vilkai, kurie troška žaidėjų, kad čia jiem būtų smagu pasiliktu ir žaistu. Mum buvo labai sunku paskutinėm sekundėm, užmiršau kaip viską kelti ir pan, kol galiausiai prisiminiau. Ir dirbau nesustodamas prie modifikacijos, kad ji būtų tobula kiekvienam žaidėjui pritrauktu akį, ir būtų noras čia pasilikti.

SERVERIO VEIKSMAS
Mes veiksime SanFierro mieste. Mums šis miestas įsimintiniausias. Apgalvoję kiekvieną sprendimą nusprendėme, kad šis miestas yra geriausias visiems žinomas, bet geras. Taip pat kitas administratorius Daniels taip pat sutiko, tai ir mes atsirasime SANFIERRO

mieste.

MŪSŲ KOMANDA
LiiF‘ (Liif_Carder) – šis žmogus atlieka projekto skripterio vaidmenį, taip pat tobulina forumą jos sistemas ir panašiai. Žmogus kuris viską daro komandoje, ir atlieka savo darbą.
UNiER  (Daniels_Amore) – šis žmogus atlieka mapp darbus jis mappina mūsų projekte. Taip pat jis renka komandą kaip ir gerbiamasis asmuo LiiF‘. Šis žmogus yra svarbus komandai

SERVERIO DARBAI
ARMIJA [0XP]
POLICIJA[0XP]
TAKSI[0XP]
RADISTAI[0XP]
MEDIKAI[0XP]
DYLERIAI[0XP]
FŪRISTAI[0XP]
MECHANIKAI[0XP
GAUJOS
RISENDE GAUJA[0XP]
GRENLANDE GAUJA[0XP

SISTEMOS
NAMŲ SISTEMA – Namų sistema kaip gi be jos serveryje. Be jos negalėsim namų nusipirkti. Namai bus normalių kainų. Tikrai nebus tokios didelės. Aišku reikės uždirbti, bet nelabai ir tiek daug. Name galėsite padėti pinigus kuriuos turėsite savo kišenėje. Aišku, jei nenorėsite galėsite nedėti tai nebūtina, taip pat įdomi namų sistemoje yra remontuoti namą, išmeta jum lentelę ir pasirenkate #1 #2 #3 #4 #5 #6 tai kainuoja pinigus. Paspaudžiate pavyzdžiui ant pirmo ir viskas išmeta iš namo vėl ieinate į namą ir bam naujas namas. Tai įdomi sistema.
VERSLŲ SISTEMA – Čia galėsite turėti savo verslą už kurį gausite pinigus. Prie verslo reikės padirbėti nemažai, daug pinigų reikės įdėti, nes jie gan brangoki. Ateityje galbūt bus nuleidžiamos kainos. Kai nusipirksite verslą jum rodys tokią lentelę :  . Čia išmes verslo informaciją, kokia kaina buvo ir panašiai. Rašys savininką ir pelną ir daug kitos informacijos.
SISTEMOS BUS PILDOMOS!

KODĖL BŪTENT MUS?
Nes, mes būsime grakštūs viską mokantis. Visada mes nepasiduodame. Mes stengsimės kokybiškai dirbti tik dėl jūsų būsimieji žaidėjai. Darysime kiek galėsime, jei bus koksnors ddod‘sas nebus pasiduodama. NIEKADA NESAKYK NIEKADA! Taigi, mes būsime geri jum, jūs mum. Susibendrausime puikiai ir būsime gerais draugais. Aš ir Danielius norime įrodyti, kad tai projektas kuris bus geras, šaunus ir tuo pačiu linksmas!

VEIKLA
Serveryje vyks daug įdomių eventų. Taip pat bus viena diena kurioje bus lenktynės dragas per aikštelę didelę. Taip pat bus prizai būtinai užsukite ir pasilikte. Mes, esame ne eiliniai. Mes rengsime didelės iškylas, veiklas, eventus, linksmybės, diskotekas, ir daug kitų dalykų.

INFORMACIJA
SERVERIO IP – samp.cintown.us.lt:1999
TEAMSPEAK IP – TEAMSPEAK KURIAMAS.
TINKLAPIO ADRESAS – http://cintown.us.lt/

Redaguota , nario LiiF'

8bfa11f6fba764eec7c786ffa2a358e9830.png

Sėkmės su projektu ;)

Ačiū. :)

Su us.lt toli nenueisit ir jei gm editas, sėkmės.

Durnai atrodai Matai. Pats sedėjęs .us.lt projekte ir dar ant mano projekto stumia... Nu patylėsiu geriau. Irgi gm editas pas jus buvo, nu ir pas mumis taip pat editas bus. Ir kas čia baisaus pasaulio pabaiga? 

Jus man paaiskinkit kokio bybio sakot ne eilinis servas, ir t.t jei gm edit'as ir net nesugebat isigydyt .lt galunes?? koks tolkas?? P.s bent ant hosto sukrapstysit? neisizeiskit, bet istikro.... kur tolkas?

O tu man paaiškink kokio tolko imti tą .lt galūnę? Kaip tik visi sako, kad pirmoj eilėj reikia us.lt ir tada, gal imti tą .lt, nes iškarto su .lt žlugsi ir pinigai į balą bus. O čia tik 29€ centai ir viskas.

Šūdservis

Sakyk ką nori, aš tavo intrigom nepasiduosiu kursiu. Gali peikti ir šmeižti nežiūrėsiu į jumis, net nekreipsiu dėmesio.

Ačiū visiem už nuomones. ;)

Ačiū. :)

Durnai atrodai Matai. Pats sedėjęs .us.lt projekte ir dar ant mano projekto stumia... Nu patylėsiu geriau. Irgi gm editas pas jus buvo, nu ir pas mumis taip pat editas bus. Ir kas čia baisaus pasaulio pabaiga? 

O tu man paaiškink kokio tolko imti tą .lt galūnę? Kaip tik visi sako, kad pirmoj eilėj reikia us.lt ir tada, gal imti tą .lt, nes iškarto su .lt žlugsi ir pinigai į balą bus. O čia tik 29€ centai ir viskas.

Sakyk ką nori, aš tavo intrigom nepasiduosiu kursiu. Gali peikti ir šmeižti nežiūrėsiu į jumis, net nekreipsiu dėmesio.

Ačiū visiem už nuomones. ;)

Kas tave taip paprotino? nusisneka, tos visos tuscios galunes rodo tik tai kad projekto savininkas nenori ikisti pinigu i projekta bet nori is jo tik gauti nes garantuoju pardavinesit adminus :D

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Kas tave taip paprotino? nusisneka, tos visos tuscios galunes rodo tik tai kad projekto savininkas nenori ikisti pinigu i projekta bet nori is jo tik gauti nes garantuoju pardavinesit adminus :D

Nebenusišnekėk, čia mano serveris. Ir aš čia taisykles iškeliu. Vienu žodžiu, nenoriu pyktis ir panašiai. Tiesiog kažkas nepatinka gali eiti iš čia nepiktybiškai, tiesiog.

Nebenusišnekėk, čia mano serveris. Ir aš čia taisykles iškeliu. Vienu žodžiu, nenoriu pyktis ir panašiai. Tiesiog kažkas nepatinka gali eiti iš čia nepiktybiškai, tiesiog.

As nepyktybiskai, tiesiog man graudu darosi kai i diena po 5 naujus servus susikuria, neivienas normaliai net nepaeditintas ( tavo neisimtis , nieko naujo nematau ). su susikta us.lt galune kuri nieko nekainuoja, ir panasiai... Tiesiog NACHUJ sudservius kurt? NACHUJ ? Man tai jau graudu darosi kaip kiekviena diena tiek tu servu tokiu kuriasi, tada zmonem pridalina visokio sudo zaidzia ten pora men ir tada zlunga su tais 20-30 zaideju kiekviena diena... o gerieji projektai sedi su 50 zaideju, nes tiesiog zaidejai islepinti gauti viska uzdyka, ir zaisti sudserviuose.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

As nepyktybiskai, tiesiog man graudu darosi kai i diena po 5 naujus servus susikuria, neivienas normaliai net nepaeditintas ( tavo neisimtis , nieko naujo nematau ). su susikta us.lt galune kuri nieko nekainuoja, ir panasiai... Tiesiog NACHUJ sudservius kurt? NACHUJ ? Man tai jau graudu darosi kaip kiekviena diena tiek tu servu tokiu kuriasi, tada zmonem pridalina visokio sudo zaidzia ten pora men ir tada zlunga su tais 20-30 zaideju kiekviena diena... o gerieji projektai sedi su 50 zaideju, nes tiesiog zaidejai islepinti gauti viska uzdyka, ir zaisti sudserviuose.

Čia, tik mano pirmas projektas. Jį sugalvojau kurti su draugu, tad nežinau jis pasiūlė us.lt galūnę tai sakau gerai, na pradėjo normaliai sektis ir bandysim. O apie free dalinimą tai tikrai gali neužsiminti niekas nieko neduos.

(redaguota)

Duok nors viena rimta argumenta kodel mes turetumem zaisti eiliniame sudservyje?

Duok bent vieną rimtą argumentą kodėl čia šūdserveris? Virink iš čia jeigu kažkas nepatinka, nekitinu čia freepostinti, tai prašau išeiti ir užmiršti šią temą, bei nefreepostinti savo bereikšmiais pranešimais.

Redaguota , nario UNiER

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3737 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...