Peršokti į turinį

Sveiki "Prašimas", o gal "Dovana".

Quper`

Recommended Posts

Sveiki milieji supergames.lt nariai, ar lankytojai tai manau iš temos dar nieko nesupratot, bet norėčiau paprašyti žmogaus padovanuoti man gifta, o gal ir acc, niekada ne esu bandęs CS:GO ir norėčiau išmeginti, o manau gal yra tokiu gera norišku žmoniu kurie turi tu giftu šimtai, ir nori pasidalinti, tad norėčiau labai paprašyti jūsų.

MANO GMAIL : [email protected]
MANO SKYPE : Arturaz.info

Taip pat galėčiau pareklamuoti jūsų svetaines turiu kontaktose : 1059(kontaktų).

Redaguota , nario ♛ White
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveikas, tai tu nori pasakyti tavo mama tau arbatpinigiu neduoda, ar kaip??? :/ Paprašyk tėvu nupirks, aišku jeigu jau skurdi ten pas tave situacija šeimoje, tai krepkis į valstybe gal parems, nupirks, tai pranešk jeigu parems, tai pasiulysiu dar porai žmogeliu nuaiti paprašyti :D Tragiška tragiška girdėti tokius postus, net ne girdėti, o skaityti.

Nuoroda į komentarą

Žmogus gražiai paprašė, o jus čia visi užsišokot, nu kam taip ? Tiesiog žmogus nori galbut pradėti žaisti ši žaidima legalai, gal jam bėdos su pinigais ar kažkas panašaus ir neturi galimybės nusipirkti ? Bent gražiai parašytumėt kad nieks nepirks neduos ir panašiai, o ne iškarto užsipulinėti ant žmogaus...

Nuoroda į komentarą

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...