Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Praitą vasarą viską susitvarkiau (kortele iš emigracijos pasidariau, psichine perėjau, pirma pagalbą) nuvariau į regitra laikytis teorija :D ir dar iki šiol teisiu neturiu.. :D žadu susiimt iškalt ket ir šią vasarą išsilaikyt :D turiu dabar qq garaže stovi, bet žadu pirkti RS 49

negi taip sunku jum ta teorija :D B kategorija islaikiau is 1 karto 90% surinkau visa laika delsiau laikyt paskui uztikau vieta regitroi kitai dienai vasara tai 1 vakara pasedejau ir iskaliau :D

(redaguota)

Turiu dabar Yamaha Aerox'ą, pasėmiau praeitą sezoną, visą pravažinėjau, daugelis sako, kad jie labai patogūs, bet man asmeniškai nelabai, ypač keleivio sėdynė. Prasukt kelis km mieste gal ir nieko, bet važiuojant didesnį atsumą (o tekdavo gan dažnokai) nulipus atrodo lyg būtum sėdėjęs ant lentos. Nežinau, gal tiesiog man čia jie tokie nepatogūs, dabar truputėlį per žiemą aptvarkiau smulkmenas, ko gero parduosiu ir imsiu SR, Yamaha JOG, Bws arba Sliderį, mano manymu, vieni iš patogiausių motorolerių. Prieš tai turėjau Piaggio NRG MC3, taip pat labai patogus motoroleris, bet pabiro, tai teko dalim iššaudyt :D O pačiam siūlau imt iš tų, kuriuos išvardinau, arba jeigu mėgsti bėginius, gali dairytis į Aprilia RS, Yamaha TZR ir pnš. Svarbiausia nusipirk ne lavoną, jeigu nelabai nusimanai ieškokis žmogaus kuris nusimano, važiuok apžiūrinėt su juo, tada nei priežiūros labai kažkokios nereiks, pilsi sau benzą ir laimingas važiuosi.

Redaguota , nario Sippan`

Turiu rs4 ir nrg power , geras jausmas išsilaikius teises, ypač jei esi važinėjęs be teisių :DD Prižiūrėjimą viską pats darausi, nieko sudėtingo nėra :D

Oho, kokiam čia serve?

14 dabar suėjo ar kiek tau. kad kita pavasarį laikyti nori, mano pasiūlymas butu jai turi pinigų. Tai pirkti Yamaha TZR, Aprilla RS, kaška tokio :)

Atrodo p*dc, bet lekia kai dviratis nuo kalno

Ne man yra virš 15 metų, bet esmė kad dirbsiu vasarą ir tik tada eurų užsidirbsiu arba susitaupysiu ant qq pavasariui, nes imsiu rimtą, bet kažkaip keista žalias busiu ant taisymo jai koks defektas :D kaip jus išmokot?

rimti dalykai nuo 18 metų. O dėl taisymo, tai kažkas blogai, ieškai info, kažkas pasako, ir taip prasimuši, nors pats asmeniškai, pats viską išmokau, patirtis ;)

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...