Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi renkuosi dviratį, nes per gimtadienė greičiausiai jį ir pirksiu. Važinėsiu mieste, į mišką nelabai važiuosiu, na gal kartais. Tad žiūriu kažką į Street, Trial ar FreeRide dviračius, reikėtų iki 400e, ir būtų sužinoti jūsų nuomonę kurį iš šių tipų rinktis geriausia, ir kodėl. Na ir žinoma pačių dviračių, tinka ir naudoti ir nauji. Už kiekvieną patikusį pasiūlymą pervesiu po f.eur

• ,

Nueik į "Vasare" pasikonsultuok, pasakyk ko reikia tau tikrai geriau paaiškins negu čia. Šiam forume mažai kas išmano apie dviračius, o tie kurie išmano arba nepamatys arba pamatys šią temą po daug laiko, o kiti iš vis prie kompo visa vasarą prasėdi.

Nueit į normalią dviračių parduotuve būtų geriausias variantas, vasarei kai kurie dviračiai kainuoja mažiau negu gariūnose, todėl kainos nesikandžioja.

http://rkentas.tk - Kitoks motyvacinis puslapis

Tai tu žiūrėk kad važiuotų ir stabdžiai veiktų, o jeigu nori labai prašmatnaus, tai eik į parduotuves ir klausk kuom jie skiriasi.

Jei nediskiniai stabdžiai juos susitvarkyti yra labai pigu, jei diskiniai tai truputi brangiau, bet kainos nekosminės (dar žiūrint ko reikia ar tik kaladėlių ar viso disko ar visos sistemos nuo rankenėlių, troso iki stabdžių, disko), padaryt, kad važiuotu irgi gali daug investicijų nekainuoti, žiūrint kokios problemos. Jei turi rankas tai gali nusipirkti kokį gerą nepavargusį rėmą ir pats bandyt susidėt. Žinosi viską kas įdėta ir bus pačiam maloniau važinėt.

http://rkentas.tk - Kitoks motyvacinis puslapis

Pirk BMX, mieste pašokinėsi išmokęs.

Nu yra rajone kas turi tuos BMX tai gal ir nieko būtų kartu pavažinėti, bet kažkaip labiau traukia trial, nei BMX.

Nu gražus, tik man didokas, bet vistiek FE pervesiu.

Šiaip pats turiu kalnų dviratį ir siulau pirkti juos, nes važinėju juo tiek mieste, tiek laukuose. Į tavo kaina jis neies tai ir pavadinimo nemesiu.

Jei neišsirinksiu nieko iš trial, street, freeride ar bmx rinksiuosi MTB, bet kolkas žiūriu tik į paminėtus tipus.

Na, o tarkim jeigu dviratį rinkti iš dalių, tai išeitų pigiau? Manau būtų ir visai įdomus užsiėmimas tuo pačiu, jei rinkt manau norėčiau vistiek labiausiai kokį trial, ir jei apsimoka iš kur detales pirkti? Iš kokio ebay arba dar geriau būtų kažkur Lietuvoje.

Pigiau tikrai nebuz , bet jei nori pats gali rinktis. Nors pvz tikrai lengva nebus , hidraulinius diskinius stabdzius sutvarkyti ir t.t

Pigiau tikrai nebuz , bet jei nori pats gali rinktis. Nors pvz tikrai lengva nebus , hidraulinius diskinius stabdzius sutvarkyti ir t.t

Taip pasidomėjau dar tuo rinkimu gerai ir paskaičiau, kad tikrai nėra lengva ir pigiau. Tad teks pirkti surinktą, gal dar turit kokių pasiūlymų konkrečių nuorodų į parduodamus dviračius?

blm visi žinom kad šitas visu laiku geriausias dysniukas

DSC05282.JPG

toki turesi iki amžiaus galo pravažinėsi

Nu žinai neatrodo jis labai patvarus :D

Taip pasidomėjau dar tuo rinkimu gerai ir paskaičiau, kad tikrai nėra lengva ir pigiau. Tad teks pirkti surinktą, gal dar turit kokių pasiūlymų konkrečių nuorodų į parduodamus dviračius?

Nu žinai neatrodo jis labai patvarus :D

aiiik tu nesvaik krč pas mus krč toks senis nusipirko šita aš buvau blm gal 6 metu.

Krč dabar jau kiek metu o jis dar su juo tebevažiuoja ;D

aiiik tu nesvaik krč pas mus krč toks senis nusipirko šita aš buvau blm gal 6 metu.

Krč dabar jau kiek metu o jis dar su juo tebevažiuoja ;D

Nu tai žinai aš gi nevažinėsiu kaip tas senis cj iki kokios parduotuvės ir atgal :D Vistiek miestas, tai yra kur pašokinėti, aš su kalnų anksčiau varinėdavau, bet dabar apie visus tuos trial street ir bmx galvoju.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3304 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...