Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O tai kas tau leido platinti? Gal Marius kažkur naudos? Nesuprantu, kodėl kaip tu išeini iš projekto tą dizainą tiesiog paplatini...

Visų pirma, man už dizainą nebuvo sumokėta. Antra, savo kodus, kurie nėra iš manęs nupirkti, turiu teisę platint. Projektas žlugo - nieko negavau, tai ir paplatinau. Prieš kažką sakydamas, pasidomėk, o ne pisk protą temoj.

cleanlogo.png

(redaguota)

O tai kas tau leido platinti? Gal Marius kažkur naudos? Nesuprantu, kodėl kaip tu išeini iš projekto tą dizainą tiesiog paplatini...

Nu jo, dėl dizaino platinimo galėjo ir su manimi pasitarti... Patį dizainą norėjau parduoti ir sumą pasidalinti per pusę, bet yra kaip yra.

Marius nelaiku sugalvojo nauja projektą kurti.

Dėkui, o šeip man jis tikrai nepatiko :D Pirmas buvo gražesnis.

Malonu, kad ir pirmas mano darbas patiko. :) O dėl projekto užsidarymo kaltas tikrai ne aš. :)

Redaguota , nario zrauzas.

giphy.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...