Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Vistiek man praeitas dizainas patiko, o čia toks nelabai man..

Anyway broadway nestartos čj:DD

Nes nueini į www.broadway.lt jau viska pasako. RIP vistiek savininkai ne rimti buvo.. Nieko vLRG atsigaus žėsim kaip čia bus :D +rep

Redaguota , nario Elišhas!1

Vistiek man praeitas dizainas patiko, o čia toks nelabai man..

Anyway broadway nestartos čj:DD

Nes nueini į www.broadway.lt jau viska pasako. RIP vistiek savininkai ne rimti buvo.. Nieko vLRG atsigaus žėsim kaip čia bus :D +rep

Parašei tam, kad parašytum. Broadway jau kiek laiko nebeveikia, ir projektas yra užsidaręs. Tu, man atrodo parašei, kad tik įterptum kažkur tą vLRG, kai Andrius su Dovydu kuria, tai nieko gero nenusimato. Dėl dizaino, juk dalinuosi, tavo pasirinkimas - naudoti ar ne. O, kad gražesnis, tai čia jau ne mano bėdos.

cleanlogo.png

Parašei tam, kad parašytum. Broadway jau kiek laiko nebeveikia, ir projektas yra užsidaręs. Tu, man atrodo parašei, kad tik įterptum kažkur tą vLRG, kai Andrius su Dovydu kuria, tai nieko gero nenusimato. Dėl dizaino, juk dalinuosi, tavo pasirinkimas - naudoti ar ne. O, kad gražesnis, tai čia jau ne mano bėdos.

Jo jo stengiosi aš į vLRG pakliuti kaip kiti sako tipo naras, nors senai ta vLRG lošiu, žiek kad tu ten nenardytum mariui į komanda. :DD

Jo jo stengiosi aš į vLRG pakliuti kaip kiti sako tipo naras, nors senai ta vLRG lošiu, žiek kad tu ten nenardytum mariui į komanda. :DD

O Marius kartais vLRG šiaip nepardavė? :DD

P.S : Dizainas ne pats geriausias bet kaip sakoma dovanotam arkliui į dantys nežiūrima :P

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

O Marius kartais vLRG šiaip nepardavė? :DD

P.S : Dizainas ne pats geriausias bet kaip sakoma dovanotam arkliui į dantys nežiūrima :P

Jugi dar vLRG domenas ant mariaus yra pasižėk jugi sakė kad marius irgi bus.

(redaguota)

Marius nelaiku sugalvojo nauja projektą kurti.

Projekto ideja jau buvo galvojama rudenio pradzioje. Tai buvo tinkamas laikas gaminti nauja projekta. Tik kad biski darbai nukrypo i kita puse, tai mapperius reikejo keisti tai dar kas ne taip buvo. I darba dar tada neziurejau labai rimtai. Kai pasitraukiau is projekto, perejau i kita. Po keliu menesiu Broadway.lt forumo startas. Ir ziuriu as, 84 nariai forumo rekordas. Ar tai isvis imanoma?  Tada sakiau, ka as *Myliu SuperGames.lt*** padariau? Nu nieko, Marius tikrai saunuolis ir turejo tikrai gera komanda, tik turbut Karolis gavo doze i kakta. Sekmes Mariau tau toliau.

O del Dovydas B. Aha, sekmes kuriant. Bus idomu pamatyt koki unikalu projekta padarys.

Redaguota , nario EK'ON

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

(redaguota)

Nu tau aiskint ir aiskint man jau atsibodo ir tingiu ta pati kartot ir kartot, nes va tokiam kaip Schwartzas niekad neiaiskinsi, nes ten pas jo galvoj dar skystimai, o pas kitus tirstesne kazkokia mase, o kiti.. Spelioja cia viska, kas savininkai ir pns. Bus forumo startas ir viska suzinosit.

P.S Schwartzai kai isivaziuos vlrg nebandyk lyst i sikna, vaikuti.

Redaguota , nario Dovydas B. atsarginis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...