Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi iškylo tokia problėma gavau naują laptopą išbandžiau cs:go ir nelabai pavyko, ant stacionaro veždavo, bet padariau petrauka ir dauguma sakė kad ale buvo update ir krito fps, tai dabar stacionaro sugedo ramai, na o pirkt nenoriu kol nežinau kuris geresnis pc.

Taigi va laptopo specai.

8db69f92c616d02fe7dead0c9a0e3234946.png

28876e3108c3ae2e97b7e8ee1b884de5136.png

Stacionaro specai

ed636681254b75d1b484d17d8cca6836642.png

6cb8a42416950612ec81ff26d29d779e172.png

P.S Tai kuris pc geresnis ?

GPUBoss nuotrauką būtų dar gerai kad pamatyt kokia tiksliai GPU. Šiaip bet kokių atveju stacionarus geresnis kadangi jį bet kada ir pigiau galėsi upgradint negu laptopą.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Supranti aš ta stacionarą naudojau tik vasara atrodo, foto darytos senai išvis kažkaip atradau, beje toks klausimas buvo ramai krč ir kai jungdavau pc kartais įsijungdavo, bet prie hdd uždavo, draugui ramus pardaviau sako jam neveike užia pc prie hardo ir bet kartais isijungia, taigi iškilo klausimas jaigu jam ramu nevežtu tai pc isijungtu? tai galėjo buti ramu problemos? nes jai tik ramų tai iškart pirkčiau ramus, dar klausimas draugelis sake kad integruota vaizduske ant stacionaro ar tai tiesa?

(redaguota)

Supranti aš ta stacionarą naudojau tik vasara atrodo, foto darytos senai išvis kažkaip atradau, beje toks klausimas buvo ramai krč ir kai jungdavau pc kartais įsijungdavo, bet prie hdd uždavo, draugui ramus pardaviau sako jam neveike užia pc prie hardo ir bet kartais isijungia, taigi iškilo klausimas jaigu jam ramu nevežtu tai pc isijungtu? tai galėjo buti ramu problemos? nes jai tik ramų tai iškart pirkčiau ramus, dar klausimas draugelis sake kad integruota vaizduske ant stacionaro ar tai tiesa?

Ne, netiesa. AMD procesoriai integruotų išvis neturi tik ant laptopu ir dar tik AMD A serijos procesoriai. Bet problemos nelabai supratau, šiaip jei RAM'ų problema man rods kompiuteris šiaip turėtu sucypsėt ar kažkas panašaus bet gali nusipirkt naujus RAM'us 8GB ir nieko tokio nebus. Galbūt RAM'us turi DDR3 kadangi tavo procesorius tik DDR2-1066 palaiko.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Problėma kad atrodo lyg taip sucypdavo, bet esme draugui daviau ramus ir jam tas pats, tai sako gal motinine neisveza tai jaigu motinine neisveza 4gb o tik 2gb tai vstk pc veiktu? nes jaigu jo reikes ramam blogai

Tai gal pešasi ramai? Arba tie sugede ir baba ikiši ir pradeda streikuoti/?? Variantas pagal mane.

(redaguota)

NE tai klausimas dabar jums, jaigu motinine veža tik 2gb ram? tai įdėjus 4gb ramus, kompas isijungtu ar ne?

nes kai draugui ramus padaviau jam irgi tas pats buvo tai galvoja motinine neveza nes sena ir pas ji intel core o pas mane amd gal problemu buvo bet tai jaigu motinine neveza kartais nerodo tiesiog 2gb usable o ne 4gb? ar turi cipt ir neisijungt pc

Redaguota , nario Quickly

Ne, netiesa. AMD procesoriai integruotų išvis neturi tik ant laptopu ir dar tik AMD A serijos procesoriai. Bet problemos nelabai supratau, šiaip jei RAM'ų problema man rods kompiuteris šiaip turėtu sucypsėt ar kažkas panašaus bet gali nusipirkt naujus RAM'us 8GB ir nieko tokio nebus. Galbūt RAM'us turi DDR3 kadangi tavo procesorius tik DDR2-1066 palaiko.

Ką pezi :D Ant šio varianto stacionaro AMD Integras yra... Imčiau laptopą , nes jis vežtų tą CS:GO... Pats su kiek silpnesniu lošiu be problemų. O stacionaras irgi neblogai būtų įsidėtum ramus ( ne karvę kainuoja ) įsidėtum vaizdo plokštę ir geresnis variantas. Bet jei dėl csgo laptopas

Ėsme stacionaras veždavo cs:go o šitas triperis neveža, gavau per kalėdas bet aišku dovana kaip nepriimsi, kad vasara viska keičiau kažkur 100e kainavo, keičiau procą vaizduske ir motinine ant stacionaro, tai dabar keisciaus irgi bet reike isisprest problema nes jai ne ramuose esme tai neverta, o jai tik ramai perėjo nu tai nusipirksiu kitus, o tai jus atsakikit ir man pnš jau aišku bus, jaigu motininė veža tik 2gb tarkim, tai įdėjus 4gb ramus, kompas įsijungtu ir rodytu 2gb usable ar neisijungtu?

NE tai klausimas dabar jums, jaigu motinine veža tik 2gb ram? tai įdėjus 4gb ramus, kompas isijungtu ar ne?

nes kai draugui ramus padaviau jam irgi tas pats buvo tai galvoja motinine neveza nes sena ir pas ji intel core o pas mane amd gal problemu buvo bet tai jaigu motinine neveza kartais nerodo tiesiog 2gb usable o ne 4gb? ar turi cipt ir neisijungt pc

Tokią motininę į sieną mesti , kuri 2GB Ram tepalaiko... Mano senis 7 metų 4 gb be problemų laiko. Tai gali būti kad tu pardavei DDR-2 Ramus o pas jį DDR-3 Arba atvirkščiai

Ėsme stacionaras veždavo cs:go o šitas triperis neveža, gavau per kalėdas bet aišku dovana kaip nepriimsi, kad vasara viska keičiau kažkur 100e kainavo, keičiau procą vaizduske ir motinine ant stacionaro, tai dabar keisciaus irgi bet reike isisprest problema nes jai ne ramuose esme tai neverta, o jai tik ramai perėjo nu tai nusipirksiu kitus, o tai jus atsakikit ir man pnš jau aišku bus, jaigu motininė veža tik 2gb tarkim, tai įdėjus 4gb ramus, kompas įsijungtu ir rodytu 2gb usable ar neisijungtu?

Įsijungs tas kompiuteris... Rodys Usable 2GB. Tik nesuprantu kam tau toks klausimas rūpi? Kam dėtis 4GB Ram , jei 2 tepavelką?

Ką pezi :D Ant šio varianto stacionaro AMD Integras yra... Imčiau laptopą , nes jis vežtų tą CS:GO... Pats su kiek silpnesniu lošiu be problemų. O stacionaras irgi neblogai būtų įsidėtum ramus ( ne karvę kainuoja ) įsidėtum vaizdo plokštę ir geresnis variantas. Bet jei dėl csgo laptopas

Parodyk tu man šaltinį kuriame parašyta kad šitas procesorius turi integruota vaizdo plokštė..

HP Omen 15

(redaguota)

E tu nekomentuok aironnmenas, man veže tuos ramus aiškinu, tik kad draugui daviau kur kitas pc, ir jam neveike irgi ramai tai aš isaiskint noriu ar ramu problemos ar ne, ir nepezek nesamoniu nes stacioanras zimiai geresnis yra gta4 vezdavo, ir esme kad palaiko man 8gb ant stacionaro, o draugui nzn tai ir klausiu jaigu neveztu ramu tarkim tie drr skirtingi kokie pozymiai butu, nes draugui tokie patis pozymiai kaip ir man kartais pc isijungia ir pats off arba cypdavo arba black screen kaip ir man

Redaguota , nario Quickly

E tu nekomentuok aironnmenas, man veže tuos ramus aiškinu, tik kad draugui daviau kur kitas pc, ir jam neveike irgi ramai tai aš isaiskint noriu ar ramu problemos ar ne, ir nepezek nesamoniu nes stacioanras zimiai geresnis yra gta4 vezdavo, ir esme kad palaiko man 8gb ant stacionaro, o draugui nzn tai ir klausiu jaigu neveztu ramu tarkim tie drr skirtingi kokie pozymiai butu, nes draugui tokie patis pozymiai kaip ir man kartais pc isijungia ir pats off arba cypdavo arba black screen kaip ir man

GTA 4 Veždavo... Supranti , kad to žaidimo reikalavimai maži , kad net ant savo intel hd graphics 4000 lošdavau med grafikom 50fps... Su tokiais žaidimais lygina tai patylėsiu geriau... O požymiai būtų tokie , kad nieko nereguotų nei cyptų nei ką... O jeigu neturėjo iš vis jokios operatyviosios atminties tai čia nėra ko stebėtis

GTA 4 Veždavo... Supranti , kad to žaidimo reikalavimai maži , kad net ant savo intel hd graphics 4000 lošdavau med grafikom 50fps... Su tokiais žaidimais lygina tai patylėsiu geriau... O požymiai būtų tokie , kad nieko nereguotų nei cyptų nei ką... O jeigu neturėjo iš vis jokios operatyviosios atminties tai čia nėra ko stebėtis

Reikalavimai gal ir maži bet kad normaliai be lag'ų lošt ir normaliom grafikom reikia vos ne žverio kadangi GTA IV optimizacija sucks.

Ne nu darrel tu suprask ką aš pasakyt noriu.. AŠ GALVOJAU KAD RAMAM KAPIEC, IR JUOS DRAUGUI DRAUGUI DRAUGUI ATIDAVIAU ISISKAITIK KA RASAU DRAUGUI TA PATI PROBLEMA BUVO KAIP IR MAN SU TAIS RAMAIS TAI GAL TIESIOG JAM MOTININE NEISVEZA TU RAMU, AR JAIGU MOTININE NEVEZA TIEK RAMU KIEK REIKE PC NEISIJUNGIA AR ISIJUNGIA? 

Tai kad nei kiek informacijos negaunam kokius tu ram'us bandai.. Ir aišku kad įsijungė..

HP Omen 15

Ką tu čia nusišneki... Jeigu kištum DDR3 ramus į motininę kuriai skirta DDR2 ramai nieko nebūtų... Visų pirmą tu jų net neįkištum nes griovelis neatitiktų vietos... Jeigu įsikišo reiškiasi kišai DDR2 ir motininę palaiko DDR2.

AMD integruota? Kažką tu čia eilinį kartą svaigsti.

Man asmeniškai, stacuinarus geresnis.

Stacionarūs kompiuteriai visais laikais buvo pranašesni už loptopus, tad nėra ko stebėtis.

Už 100€ nusipirkti Procesorių, Vaizdo plokštę ir Motininę tai jau pernelyg pigu, tikriausiai kokį š... nusipirkai. 

Rodytų jog naudoja 2GB tačiau skliausteliuose rodytų jog yra įdėti 4 GB. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...