Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Buvo taip, jog šis narys man parašė į skype dėl sarg.lt mln šioje temoje - https://www.supergames.lt/topic/258337-parduodu-sarglt-milijonus/   Viskas kaip ir sklandžiai vyko, kol nepradėjo scaminti dėl sarg.lt milijonu...O tada ir prasidėjo DDOS atakos tiesiai iš šio nario  :) Nieko daugiau neturiu pasakyti kaip, kad jau kreipiausi į įstaigas dėl jo nešvarių darbelių :) Ir čia negazdink manęs su savo Pranu...Susitiksime teisme 

Čia jo grasinimai ir padaryti padarinei kurie pasitvirtino, dosino maždaug apie 4-5 valandas.

eeb1bc927feb63dfc0a6b1eab7555c34719.png

1f9d4a46a686335cd70116c38a8cf119636.png

Čia ale kietas - 7f44cd05a301aa1d413a5aee3b7670c4142.png

Hahaha visi bijokit manes ;) franky lordai tu primeti kieta? :D kai ddosini ir girdejau mano porta raseisi :D garsiai sakei :D pamirsai mygtuka atleist ir man dingo netas :o tada per telefo neta tau prajungiau ir atsigavo netas wtf is oro? :D bandai kaska irodyt sekmes gal isvysit ji pirmadieni ;)

Franky cert paduosiu :D tau gg mano booterio nesuseks bet tavo loica matys sakei su loicu

Beto franky katik sovei atmazai kad ddosinai bet brolis ne tu

(redaguota)

Tas Yolo apgailėtinas yra, buves Eimantas P. apipisinėjo visus kol buvo moderatorius, ir nusiiminėdavo neigiamus. Patarčiau su juo neturėti reikalų, nes pats esu nusviles. Manau reiktų jį banint nuo šio forumo ir vienu debilu šiame forume būtų mažiau.

Redaguota , nario Scarletas
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

goldas..png

:DD ismokit naudotis telefonu ir paskambinti kam reikia

Turime protingą matau forume...

Atrodo tikrai patikimas narys ir panašiai. Kaip visi kiti sako patikimi nariai pradeda apgaudinėti ar kitaip scamindami. Kur nusirito, jie net nežinau. Stiprybės tau!

Kad jis ir nebuvo patikimas..

Tas Yolo apgailėtinas yra, buves Eimantas P. apipisinėjo visus kol buvo moderatorius, ir nusiiminėdavo neigiamus. Patarčiau su juo neturėti reikalų, nes pats esu nusviles. Manau reiktų jį banint nuo šio forumo ir vienu debilu šiame forume būtų mažiau.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...