Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3768 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš nevogiau žaidimą, kaip jūs nesuprantat, čia dabar išeitu taip :

Žmogus pavogia žaidimą iš parduotuvės ir aš iš jo jį gaunu. Čia nėra autoriaus teisių pažeidimas.

http://www.infolex.lt/ta/103787:str214-10

Yes it is illegal as long as someone still holds publishing rights to it. Some older games are no longer protected by copyright.

Aš nevogiau žaidimą, kaip jūs nesuprantat, čia dabar išeitu taip :

Žmogus pavogia žaidimą iš parduotuvės ir aš iš jo jį gaunu. Čia nėra autoriaus teisių pažeidimas.

http://www.infolex.lt/ta/103787:str214-10

Turį suprasti, kad kai gaunį iš kito jis nelegalus (piratinis), ar tu nesuprantį ar tu nesigaudai iš viso? Tu prisidedi prie piratavimo. Nesvarbų tų ji siuntiesi neperėmės autoriaus dar ir nemokamai.

Tavo duotas pvz irgi nesirišą su logiką, telefoną nupirkes tu gali ji parduotį tik vieną, kadangi 1 tik nusipirkai, tau čia ne internetas...

Eik Namo

(redaguota)

Štai pavyzdys, iš konflikto tarp Linkomanija.net ir Microsoft'o:

DELFI primena, kad vasarą sugriežtus Administracinių teisės pažeidimų kodeksą, žmonės, atsisiuntę ar nekomerciniais tikslais parsisiuntę, viešai patalpinę ar pasidaliję su kitais nelegaliais įrašais, gali sulaukti 1000-2000 Lt baudos ir nelegalaus įrašo konfiskavimo. Pakartotinai padarius tą patį prasižengimą, gresia 2000-3000 Lt bauda su kūrinio konfiskavimu.

DELFI primena, kad lapkritį Antipiratinės veiklos asociacija policijai perdavė 106 kompiuterių IP adresus, iš kurių buvo galima nemokamai parsisiųsti nelegalią „Windows 7 Ultimate“ versiją. Policijai nustačius pažeidėjus, nelegalios įrangos turėtojams gresia 1000-2000 Lt baudos. Teismai pradėjo nagrinėti pirmąsias šių vartotojų bylas.

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)

Yes it is illegal as long as someone still holds publishing rights to it. Some older games are no longer protected by copyright.

Čia yra neaiškaus žmogaus iš Yahoo Answers išsireiškimai, o ne tekstas iš atitinkamų šaltinių ir atsakymas buvo pateiktas remiantis JAV įstatymais

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Čia yra neaiškaus žmogaus iš Yahoo Answers išsireiškimai, o ne tekstas iš atitinkamų šaltinių ir atsakymas buvo pateiktas remiantis JAV įstatymais

Teisingai, iš Yahoo Answers. Todėl po to suradau straipsnį iš DELFI, kur remiasi realiais įvykiais Lietuvoje ir Lietuvos įstatymais. Peace ;)

Redaguota , nario Tautedorus

Atnaujinimas ant mano situacijos :

Sužinojau kad visa ta nelegali veikla buvo atlikta vasara. Vasara turėjau tik seną laptopą kuris neišvežė net Battlefield : bad company 2. Dėl to nemanau kad siunčiausi naujausius žaidimus. Biški pasigooglines sužinojau kad seni žaidimai neturi copyrighto, dėl to nėra baudžiama. Tai kas atsitiko galvojat? Kadangi aš savo stacionarų kompą gavau iš savo brolio rudenį, ir jame buvo daug piratuotu žaidimų. Far cry 3, far cry 4, gta 5, need for speed run, gta 4 ir dar keli, jų neatsimenu. Tai dėl to eina visa kaltė ant mano dviejų brolių kurie vasara buvo namie ir naudojosi internetu. Ryt nueisiu į policijos komisariatą ir viską išsiaiškinsiu.

Atnaujinimas ant mano situacijos :

Sužinojau kad visa ta nelegali veikla buvo atlikta vasara. Vasara turėjau tik seną laptopą kuris neišvežė net Battlefield : bad company 2. Dėl to nemanau kad siunčiausi naujausius žaidimus. Biški pasigooglines sužinojau kad seni žaidimai neturi copyrighto, dėl to nėra baudžiama. Tai kas atsitiko galvojat? Kadangi aš savo stacionarų kompą gavau iš savo brolio rudenį, ir jame buvo daug piratuotu žaidimų. Far cry 3, far cry 4, gta 5, need for speed run, gta 4 ir dar keli, jų neatsimenu. Tai dėl to eina visa kaltė ant mano dviejų brolių kurie vasara buvo namie ir naudojosi internetu. Ryt nueisiu į policijos komisariatą ir viską išsiaiškinsiu.

Nu jei tavo internetų naudojosį tai ir gaus tavo mama baudą.

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3768 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...