Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,taigi kaip iš pavadinimo supratote parduodu cs:go acc šiame yra rankas "Silver Elite Master" 10 laimėjimų,atidarytas marketas kaip tik šiandien taigi su pasiūlymais į comentarus arba skype: tautvydas.jankus atsiskaitymas: csgo skinais "necentiniais",paysera,paypal jei pirmi neinate imame tarpininką "Scarletas"

Kaina 5e

Linkas: http://steamcommunity.com/profiles/76561198271533759

Parduota

Redaguota , nario Tautwis.R.K
  • Teigiamai 1
  • ,

Silver Elite Master gan didelis lygis mano manymu. Na nesu toks ten profas ant CS:GO bet domiuosi šiuo žaidimu ir po kelių mėnesių žadu pirkti. Sekmės pardavime + patikimas @ rekomendacija. :)

Nedidelis,bet lengva išlipt.

Sveiki,taigi kaip iš pavadinimo supratote parduodu cs:go acc šiame yra rankas "Silver Elite Master" 10 laimėjimų yra keletas dėžių ir skin,bet centiniai,taigi su pasiūlymais į comentarus arba skype: tautvydas.jankus atsiskaitymas: csgo skinais "necentiniais",paysera jei pirmi neineate imame tarpininką "Scarletas"

necentiniais tai čia nuo kokios kainos ?

Aš mg1, o tai yra labai mažas, tai ką apie sme kalbėt..

Mažas?tau gal mažas kitiems gal yra didelis.

Tai koks skirtumas koks rank ?? pvz aš daugiau žaidžių feisite o ne comp.. tai man rank nekyla.. manau ta rank sistema tiesiog kad atskirtu žaidėjus. ps sėkmės pardavime

Dėkui ;)

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...