Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

-  

34 balsai

1. 1. Ar tikit į Dievą?

• Taip
      12
    • Ne
      22

Recommended Posts

• ,

O gali man paaiskint kas tas dievas apie kuri tu cia kalbi? Netikiu i neivienos religijos siuloma dievo apibrezima, nes visos tos sektos skirtos suvaldyt suvarzyt ar kitaip isnaudot zmoniu mases. Jei kada atrasiu dieva gal ir patikesiu juo bet kolkas nemaciau jokiu jo egzistavimo irodymu tai ir nera i ka tiket. Kaip ir auksciau minejo gal geriau tie kurie tiki tegul paaiskina i ka hie tiki? Ir kaip tas ju dievas jiems apsireiskia?

(redaguota)

Tai čia gal labiau žmonės tikintys į dievą turėtų tai paaiškinti? Kodėl jie tiki? Dievas neegzistuoja, to nėra įrodyta ir tikrai nebus, bent jau aš taip manau. O aš pats netikiu į dievą. Nerašau iš didžiosios raidės, nes nepripažįstu jo.

Čia ne nuo tavęs priklauso jau ar rašyti iš didžiosios raidės ar ne, pripažįsti ar ne, neesmė, kadangi tai tikrinis daiktavardis.

Redaguota , nario Rai
(redaguota)

Tai čia gal labiau žmonės tikintys į dievą turėtų tai paaiškinti? Kodėl jie tiki? Dievas neegzistuoja, to nėra įrodyta ir tikrai nebus, bent jau aš taip manau. O aš pats netikiu į dievą. Nerašau iš didžiosios raidės, nes nepripažįstu jo.

Tada bent jau iš pagarbos galėtum rašyti iš didžiosios raidės ir bėja kaip kažkas sakė, tai yra tikrinis daiktavardis. Jeigu dar reikia aiškinti kodėl taip yra, tai manau reiktu daugiau pasėdėti lietuvių kalbos pamokose :). Nelabai manau tau patiktu jeigu tavo vardą rašytu iš mažosios raidės ir dar su klaidom. Asmeniškai aš tai per puse esu. Kadangi net pati NASA buvo įrodžiuosi jog pats Jėzus Kristus egzistavo, tai man iš tikro traukia link to tikėjimo. Aišku aš ten nesilankau toj bažnyčioj kiekvieną sekmadienį. Nemeluosiu nueinu gal tik vos 2-3 kartus per metus, Bet užtat pati Bažnyčia daug kam nuėjus padeda pasijusti geriau, kunigai išklauso kitus, jų padarytas nuodėmes ir jiems padeda apsivalyti dėl to jiems irgi automatiškai geriau pasidaro. Sakau iš patirties.

Redaguota , nario SpirgiuX

Tada bent jau iš pagarbos galėtum rašyti iš didžiosios raidės ir bėja kaip kažkas sakė, tai yra tikrinis daiktavardis. Jeigu dar reikia aiškinti kodėl taip yra, tai manau reiktu daugiau pasėdėti lietuvių kalbos pamokose :). Nelabai manau tau patiktu jeigu tavo vardą rašytu iš mažosios raidės ir dar su klaidom. Asmeniškai aš tai per puse esu. Kadangi net pati NASA buvo įrodžiuosi jog pats Jėzus Kristus egzistavo, tai man iš tikro traukia link to tikėjimo. Aišku aš ten nesilankau toj bažnyčioj kiekvieną sekmadienį. Nemeluosiu nueinu gal tik vos 2-3 kartus per metus, Bet užtat pati Bažnyčia daug kam nuėjus padeda pasijusti geriau, kunigai išklauso kitus, jų padarytas nuodėmes ir jiems padeda apsivalyti dėl to jiems irgi automatiškai geriau pasidaro. Sakau iš patirties.

Pinigų/smegenų plovimas. Pateik įrodymus kur tau NASA įrodė.

(redaguota)

O kodėl tai tikrinis daiktavardis?

Žinok net nežinau kaip tau atsakyti į šį klausimą - ar tu tiesiog durnas, ar pamokų nelankiai mokykloj ? Dievas - vardas, nesvarbu kieno t.y. jeigu esi tikintis tai asmens vardas, jeigu neesi tikintis tai DALYKO vardas. Vardai, nesvarbu kieno ( asmens, daikto ir t.t. ) visada rašomi iš didžiosios raidės.

Nu tai ar tikit į Dievą ? Jei ne tai kodėl?

Reikėtu įdėti "neturiu nuomonės" pasirinkimą, nes mano atveju aš nei tikiu, nei netikiu į dievą.

Redaguota , nario Rai

Žinok net nežinau kaip tau atsakyti į šį klausimą - ar tu tiesiog durnas, ar pamokų nelankiai mokykloj ? Dievas - vardas, nesvarbu kieno, jeigu esi tikintis tai asmens vardas, jeigu neesi tikintis tai DALYKO vardas, nesvarbu kieno vardas yra ( asmens, daikto ir t.t. ) jis visada rašomas iš didžiosios raidės.

Reikėtu įdėti "neturiu nuomonės" pasirinkimą, nes mano atveju aš nei tikiu, nei netikiu į dievą.

Jeigi neasi del to tikras tai tu esi tikintis.

Siaip visi kas cia rasot netikiu tai nifiga galiu garantuoti kad svenciate velykas IR KITTAS PANASIAS SVENTES, galiu teigti kad esate sake o Dieve mano, svenciause marija ir pns, tai reiskiasi kad jus tikintis tik patis to nepripazystate. Jeigu nesimeldziate ar nelankote banznycios tai nereiskia kad jus netikite, dievu kiekvienas savaip tiki giliai sirdyje.

Ir siaip duodu 80% kad esate krikstyti ir prieja pirmaja komunija( komuja galbut ne visi)

As i baznycia zvelgiu kaip i versla tai tiek o tiket tikiu nes is oro neatsirado gyvybe

Jėzus Kristus tikra asmenybė, bet jis nebuvo, ir nėra, joks Dievas. 

Jeigi neasi del to tikras tai tu esi tikintis.

Siaip visi kas cia rasot netikiu tai nifiga galiu garantuoti kad svenciate velykas IR KITTAS PANASIAS SVENTES, galiu teigti kad esate sake o Dieve mano, svenciause marija ir pns, tai reiskiasi kad jus tikintis tik patis to nepripazystate. Jeigu nesimeldziate ar nelankote banznycios tai nereiskia kad jus netikite, dievu kiekvienas savaip tiki giliai sirdyje.

Ir siaip duodu 80% kad esate krikstyti ir prieja pirmaja komunija( komuja galbut ne visi)

As i baznycia zvelgiu kaip i versla tai tiek o tiket tikiu nes is oro neatsirado gyvybe

O tu mažiau čia šūdus šnekėk, nes šneki ir pats nesupranti ką šneki.

7f1d657af87f408184ad0da6852b802459ac03cb

R.I.P lukonic will be missed

2009-12-03 - 2016-12-29

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...