Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3301 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ef24ec8a6812cf8f42498cba50b1ef83200.png

Sveiki, norėjau pristatyti naująjį projektą. Mes pakolkas turime tik 1 modo serverį. 

Serverio privalumai:

• Retas, dar (free) neplatintas CS:GO modas.
  • Daug unikaliu pluginų.
  • Rimtai žiurintis į projektą prižiūrėtojai.
  • Aktyvi pagalba.
  • Malonus švarus žaidimas.

Tinklalapis susidaro iš paplatintos TVS sistemos, bet žmogaus kurtas TVS atskirai mum padare modifikacijų. Apsilankykite paspaude čia.

Tinklalapio privalumai:

• Patogus forumas.
  • Paslaugų pirkimas, balanso pildymas.
  • Aktivacijos kodo aktyvacija.
  • Automatizuota unban pildymo forma, bei unban pirkimas.

Tinklalapis vietomis dar tvarkomas. 

ValveNET.LT

Visi maloniai laukiami. 

Redaguota , nario v1rus

BLACK-LOGO.png.88d505357c3bf5d7e7150740228eed45.png

(redaguota)

Forumas man irgi nieko gero. Geriau galvok kaip GPM (gyventojų pajamų mokestį) reikės sumokėti valstybej, o ne prisikurti projektų, kurie žlugs iki metų pabaigos, o kitais metais babak laiškas iš VMI (Valstybės Mokesčių Inspekcijos) už kažkokią veiklą nesumokėtą. Oj daug projektų nudegs :D

Redaguota , nario Wolfenstein
(redaguota)

Prisijunk, pažiūrėk funkcijas. Ir argumentuok kodėl nepatiko. Jei tik dėl dizaino tai nereiškia kad nepatogus. Dizaina betkuriuo metu galima užmauti kita. Pati sistema specialei žaidibiniams serveriams priskirta.

2 недели назад, bet lietuvių kalbai nepritaikytas. Aišku dar kuriat ir t.t., suprantu, bet ką aš žinau, tas forumas, kaip koks E107 TVS 2006metų atrodo. Nu kažkaip seniena atsiduoda.

O kokios čia sistemos? Integruoti banai ir Žaidėjų statistika į saitą?

Redaguota , nario Wolfenstein
(redaguota)

2 недели назад, bet lietuvių kalbai nepritaikytas. Aišku dar kuriat ir t.t., suprantu, bet ką aš žinau, tas forumas, kaip koks E107 TVS 2006metų atrodo. Nu kažkaip seniena atsiduoda.

O kokios čia sistemos? Integruoti banai ir Žaidėjų statistika į saitą?

Ne viskas dar isversta.

I klausimą atsakiau pirmam poste :)

"Tinklalapis susidaro iš paplatintos TVS sistemos, bet žmogaus kurtas TVS atskirai mum padare modifikacijų"

1, Klausimėlis būtų kokį varikliuką jūs čia naudojat ant forumo ? ;)

2. Kuom unikalūs jūsų tie kaip sakote pluginai?

3. Kaip suprasti nemokamas ir neplatintas CS:GO modas? 

1. Greykoo TVS. 

2. Apsilankyk pamatysi. Aišku galėčiau ir aprašyti juos, bet manau norintiems žaisti tai neklius. Galiu pasakyti kad dauguma tu pluginu tiesiog patogesniam žaidimui.  Kaikurie žaidėjams, kaikurie prižiūrėtojas. 

3. Mano praito projekto: hltv.lt, paplatino serverio failus. Todėl ir sumasčiau naują pakurti.

Redaguota , nario v1rus

(redaguota)

Prašė jis manes pagalbos, koks dar konkurentas kai net nemoka mano serverio failus normalei panaudoti paplatintus. Ir nesugeba savo pavadinimo susigalvoti. Domenas copy. Nesžt serverio hostname raidę į raidę nukopijavo. Kol nepasakiau kad klaida pasidarė. Graudu :/

Net reklamuodamas tas pačias raides padidino :)

Redaguota , nario v1rus

Kas man labiau trugdo apie šį projektą ir savininką:

1. Prasta rašysena (nėra LT raidžių, vietoj iai gale naudojama ei) tai reiškia,jog žmogus arba mažametis arba nori atrodyti "kietas" arba neišsimokslinęs ir tūpas.

2. Nėra pateikiama normali informaciją apie serverį,todėl nemanau, jog jis įspūdingas.

3. Forumas buvo paleistas dar nesutvarkytas, tai reiškia, kad serveryje taip pat bus daug klaidų kurios trugdys žaisti.

aQp9LjW_460sa_v1.gif

Kas man labiau trugdo apie šį projektą ir savininką:

1. Prasta rašysena (nėra LT raidžių, vietoj iai gale naudojama ei) tai reiškia,jog žmogus arba mažametis arba nori atrodyti "kietas" arba neišsimokslinęs ir tūpas.

2. Nėra pateikiama normali informaciją apie serverį,todėl nemanau, jog jis įspūdingas.

3. Forumas buvo paleistas dar nesutvarkytas, tai reiškia, kad serveryje taip pat bus daug klaidų kurios trugdys žaisti.

1. Aš rusakalbis, stengiuosi ir taip normalei su "ąčęįš" 

2. Informacijos gan daug esu rašes todėl nežadu aprašinėti kiekvieno trupinėlio. Dėl įdomumo isivesk i paieška "HLTV.LT" "CS.SYSTEMS.LT" "PRIEALAUS.EU"

3. Paleistas tinklalapis nesutvarkytas, nes jau serverio remėjas praše greičiau. Todėl mano manymu labai blogai nėra. 

1. Aš rusakalbis, stengiuosi ir taip normalei su "ąčęįš" 

2. Informacijos gan daug esu rašes todėl nežadu aprašinėti kiekvieno trupinėlio. Dėl įdomumo isivesk i paieška "HLTV.LT" "CS.SYSTEMS.LT" "PRIEALAUS.EU"

3. Paleistas tinklalapis nesutvarkytas, nes jau serverio remėjas praše greičiau. Todėl mano manymu labai blogai nėra. 

gerai, neturiu kitų nusiskundimų :D sėkmės su projektu! :)

aQp9LjW_460sa_v1.gif

ef24ec8a6812cf8f42498cba50b1ef83200.png

Sveiki, norėjau pristatyti naująjį projektą. Mes pakolkas turime tik 1 modo serverį. 

Serverio privalumai:

• Daug unikaliu pluginų.
  • Rimtai žiurintis į projektą prižiūrėtojai.
  • Aktyvi pagalba.

Tinklalapis susidaro iš paplatintos TVS sistemos, bet žmogaus kurtas TVS atskirai mum padare modifikacijų. Apsilankykite paspaude čia.

Tinklalapio privalumai:

• Patogus forumas.
  • Paslaugų pirkimas, balanso pildymas.
  • Aktivacijos kodo aktyvacija.
  • Automatizuota unban pildymo forma, bei unban pirkimas.

Tinklalapis vietomis dar tvarkomas. 

ValveNET.LT

Visi maloniai laukiami. 

• Daug unikaliu pluginų.

"Retas, dar (free) neplatintas CS:GO modas" Jai galit paaiškinkite, kas tas neplatintas ir retas CS:GO modas, kur kas 4 serveris jį naudoją, ir kodėl neplatintas... ?

"Daug unikalių pluginų" pasakykite bent 5 jūsų unikalius pluginus.

"Malonus švarus žaidimas" Kaip suprasti švarus... ?

Ačiū.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

• Daug unikaliu pluginų.

"Retas, dar (free) neplatintas CS:GO modas" Jai galit paaiškinkite, kas tas neplatintas ir retas CS:GO modas, kur kas 4 serveris jį naudoją, ir kodėl neplatintas... ?

"Daug unikalių pluginų" pasakykite bent 5 jūsų unikalius pluginus.

"Malonus švarus žaidimas" Kaip suprasti švarus... ?

Ačiū.

1.Retas ir geras turejau aumenyje, kad ne mano platintas. O Invio kurtas ir parduodamas uz gan nemaza kaina, todel manau nedaug kas ji turi.

2.Pasiskaityk auksciau parasytus postus.

3.Neapkrautas niekais, su geru vps planu. 

Normalei paaiskinau ar kazka issamiau ?

(redaguota)

Pagal mane tai yra prikišta šudinu pluginu..

Su kiekvienu unikaliu nuo 0 savo kurtu pluginu nezinau ar savo ar ne bet, kuriuos talpina savo unikaliame serveryje kuris nuo, 0 kurt cs go modifikacijos.

sėkmės su projektu  :)

eWarz, nereikia tyciotis is zmogaus :)

Redaguota , nario Always

P16cDlX.png

Taigi pasakoti nereikia kas tai per projektas, kas žino šį pavadinama supras.

Pagal mane tai yra prikišta šudinu pluginu..

Su kiekvienu unikaliu nuo 0 savo kurtu pluginu nezinau ar savo ar ne bet, kuriuos talpina savo unikaliame serveryje kuris nuo, 0 kurt cs go modifikacijos.

sėkmės su projektu  :)

eWarz, nereikia tyciotis is zmogaus :)

Always. Biski uzsigruzinai del https://www.supergames.lt/topic/258049-cs-goldenlt/sitos savo temos ?:) Kas tiesa tas tiesa tai neprakaituok.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3301 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...