Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SanFrancisko.lt New Revolution


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

SanFrancisko.lt New Revolution


Sveiki visi, jeigu atėjote į šitą temą tai turbūt kažkiek sudominom, todėl skaitykite toliau ir sužinokite visas detales apie šitą projektą. Turbūt kyla iškarto klausimas kodėl New Revolution? Tuoj jūs įsigilinsite į tekstą skaitysite toliau ir suprasite, kodėl būtent toks pavadinimas, o ne kitoks. Mes įsikūrėme FortCarson mieste, pamąstysite, ir kas čia tokio, kas čia gali būti sudominančio? Bet ne viskas taip paprasta kaip jums atrodo, aš į SA:MP pasaulį noriu įnešti kažka įdomaus, kažka tokio kas jūs sudomintų ir jums norėtųsi žaisti ir žaisti mūsų projekte, ir pagaliau mes sugalvojome kaip galima būtų jūs sudominti, ne sakau, kad šį idėja sudomins visus, bet manau daugelis tikrai sudomins, nes mes jums galime pasiūlyti to ko negali pasiūlyti kiti projektai. Mūsų veiksmas bus FortCarson mieste, bet tas miestas bus nepaprastas, kadangi šitam mieste visi objektai bus permapinti į naujus namus, objektus, kad miestas būtų panašūs ne į FortCarson, o į SanFrancisko miestą, mes norime iš FortCarson‘o padaryti SanFrancisko miestą, kad jūs užėję į serverį negalėtumėte atskirti FortCarson‘ą, manau šį idėja yra labai gera ir naujoviška, man šį idėja labai patiko ir aš pradėjau ją plėsti su savo pusbroliu, kuris skriptiną pačia modifikacija, todėl pavadinimas liko SanFrancisko.lt New Revolution, kadangi tai ištikrųjų naują revoliucija.

 

 

Sistemos


Prezidentas, bei Seimo Nariai jau čia!

Mūsų serveryje, kaip ir realybėje bus Prezidentas, bei Seimo Nariai. Savaime aišku, kad prezidentas tai kitaip sakant yra Direktorių Prižiūrėtojas, bet mūsų serveryje jis bus vadinamas Prezidentų, bet manau daugelis paklaus ką veiks serveryje Seimo Nariai? Nes manau kitose serveriuose to dar ne matėte, todėl skaitykite toliau ir viska sužinosite. Seimo Nariai mūsų projekte taip bus prižiūrėtojai, kažkaip atsibodo tie patys pavadinimai kaip Prižiūrėtojas, todėl nusprendėme, kad serveryje vietoje žodžio Prižiūrėtojas bus Seimo Narys, nes taip yra realiau ir įdomiau, manau su to sutiks daugelis žmonių, norisi kažkaip paįvairint rūtina, kad būtų įdomiau ir pasiūlyti kažka naujo jums. Taipogiai Prezidentas bei Seimo Nariai turės savo rūmus, kad jie galėtų išsiskirti nuo paprastų serverio piliečių.

Prezidento, bei Seimo Narių Rūmai

Kaip ir realiame gyvenime taip ir pas mus Prezidentas, bei Seimo Nariai turės savo rūmus, savo namus, tose rūmuose jie galės atsipalaiduoti, kadangi rūmuose bus labai geros sąlygos, bus visko ko reikia, rūmai bus labai prabangus, kadangi tai prezidento rūmai. Rūmuose bus kompiuteriai su, kuriais galima bus žaisti, bus baseinas po sunkios dienos galima bus paplaukioti bei atsipalaiduoti, taipogiai Prezidentams bei Seimo Nariaims bus atskiros prabangios mašinos su, kuriais jie galės važinėti, paprasti žmonės negalės važinėti su tokiom mašinom.

Žvėjybos Sistema

Kiekviename serveryje ima atsirasti žvėjybos galimybė, tačiau pripažinkime ji labai primityvi... Meti - nepagauni, įmeti - pagauni . Pas mus ši idėja, būtų visiškai kitokia . Kaip žinome realybėje gerais žvejais tampama ne iš karto . Tad būtų žvejybos lygiai ~1-10 lygių. Žinoma pirmas lygis, būtų nieko vertas, gaudytų tik mailiukus ir už juos gautų centus (iki 7 euro centų) . Tačiau už pagautų žuvų skaičių, būtų galimybė keltis lygį. Pasikėlus lygi tūrėtumėte šansą įsigyti geresnę meškerę ir tam tikras priemones, kurios leistų pagauti didesnes žuvis . Paskutiniąjame lygyje (jį pasiekti bus sunku), tūrėsite galimybę gauti ne tik su meškėre, bet ir tinklais, ar net žvejybiniu laivu !

Neturi pinigų, bet nori valgyt?

Kadangi mūsų ekonomika serveryje bus gan stipri, todėl dažnai galite susidurti su tokia situacija, kad norėsite valgyti, bet neturėsite pinigų, todėl lengvai galėsite uždirbti pinigų rinkdami butelius, kurie bus išmetyti po visa miestą, surinkę tam tikrą butelių skaičių galėsite jos priduoti Maximoje, Norfoje ir kituose parduotuvėse ir už tai gausite papildomų pinigelių.

Bus daug kitų sistemų, bet nenoriu visko atskleisti, nes tada kam eiti į forumą jeigu ir taip viską žinosite, apie detalesnės informacijas galite pasiteirauti forume, taipogiai vyksta atranka į Forumo Moderatorių.

Mūsų Tinklapis: http://sanfrancisko.lt/

Mano Skype: electric.new

 

 

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Realei daug skaityt bet kazkas idomesnio tai tik zvejybos sistema ir buteliu rinkimas o prezidentas ir seimo nariai tai tos pacios pervadintos privilegijos .... Beja labai idomu kam jus mapinat sf miesta fort carsone kai tikrasis sf yra uz tilto cia pat... ir manau bus didelis lagas nepakraus visiems objektu ir sjp netilps normaliai tas miestas jeigu ir baigtumete dar viena problema tai mini mapas nerodys normaliai

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...